Αποκλειστικό: Παρασκήνιο Μεταξύ Του Σιωνιστικού Καθεστώτος Του Ισραήλ Και Του Σιωνιστικού Καθεστώτος Της Αιγύπτου Για Μελλοντικό Ξεπούλημα Της Χερσονήσου Του Σινά Και Ολοκληρωτική Εκδίωξη Του Παλαιστινιακού Λαού Από Τις Πατρογονικές Του Εστίες…! (Photo)

Γράφει ο Άρης Αρίων

Μετά την νέα επιτυχή τρομοκρατική επιχείρηση της Μοσάντ σε τέμενος Σουφι στο Σινά με πάνω από 300 νεκρούς – την ευθύνη της οποίας επέρριψαν στους τζιχαντιστές της ISIS – ο Εβραίος  πρόεδρος της Αιγύπτου Σίσι, έδωσε εντολή στον Αιγυπτιακό στρατό να καταπνίξει κάθε πατριωτική ομάδα ή οργάνωση που υπάρχει στο Σινά. Μέσω της γνωστής στρατηγικής του “σοκ και δέος”, ο Αιγυπτιακός λαός θα αποδεχθεί παθητικά ότι “μαγειρεύεται” για το μέλλον του Σινά.

Φυσικά, τίποτα δεν γίνεται τυχαία στην πολιτική σκηνή, δηλαδή οι διεθνείς τραπεζίτες έδωσαν την εξουσια της Αιγύπτου στον Εβραίο Σιωνιστή στρατηγό Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι για να φέρει σε πέρας συγκεκριμένη γεωπολιτική ατζέντα υπέρ των συμφερόντων του Ισραήλ και γι’αυτό, ο Σίσι φρόντισε να κατασκευασθεί ένα εκτενές σύγχρονο οδικό δίκτυο σε ολόκληρο το Σινά, να αναπτυχθούν τουριστικά με τεράστιες υποδομές σχεδόν όλες οι ακτογραμμές του Σινά, να κατασκευασθούν τεράστιες εγκαταστάσεις αφαλάτωσης ύδατος που υδρεύουν όλες τις παραλιακές περιοχές της χερσονήσου Σινά κλπ.

Και για ποιό λόγο έγιναν όλα αυτά;

Το λογικό, θα ήταν το Ισραήλ να παράσχει ως υποτιθέμενη “πολιτισμένη και δημοκρατική” χώρα ίσα δικαιώματα και στους Παλαιστινίους που διαβιούν επί χιλιετίες στην γη της Παλαιστίνης, η οποία σήμερα βρίσκεται υπό Ισραηλινή κατοχή και εντός των συνόρων του κράτους του Ισραήλ. Όμως, κάτι τέτοιο ο εγκληματικός Σιωνιστικός παράγοντας δεν πρόκειται να επιτρέψει να συμβεί, αντιθέτως το καθεστώς του Ισραήλ σχεδιάζει την αναγκαστική εκδίωξη των Παλαιστινίων στην χερσόνησο του Σινά, καθώς επίσης και να πάρει υπό τον πλήρη έλεγχό του ένα μεγάλο τμήμα του Σινά για πλουτοπαραγωγικούς και γεωστρατηγικούς λόγους….

Πώς θα γίνουν όλα αυτά;

Μέσω δόλιων παρασκηνιακών και συνομωτικών σχεδιασμών που ήδη έχουν αρχίσει ερήμην του Παλαιστινιακού και του Αιγυπτιακού λαού.

Ως συνήθως, τα διεφθαρμένα ΜΜΕ, αλλά και τα άθλια ιστολόγια της δήθεν εναλλακτικής πληροφόρησης δεν αναφέρουν απολύτως τίποτα επί του θέματος. Διαβάστε τα κατωτέρω δημοσιεύματα και θα καταλάβετε πάρα πολλά:

Egypt’s FM Shoukry rejects Israeli minister’s call to resettle Palestinians in Sinai

Moshe Feiglin’s vision of liberating Gaza by driving Palestinians into the Sinai –Updated

LIKELY US PRESIDENTIAL CANDIDATE: EGYPTIAN OPTION SHOULD BE EXAMINED TO SOLVE ISRAELI-ARAB CONFLICT

Israeli journalist: Sisi would accept a Palestinian state in Sinai

A Palestinian State in Egypt’s Sinai?

Is There a Plan to Force Palestinians into Sinai?

Abbas: Palestinians were asked to annex parts of Sinai

Mubarak resisted US pressure to give up Sinai: The Secret Files

Sisi Offered Abbas: Create Palestinian State in Sinai

Egypt asks Israel to explain minister’s remarks about ‘Palestinian state in Sinai’

‘GAZA-SINAI’ STATE IDEA A DANGER UNDER TRUMP, WARNS GAZA ANALYST

Israeli Minister Says Netanyahu and Trump to Discuss Palestinian State in Sinai and Gaza

Israel proposes creation of Palestinian state in Sinai peninsula

Israeli Minister: Netanyahu, Trump to Discuss Palestinian State in Sinai, Gaza

Israeli minister who called for Palestinian homeland in Sinai visits Egypt

Minister Gamilel: Palestinian State? Only in Sinai

Egypt to sell parts of Sinai to Israel

Is Gaza-Sinai state a possibility for Palestinians?

Comments are closed.