Οι Οικουμενιστές Στην Υπηρεσία Του Σιωνιστοκρατούμενου Σατανικού ΟΗΕ…! (Photo)

cebdceb1ceb8ceb1cebdceb1ceaecebb-cf83cf85cebcceb5cf89cebdceafceb4ceb7cf82

Η Δρ. Προδρόμου, ο Αιδεσιμότατος Δρ. Ναθαναήλ Συμεωνίδης και οι υποτροφίες στον ΟΗΕ…

Εισαγωγικό σχόλιο:

Κατάργηση των συνόρων, μετακίνηση πληθυσμών (λαθρομετανάστευση), δημιουργία νέων παγκόσμιων ‘ηθών’, οικειοποίηση του περιβάλλοντος για ιδιοτελείς σκοπούς, ισοπέδωση της παιδείας, παρεμβάσεις στην υγεία, στη βιομηχανία, στην οικονομία, στο εμπόριο, στην οικογένεια, στις θρησκείες για έναν ενωμένο κόσμο. Η λίστα είναι ατέλειωτη, αρκεί να κοιτάξει κανείς ΑΥΤΟ το διάγραμμα του Συστήματος του ΟΗΕ για να διαπιστώσει τον κεντρικό και καταλυτικό ρόλο των Ηνωμένων Εθνών στην υλοποίηση των σχεδίων της παγκοσμιοποίησης.

Οι οικουμενιστές προσπαθούν να μας πείσουν ότι ξαφνικά τους χτύπησε θεϊκός κεραυνός και είδαν το φως το αληθινό που οι Πατέρες της Εκκλησίας δεν έβλεπαν. Με διάφορες καινοτομίες, ψευδο-φιλοσοφίες και Ζηζιούλειες θολολογίες επιχειρούν «να πάνε μπροστά», όπως μας λένε, την Ορθοδοξία για να συμβαδίσει με τον σύγχρονο κόσμο και να συμβάλει στην παγκόσμια ειρήνη και αγάπη! Υποστηρίζουν μάλιστα ότι αυτό είναι και το θέλημα του Θεού!

Βέβαια θα πρέπει κάποιος να τους προσγειώσει και να τους εξηγήσει για ποιανού το θέλημα δουλεύουν. Θα πρέπει να τους πει απλά ότι είναι κακοπληρωμένοι υπάλληλοι των παγκοσμιοποιητών και ότι δεν χρειάζεται να κάνουν τόσον αγώνα για να ντύσουν με πνευματικότητα το δύστυχο και βλάσφημο έργο τους. Ίσως θα πρέπει να τους παροτρύνει κιόλας να εξετάσουν τις ρίζες αυτού του οικουμενιστικού τους ζήλου που βρίσκει ψεύτικη χαρά και ικανοποίηση μέσα από τις ανθρώπινες συναθροίσεις, τις οινοποσίες και τα πλούσια συμπόσια στα οποία συζητείται ‘ο Θεός’, τις κοινωνικές συμβατικότητες, τις ψευτοευγένειες, τις ηθικολογίες, την φίλαυτη πνευματική διανόηση και τον «πνευματικό τουρισμό», όπως έλεγε και ο αγαπημένος μας Άγιος Παΐσιος. Όλα αυτά δεν είναι τίποτε άλλο παρά ο άλλος ο απατηλός δρόμος στη θέση του ανύπαρκτου βιώματος, τα διαβολικά έργα του οποίου δυστυχώς κατοχυρώθηκαν και στην ψευδοΣύνοδο του Κολυμπαρίου, προκαλώντας μεγάλη σύγχυση και αγανάκτηση στους Ορθοδόξους απανταχού γης.

