[Flashback] Επαίσχυντος Ακροδεξιός Πολιτιστικός Μαρξισμός Από Την Χρυσή Αυγή: Πολυπολιτισμική Συνάντηση – Ο Νίκος Μιχαλολιάκος Και Ο Πακιστανός Πρέσβης…! (Photo)

Σε αναμνηστική φωτογραφία ο Νίκος Μιχαλολιάκος και ο Πακιστανός πρέσβης

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Pakistan Today στις 19/10/2017, ο Πακιστανός πρέσβης συναντήθηκε στην βουλή με τον γ.γ της Χρυσής Αυγής Νίκο Μιχαλολιάκο.

Το κόμμα δεν προέβη σε καμμία επίσημη σχετική ενημέρωση.

Διαβάζοντας το παραπάνω δημοσίευμα της πακιστανικής ιστοσελίδας, προκύπτει ότι το κύριο θέμα συζήτησης ήταν οι “ρατσιστικές” επιθέσεις σε βάρος πακιστανών λαθρομεταναστών που παρασιτούν στο ελλαδιστάν.

Δεν γνωρίζουμε τι ειπώθηκε, δεν γνωρίζουμε αν ο κ. Μιχαλολιάκος απολογήθηκε στον Πακιστανό πρέσβη ή αν έκανε δηλώσεις αντιρατσιστικής νομιμοφροσύνης, απλά θα εκφράσουμε την εύλογη απορία μας για την περίεργη σιωπή της Χρυσής Αυγής πάνω στο θέμα.

 Φυσικά, είναι αυτονόητο, ότι οποιασδήποτε μορφής “απολογία” (ΑΝ έχει συμβεί) προς τον Πακιστανό πρέσβη είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ και ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ, και ισοδυναμεί με Αυτοεξευτελιστική Δήλωση Μετάνοιας.

Πηγή

DER KAMERAD:

Λαμβάνοντας υπόψιν μας τα ακόλουθα αδιαμφισβήτητα δεδομένα:

1. Το Πακιστάν ήταν η πρώτη χώρα που αναγνώρισε το ψευδοκράτος του Ντεκτάς και συνεχάρει την Τουρκία για την εισβολή και την κατάληψη του βορείου τμήματος της Ελληνικής Κύπρου.
2. Το Πακιστάν έχει προβεί σε φιλοτουρκικές και ανθελληνικές δηλώσεις αναφορικά με τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδος στο Αιγαίο.
3. Σε όλες τις συνεδριάσεις του ΟΗΕ, έχει πρωτοστατήσει μαζί με την Τουρκία εναντίον της Ελλάδος. 4. Το Πακιστάν διοχετεύει συστηματικά μουσουλμάνους λαθρομετανάστες εισβολείς στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.
4. Στα σχολεία του Πακιστάν τα παιδιά μαθαίνουν ότι καλώς οι Οθωμανοί Τουρκοι στην περίοδο της τουρκοκρατίας έσφαζαν τους Έλληνες ή τους πωλούσαν στα σκλαβοπάζαρα της Μέσης Ανατολής.
5. Το καθεστώς του Πακιστάν είναι Σιωνιστοκρατούμενο και γι’αυτό τον λόγο, το Ισραήλ μέσω της MOSSAD παρείχε στο Πακιστάν την σχετική απαραίτητη τεχνογνωσία προκειμένου να αναπτύξει τις πυρηνικές της βομβες.

6. Το καθεστώς του Πακιστάν είναι φερέφωνο των ΗΠΑ και φυτώριο Τζιχαντιστών.

7. Ο ακροδεξιός συστημικός Νίκος Μιχαλολιάκος, είναι υπέρ της ψευδοεπιστημονικής θεωρίας του ΕΥΡΩΠΑΚΙΣΤΑΝΙΣΜΟΥ (δηλ. του Ινδοευρωπαϊσμού), μιας θεωρίας που εισήχθη δολίως από τους διεθνείς Χαζάρους τραπεζίτες και το διεθνή Εβραιοσιωνισμό στον ακαδημαϊκό κόσμο της Δύσης.
8. Ο Μιχαλολιάκος απέφυγε – όχι τυχαίως – να προβεί σε οποιαδήποτε επίσημη δήλωση ή ενημερωτική ανακοίνωση για το περιεχόμενο της συνομιλίας του με τον Πρεσβευτή του Πακιστάν, γεγονός απολύτως απαράδεκτο. [Προφανώς, η όποια – κατόπιν εορτής – αναφορά από την Χρυσή Αυγή ή τον Νίκο Μιχαλολιάκο, θα είναι μία ανούσια φαιδρότητα.]

Εμείς συμπαραίνουμε, ότι ασφαλώς υπήρξε ΛΙΑΝ ΥΠΟΠΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ για την εν λόγω συνάντηση – άγνωστο προς εμάς – που κατά πάσα πιθανότητα ΔΕΝ αποσκοπούσε αποκλειστικά και μόνον σε μία κατάπτυστη δουλική δήλωση μετανοίας του Νίκου Μιχαλολιάκυ προς τους παρανόμως διαβιούντες στην πατρίδα μας λαθρομετανάστες Μουσουλμάνους Πακιστανούς λαθροεποίκους, αλλά σε μία ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ για μεγαλύτερο μελλοντικό περαιτέρω ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ των εθνικών κυριαρχικών μας συμφερόντων στον διεθνή Σιωνιστικό παράγοντα.

Επαίσχυντος Πολιτιστικός Μαρξισμός Της Ακροδεξιάς Χρυσής Αυγής: Ο Ηλίας Παναγιώταρος Στην Πρεσβεία Του Ανθελληνικού Φιλοσιωνιστικού Φιλοτουρκικού Μουσουλμανικού Πακιστάν…! (Video + Photos)

[19/10/2017] Η Επίσημη Ανακοίνωση Της Πακιστανικής Πρεσβείας Για Την Πολυπολιτισμική Συνάντηση Με Την Ακροδεξιά Χρυσή Αυγή: Ο Νίκος Μιχαλολιάκος Απολογήθηκε Με Δουλοπρέπεια Στον Πακιστανό Πρέσβη Khalid Usman Qaiser Για Τις “Ρατσιστικές” Επιθέσεις Εναντίον Μουσουλμάνων Πακιστανών Λαθρομεταναστών Εισβολέων…! (Photo)

Leave a Reply