Ραντεβού Με Την Ιστορία: Όλοι Οι Έλληνες Στην Αθήνα, Την Κυριακή Στις 4 Φεβρουαρίου, Στις 2:00 μ.μ. Στην Πλατεία Συντάγματος Για Την Μακεδονία Μας…! (Video + Photo)

Όλοι οι Έλληνες στις 4 του Φλεβάρη, στις 2:00 μ.μ. έχουμε ραντεβού ξανά με την ιστορία. Σε μια δύσκολη περίοδο για την πατρίδα μας κάποιοι προσπαθούν να πουλήσουν τα ιερά και τα όσια αυτού του τόπου.

Μετά από την τεράστια συγκέντρωση της Θεσσαλονίκης, τώρα είναι η σειρά της Αθήνας να στείλει μήνυμα προς τους απανταχού εχθρούς της πατρίδας μας.

Γι΄αυτό και δεν πρέπει να λείψει κανείς από αυτό το ραντεβού. Πρέπει όλοι μαζί να ενώσουμε τις φωνές μας και να αποδείξουμε ότι η ελληνική ψυχή παραμένει ζωντανή ακόμα και κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες. Είμαστε υποχρεωμένοι να υπερασπιστούμε τα ιερά και τα όσια της πατρίδας μας και να αποδείξουμε ότι είμαστε άξιοι απόγονοι των ένδοξων προγόνων μας που χύσανε το αίμα τους για την Ελλάδα και την ελευθερία της.

Και όπως έλεγε ο Άγιος Παϊσιος: «Σ’ αυτά τά δύσκολα χρόνια ό καθένας μας πρέπει να κάνη ότι γίνεται ανθρωπίνως καί ότι δεν γίνεται ανθρωπίνως να το αφήνει στον Θεό. Έτσι θα έχουμε ήσυχη την συνείδηση μας ότι κάναμε εκείνο πού μπορούσαμε. Αν δεν αντιδράσουμε, θα σηκωθούν οι προγονοί μας από τους τάφους».

ΜΗΝ ΠΑΡΑΧΑΡΑΣΣΕΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ, ΛΑΜΠΕΙ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ…

Comments are closed.