Στο παρόν άρθρο, το πρόσωπο κλειδί είναι ο Αιδεσιμότατος Δρ. Ναθαναήλ Συμεωνίδης, διευθυντής του Γραφείου Διορθοδόξων, Οικουμενικών και Διαθρησκειακών Σχέσεων της Ελληνικής Ορθοδόξου Αρχιεπισκοπής της Αμερικής. Ο Ναθαναήλ Συμεωνίδης και η γνωστή σε όλους μας Δρ. Ελισάβετ Προδρόμου εμφανίστηκαν λίγες ημέρες μετά την ολοκλήρωση της ψευδοΣυνόδου (28 Ιουνίου του 2016) σε εκδήλωση του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων για να παρουσιάσουν τις εκτιμήσεις τους στο αποτέλεσμα της ψευδοΣυνόδου. Η ονομασία αυτής της εκδήλωσης ήταν: «Σύγκλησις Συνεδρίου Θρησκεία και Εξωτερική Πολιτική: Οι Επιπτώσεις της Αγίας και Μεγάλης Συνόδου της Ορθοδόξου Εκκλησίας του 2016».

Η Ελληνική Ορθόδοξη Αρχιεπισκοπή της Αμερικής εκτός από στενός συνεργάτης της πολυάσχολης ‘διπλωμάτιδος’ Προδρόμου και του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων ενεργεί και ως συνήγορος του Οικονομικού και Κοινωνικού Συμβουλίου των Ηνωμένων Εθνών. Στην ιστοσελίδα της Αρχιεπισκοπής βέβαια θα βρείτε και άλλες δραστηριότητες που προκαλούν ανοιχτά το Ορθόδοξο φρόνημα. Στο άρθρο που ακολουθεί, το Τμήμα Διορθοδόξων, Οικουμενικών και Διαθρησκειακών Σχέσεων της Ελληνικής Ορθοδόξου Αρχιεπισκοπής της Αμερικής παρουσιάζει με τιμή και καμάρι τις νέες υποτροφίες που προσφέρει σε Ορθοδόξους στον ΟΗΕ για να εκπροσωπείται «η Εκκλησία στην κοινωνία των πολιτών» και για να ενισχύουν τους Ορθοδόξους «ως μελλοντικούς επαγγελματίες, διπλωμάτες, υπεύθυνους χάραξης πολιτικής και συμβούλους.» Αντί οι άνθρωποι να ενισχύονται πνευματικώς για να εισέλθουν στην κοινωνία της Εκκλησίας, η Εκκλησία, σύμφωνα με ορισμένους, οφείλει να εκπροσωπείται στην κοινωνία των πολιτών και μάλιστα με τη μορφή «επαγγελματιών», «διπλωματών», «υπεύθυνων χάραξης πολιτικής» και «συμβούλων»!

Κάπως έτσι τα σκοτεινά παγκόσμια κέντρα εκπαιδεύουν την κάθε Προδρόμου, κάπως έτσι εκπαιδεύουν θρησκευτικούς γενίτσαρους και τους ‘φυτεύουν’ στα κατάλληλα σημεία για να τρέχουν μετά από πίσω τους οι διάφοροι ‘πεφωτισμένοι’ ρασοφόροι να τους υπηρετήσουν. Αντί να υπηρετήσουν τον Χριστό, ατιμάζουν το ράσο τους και υπηρετούν τον κάθε μωροφιλόδοξο που κάνει καριέρα αναμασώντας ακαδημαϊκίστικες πολιτικές ορθότητες.

Για να μην θεωρηθώ υπερβολική παραθέτω εδώ ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα του πως προσδιορίζει ο ΟΗΕ στο Ψήφισμα 1996/31 το Καθεστώς του Γενικού Συμβούλου στο Οικονομικό και Κοινωνικό Συμβούλιο του ΟΗΕ, το ανώτερο Συμβουλευτικό Καθεστώς δηλαδή που απολαμβάνει η Ελληνική Ορθόδοξη Αρχιεπισκοπή της Αμερικής, η οποία συμμετέχει ενεργά στον ΟΗΕ για περισσότερα από 35 χρόνια:

