Αίσχος: Την Ώρα Που Σφάζονται Γυναικόπαιδα Στην Αφρίν, Ο Οικουμενιστής Πατριάρχης Βαρθολομαίος δηλώνει, “Προσευχόμαστε Ότι Εσείς (Ο Έρντογαν) Και Οι Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις, Θα Επιτύχετε Στην «Επιχείρηση Κλάδος Ελαίας»”…! (Photo)

Η είδηση, δημοσιεύθηκε στην Hurriyet Daily News, όπου δεν υπήρξε καμμία διάψευσή της από το Οικουμενικό Πατριαρχείο…

Το κάτωθι αναφέρεται ως περιεχόμενο επιστολής του Βαρθολομαίου προς τον Έρντογαν:

Ως παράδοση της εκκλησίας μας, πάντα προσευχόμαστε για το κράτος μας, την υγεία των ηγετών μας και την ευημερία και την ευτυχία του λαού μας. Δεν έχουμε ξεχάσει τις εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπων που έχουν εκτοπιστεί εξαιτίας συγκρούσεων στους γείτονές μας στον Νότο, ειδικά στη Συρία. Η εκκλησία προσευχόταν στον Θεό για να αποκατασταθεί η ειρήνη στη Συρία με την επιχείρηση «Κλάδος Ελαίας». Είναι επιθυμία της κοινότητάς μας να αναπτυχθεί γρήγορα το έθνος μας σε ένα περιβάλλον εμπιστοσύνης με το τέλος της αρρώστειας της τρομοκρατίας, η οποία έχει πλήξει όλους τους πολίτες μας, αλλά κυρίως τους Κούρδους πολίτες μας που ζουν στο νοτιοανατολικό τμήμα της Τουρκίας. Η αποφασιστική στάση του προέδρου Ερντογάν, ο οποίος αρνείται κατηγορηματικά τη σύνδεση της τρομοκρατίας με μια θρησκεία, αντικατοπτρίζεται στην παγκόσμια κοινή γνώμη. Προσευχόμαστε ότι εσείς και οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις θα επιτύχετε στην επιχείρηση «Κλάδος Ελαίας» που θα φέρει την ειρήνη στην περιοχή όπως υπόσχεται το όνομά της“.

Σημείωση: Η επιχείρηση «Κλάδος Ελαίας», είναι η κωδική ονομασία της εισβολής του τουρκικού στρατού στην Συριακή περιοχή Afrin – στην οποία κατοικούν Κούρδοι – με την σύμφωνη γνώμη Ρωσίας και ΗΠΑ.

Πηγή

Leave a Reply