Το 1944, Το ΚΚΕ Προσυπέγραψε Την Ίδρυση Του ΔΝΤ Και Της Παγκόσμιας Τράπεζας…! (Photos)

Το ΔΝΤ και η Παγκόσμια Τράπεζα (που ελέγχονται από τους Ρότσιλντ), ιδρύθηκαν με την υπογραφή του τότε Σιωνιστή Εβραίου πρωθυπουργού της αναγνωρισμένης από τους “Συμμάχους” εξόριστης κυβερνήσεως του Καΐρου, Γεωργίου Παπανδρέου (του πρεσβυτέρου) και με την παρουσία στην Διάσκεψη του Ανδρέα Παπανδρέου, ως εμπειρογνώμονος της ελληνικής αντιπροσωπείας.

Επιπροσθέτως, η ίδρυση των ανωτέρω Σιωνιστικών τοκογλυφικών οργανισμών στις οποίες παραμένει έως σήμερα δέσμια η Ελλάς, πραγματοποιήθηκε και με την σύμφωνη γνώμη του ΚΚΕ και της ευρυτέρας αριστεράς! Και ιδού πως:

Μέχρι το καλοκαίρι του 1944, το ΕΑΜ/ ΚΚΕ τηρούσε αδιάλλακτη στάση έναντι της κυβερνήσεως Παπανδρέου. Μάλιστα, είχε σχηματίσει μια δική του ψευτοκυβέρνηση στα βουνά της Ευρυτανίας, της Π.Ε.Ε.Α. (Πολιτικής Επιτροπής Εθνικής Απελευθερώσεως), ενώ είχε οργανώσει και μια ανταρσία στις ελληνικές στρατιωτικές δυνάμεις στην Μέση Ανατολή, που απέτυχε. Ωστόσο, αιφνιδίως, το ΕΑΜ/ΚΚΕ (κατόπιν εντολής των Ρότσιλντ) άλλαξε στάση και με την Συμφωνία του Λιβάνου, απεδέχθη την νομιμότητα της κυβερνήσεως Παπανδρέου. Ως αιτία της αλλαγής, εμφανίζεται η επίσκεψη στο στρατηγείο των κομμουνιστοληστοσυμμοριτών μιας σοβιετικής αντιπροσωπείας, υπό τον συνταγματάρχη Ποπώφ, που μετέφερε την νέα “διαταγή” από την Μόσχα (ας σημειωθεί, ότι είχε προηγηθεί η επίσκεψη του Βρετανού υπουργού Εξωτερικών, Α. Ήντεν στην Μόσχα, όπου έγινε η προεργασία της συναντήσεως Τσώρτσιλ-Στάλιν και της οριστικής “Συμφωνίας των ποσοστών” για τα Βαλκάνια – κατόπιν επιμονής του Ήντεν, συμφωνήθηκε προφορικά να μείνει η Ελλάς στο Δυτικό στρατόπεδο).

Ως αποτέλεσμα, στην τότε κυβέρνηση “Εθνικής Ενότητος” του Γεωργίου Παπανδρέου, να συμμετάσχουν τρία µέλη του ΕΑΜ: ο Αλέξανδρος Σβώλος, ως υπουργός των Οικονομικών, ο Ηλίας Τσιριµώκος Εθνικής Οικονομίας και ο Άγγελος Αγγελόπουλος (της γνωστής Σιωνιστικής οικογενείας των βιομηχάνων, του μεγάλου “πάρτι” των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 και της προετοιμασίας της επισκέψης Τσίπρα στις ΗΠΑ) υφυπουργός Οικονοµικών.
Από το ΚΚΕ µετείχαν: ο Γιάννης Ζεύγος Γεωργίας, ο Νικόλαος Ασκούτης Συγκοινωνιών και ο Μιλτιάδης Πορφυρογένης Εργασίας. Συνεπώς, αφού ο Παπανδρέου υπέγραψε την ίδρυση του ΔΝΤ, σαφώς (εμμέσως) οι υπουργοί του – και οι κομμουνιστές – την συνυπέγραψαν… Φυσικά, με την σύμφωνη γνώμη του ΚΚΕ…!

Leave a Reply