«22. Οι οργανισμοί που ασχολούνται με τις περισσότερες δραστηριότητες του Συμβουλίου και των βοηθητικών του οργάνων και μπορούν να αποδείξουν ικανοποιητικά στο Συμβούλιο ότι έχουν τη δυνατότητα να συνεισφέρουν ουσιαστικά και αδιάκοπα στην επίτευξη των στόχων των Ηνωμένων Εθνών στους τομείς που καθορίζονται στην ανωτέρω παράγραφο 1, και οι οποίοι έχουν στενή επαφή με την οικονομική και κοινωνική ζωή των ανθρώπων στις περιοχές που εκπροσωπούν και των οποίων η συμμετοχή, που θα πρέπει να είναι υπολογίσιμη, αντιπροσωπεύει ευρέως μεγάλα τμήματα της κοινωνίας σε έναν μεγάλο αριθμό χωρών σε διάφορες περιοχές του κόσμου, θα είναι γνωστοί ως οργανισμοί με γενικό συμβουλευτικό καθεστώς

Για να γίνει λίγο πιο σαφές το πως θα πρέπει να κατευθύνονται οι οργανισμοί (κυρίως ΜΚΟ) για να απολαμβάνουν Συμβουλευτικό Καθεστώς στο Οικονομικό και Κοινωνικό Συμβούλιο του ΟΗΕ, διαβάζουμε σε άλλο σημείο του Ψηφίσματος 1996/31:

«2. Οι στόχοι και οι σκοποί της οργάνωσης πρέπει να συμφωνούν με το πνεύμα, τους σκοπούς και τις αρχές του Καταστατικού Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών

Γνωρίζουμε για παράδειγμα την προώθηση της ομοφυλοφιλικής ατζέντας και της πορνοποίησης των παιδιών από τον ΟΗΕ και μάθαμε ότι τον Φεβρουάριο του 2015 σε μία προσυνοδική Πανορθόδοξη συνάντηση στο Σαμπεζύ της Γενεύης διάφοροι οικουμενιστές από την Ελλάδα, κυρίως οι Δημητριάδος Ιγνάτιος και Μεσσηνίας Χρυσόστομος, πρότειναν η επικείμενη Σύνοδος της Κρήτης να εκφραστεί θετικά προς τις κοινότητες των ομοφυλοφίλων! Οι Σλαβικές Εκκλησίες ευτυχώς τότε αντέδρασαν και οι δικοί μας το μάζεψαν. Εμείς δεν μάθαμε τίποτε νωρίτερα διότι αυτά δεν γράφτηκαν ούτε στα πρακτικά. Η ίδια γραμμή ‘κατανόησης’ και ‘αγάπης’ προς τους ομοφυλοφίλους ακολουθείται σταθερά και απ’ την άλλη πλευρά του ωκεανού η οποία έπαιξε κεντρικό ρόλο στην διεξαγωγή της ψευδοΣυνόδου στην Κρήτη. Στην περιβόητη ομιλία της η Προδρόμου το 2007 χαρακτήρισε λίγο ή πολύ την αποφυγή συζήτησης περί σεξουαλικότητας ως ‘ταμπού’.

Όσο ολοκληρώνεται το παζλ με τις σχέσεις ‘προσώπων και πραγμάτων’ και όσο όλοι αυτοί ανοιχτά πια εκδηλώνουν τις προθέσεις τους, άλλο τόσο κι εμείς συνειδητοποιούμε την θλιβερή πνευματική κατάσταση των ‘ποιμένων’ μας. Ο Θεός να μας λυπηθεί.

***

Πηγή Ελληνική Ορθόδοξη Αρχιεπισκοπή στα Ηνωμένα Έθνη

Αρχική δημοσίευση, 3 Φεβρουαρίου 2017.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ – Το Τμήμα Διορθοδόξων, Οικουμενικών και Διαθρησκειακών Σχέσεων της Ελληνικής Ορθοδόξου Αρχιεπισκοπής της Αμερικής προσκαλεί απόφοιτους και νέους μεταπτυχιακούς φοιτητές να υποβάλουν αίτηση για υποτροφίες στα Ηνωμένα Έθνη.

