Κύπρος – Η Δική Μας Νεολαία Έχει Ορκιστεί Να Μη Ξεχάσει Ποτέ…! (Photo)

Μια εισβολή που άφησε πίσω της αμέτρητες  πληγές σε αυτό το τόπο, 200.000 προσφυγές, 6.000 νεκροί, 1619 αγνοούμενοι. Πληγές που μέχρι σήμερα είναι ακόμα ανοιχτές. Μάνες, γυναίκες και παιδιά περιμένουν ακόμα τους αγνοούμενους, πρόσφυγες κάθε ηλικίας δεν ξεχνούν τις  περιούσιες  τους και τη γη τους που με τόση βαρβαρότητα  πέρασαν στα χεριά του τούρκου κατακτητή.

 Έχουμε  χρέος σαν νεολαία αυτού του τόπου να μην ξεχάσουμε ποτέ, έχουμε χρέος να αγωνιστούμε. 43χρόνια μετά, σε μια δημοκρατία που έχει σκοπό να ξεπουλήσει τα πάντα και ένα κράτος που προσπαθεί να σε κάνει να ξεχάσεις, τότε η μόνη διέξοδος είναι ΝΑ  ΣΤΑΘΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ. ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΗ ΕΠΕΣΑΝ ΝΕΚΡΟΙ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΩΕΣ ΠΟΥ ΕΙΔΑΝ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΑΝ ΠΟΤΕ. ΕΣΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ; ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΩΘΕΙΣ ΑΜΑΧΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ;.  

 Θα μας μιλήσουν για πολλά, θα προσπαθήσουν να διαγράψουν από την ιστορία μας αυτή την εισβολή, θα της δώσουν πολλές ερμηνείες, η ψυχή μας όμως γνωρίζει καλά, ξέρει ποιος είναι ο εχθρός, ξέρουμε ποιον έχουμε απέναντι μας. Θα μας πλασάρετε μια λύση με δήθεν δικαιώματα και ελευθερία, ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ TA ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΑΡΚΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ.

Σίγουρα ο αγώνας και η μάχη δεν κερδίζετε με μια πορεία, με συνθήματα στους δρόμους, αλλά με συνεχή προσπάθεια. Μια προσπάθεια εναντία σε όλους όσους προδίδουν αυτό τον τόπο και μαζί τον αγώνα των ηρώων μας. Ο δικός μας αγώνας είναι δύσκολος, αντέχουν μόνο όσοι πραγματικά το θέλουν και πιστεύουν. Τίποτα δεν θα μας σταματήσει, κανένας δεν θα μας κάνει να ξεχάσουμε.

 ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΑΤΕ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΣΑΠΙΟ ΣΑΣ ΜΥΑΛΟ. ΕΧΟΥΜΕ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΠΟΤΙΣΑΝ ΜΕ ΑΙΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΗ, Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΜΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ, ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΝΩΣΗ. Προδότες υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν, ΞΕΡΟΥΝ ΟΜΩΣ ΠΩΣ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ.

Μ.Π.Υπεύθυνος Μαθητικού Τμήματος Ε.Α.Κ.

Πηγή

Leave a Reply