Η Αποτρόπαια Σφαγή Του Κομμένου Άρτας…! (Videos + Photo)

DER KAMERAD:

Ορισμένοι φίλοι αναγώνστες, κατά καιρούς έχουν εκφράσει την απορία τους, “αφού είσαστε Εθνικοσοσιαλιστές, γιατί προβάλετε τα εγκλήματα πολέμου των ‘ναζί’ στην Ελλάδα”;

Διευκρινιστική απάντηση:

1. Εμείς ως Ελληνορθόδοξοι Εθνικοσοσιαλιστές, αγαπάμε την αλήθεια και ουδέποτε “κουκουλώνουμε” ή “διαστρέφουμε” την πραγματικότητα και την ιστορική αλήθεια. Αντιθέτως, όλοι οι πολιτικοί μας αντίπαλοι, επιδίδονται συστηματικά στην συγκάλυψη και στην πλαστογράφηση της ιστορικής αλήθειας.

2. Οποιοδήποτε έγκλημα πολέμου – από όποια πλευρά κι αν προέρχεται, μικρό ή μεγάλο – είναι εντελώς απαράδεκτο και καταδικαστέο από εμάς τους Ελληνορθόδοξους Εθνικοσοσιαλιστές.
Αντιθέτως, ουδείς από τους πολιτικούς αντιπάλους μας δεν καταδικάζει τα αποτρόπαια μαζικά εγκλήματα πολέμου που διεπράχθηκαν από τους “Συμμάχους” μας (ΗΠΑ, Αγγλία, Γαλλία, Σοβιετική Ένωση) στην περίοδο του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, αλλά και στην μεταπολεμική περίοδο.

3. Για εμάς τα εγκλήματα πολέμου στην Ελλάδα δεν τα διέπραξαν στην Ελλάδα οι Φασίστες της Ιταλίας, αλλά ο Ιταλικός στρατός, ούτε οι “Ναζι” της Γερμανίας αλλά ο Γερμανικός στρατός, ούτε οι δημοκράτες της Αγγλίας αλλά ο Αγγλικός στρατός…. Όπως στην Κύπρο μας το 1974, τα εγκλήματα πολέμου δεν τα έκαναν οι “δημοκράτες” της Τουρκίας αλλά ο Τουρκικός στρατός.

4. Τέλος, θα πρέπει να σημειώσουμε προς χάριν της ιστορική αλήθειας:

Α- Όσα απαράδεκτα εγκλήματα πολέμου διέπραξαν οι Γερμανοί στην Ελλάδα ήταν εγκλήματα αντεκδίκησης (πολεμικά αντίποινα) έναντι άλλων απαράδεκτων και αποτρόπαιων εγκλημάτων που διέπραξαν Έλληνες συμπατριώτες μας (συνήθως από μέλη του ξενοκίνητου και αιμοσταγούς ΚΚΕ) έναντι των Γερμανών.

Β- Όλως τυχαίως, σχεδόν σε όλες τις περιπτώσει που έλαβαν χώρα αποτρόπαια εγκλήματα πολέμου στην Ελλάδα από πλευράς του Γερμανικού στρατού δεν συμμετείχαν στρατιώτες Γερμανικής καταγωγής, δηλαδή, ήσαν Ινδικής καταγωγής ή Εβραϊκής καταγωγής…! [Είναι γνωστό, ότι 9 από τους στρατηγούς του Τρίτου Ράιχ ήταν Εβραϊκής καταγωγής και πάνω από 150.000 άνδρες του Γερμανικού στρατού ήταν Εβραίοι στην καταγωγή.]

Τούτο, αποδεικνύεται περίτρανα από τα ίδια τα Γερμανικά στρατιωτικά αρχεία που κατασχέθηκαν στο τέλος του πολέμου από τις Συμμαχικές κατοχικές δυνάμεις.
Άραγε, γιατί στην Ελλάδα κανείς συστημικός δημοσιογράφος, πολιτικός, διανοούμενος ή ιστορικός δεν παραθέτει αυτά τα αποδεικτικά ιστορικά στοιχεία…;

Comments are closed.