Νέα Θρασύτατη Πρόκληση Από Το Τουρκικό Υπουργείο Εξωτερικών: “Τα Ίμια Είναι Τουρκικά – Η Ελλάδα Να Σταματήσει Να Παραπληροφορεί Την Κοινή Γνώμη”…! (Photos)

Ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία η Τουρκία αναφέρει ξεκάθαρα ότι τα Ίμια είναι τουρκικά έσωσε στη δημοσιότητα πριν από λίγο το υπουργείο  Εξωτερικών της χώρας.

Η ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών:

«Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε νωρίτερα σήμερα από το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών αναφέρεται ότι ο γ.γ. του υπουργείου προχώρησε σε διάβημα για τις νήσους Ίμια (Καρντάκ) κσι ανακοίνωση  για τα σημερινά γεγονότα.

Δυστυχώς για ακόμη μια φορά το ελληνικό υπουργείο εξωτερικών παραπληροφορεί την κοινή γνώμη και διαστρεβλώνει τα γεγονότα όπως συνηθίζει να κάνει.

Η πραγματικότητα είναι πως το τουρκικό υπουργείο εξωτερικών κάλεσε τον γ.γ. του ελληνικού υπουργείου εχθές το βράδυ προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για τους επικίνδυνους ελιγμούς σκάφους του ΛΣ γύρω από τις νησίδες Καρντάκ, οι οποίες ανήκουν στην Τουρκία, προειδοποιώντας ότι εάν οι ελληνικές αεροναυτικές δυνάμεις συνεχίσουν την παρουσία τους στην περιοχή αυτό δε θα γίνει ανεκτό.

Παράλληλα έγινε σαφές ότι οι ελληνικές δυνάμεις πρέπει να σταματήσουν αμέσως τις επικίνδυνες δραστηριότητές τους στην περιοχή για το καλό και των δύο χωρών».

 

Πηγή

Leave a Reply