«Τα προγράμματά μας στα Ηνωμένα Έθνη αυξάνονται κάθε έτος και συνεχίζουν να εκπροσωπούν αποτελεσματικά την Εκκλησία στην κοινωνία των πολιτών», δήλωσε ο διευθυντής του τμήματος Αιδεσιμότατος Δρ. Ναθαναήλ Συμεωνίδης. «Θέλουμε να συνεχίσουμε να φέρνουμε Ορθόδοξους Χριστιανούς σε αυτές τις υποτροφίες για να τους ενισχύουμε ως μελλοντικούς επαγγελματίες, διπλωμάτες, υπεύθυνους χάραξης πολιτικής και συμβούλους

Δύο υποψήφιοι θα επιλεχθούν για τις πληρωμένες υποτροφίες διαρκείας ενός έτους, οι οποίες θα ξεκινήσουν το Φθινόπωρο του 2017. Οι υπότροφοι θα εργασθούν στην πόλη της Νέας Υόρκης, στο γραφείο του τμήματος στο Εκκλησιαστικό Κέντρο για τα Ηνωμένα Έθνη.

Οι υπότροφοι στα Ηνωμένα Έθνη θα εστιάσουν την εργασία τους σε τρεις βασικούς τομείς: ανθρώπινα δικαιώματα, περιβάλλον ή ανθρωπισμός.

Μεταξύ των άλλων δραστηριοτήτων, οι υπότροφοι θα έχουν την ευκαιρία να ενταχθούν και να συμμετάσχουν στις εργασίες των επιτροπών των μη κυβερνητικών οργανώσεων στα Ηνωμένα Έθνη, να βοηθήσουν στη διαμόρφωση προφορικών και γραπτών δηλώσεων και παρεμβάσεων, να προετοιμάσουν και να διεξάγουν εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια των Λειτουργικών Επιτροπών του Οικονομικού και Κοινωνικού Συμβουλίου του ΟΗΕ, και να συμμετέχουν σε συζητήσεις επιτροπών στα μελλοντικά κληρικολαϊκά συνέδρια κάθε δύο χρόνια.

Το Τμήμα ξεκίνησε την Πρωτοβουλία Διπλωματίας και Υπεράσπισης βάσει Πίστεως το 2015 με χρηματοδότηση από το ‘Ταμείο Προικοδότησης Ηγεσία 100 Αρχιεπίσκοπος Ιάκωβος’. Από τότε έχουν χορηγηθεί συνολικά τρεις υποτροφίες.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και για την υποβολή αιτήσεων για μία υποτροφία, επισκεφθείτε το un.goarch.org/fellowship.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για υποτροφία το 2017-2018 λήγει στις 15 Μαΐου του 2017.

Ενημερωθείτε για το έργο της Ελληνικής Ορθόδοξης Αρχιεπισκοπής της Αμερικής στον Ο.Η.Ε. υπογράφοντας στην λίστα της αλληλογραφίας μας.

Η Ελληνική Ορθόδοξη Αρχιεπισκοπή έχει διαπιστευθεί από το Τμήμα Δημόσιας Πληροφόρησης των Ηνωμένων Εθνών ως το Ελληνικό Ορθόδοξο Αρχιεπισκοπικό Συμβούλιο (GOAC) και έχει Γενικό Συμβουλευτικό Καθεστώς στο πλαίσιο του Οικονομικού και Κοινωνικού Συμβουλίου των Ηνωμένων Εθνών. Συμμετέχει ενεργά στον ΟΗΕ για περισσότερα από 35 χρόνια.

***

[Μετάφραση και σχολιασμός Φαίη για το ιστολόγιο Αβέρωφ]

ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ‘ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ’ ΤΟΥ ΟΗΕ

ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΗΕ ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ‘ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ’

Ο προγραμματισμός του ΟΗΕ για την παρα φύσιν σεξουαλική εκπαίδευση των μικρών παιδιών

ΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΜΕΤΑΛΛΑΣΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΣΕ ΧΥΔΑΙΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗΣ ΑΤΖΕΝΤΑΣ – ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΛΟΑΤ

Ο ΟΗΕ εγκαινίασε τους «παγκόσμιους στόχους» – ένα προσχέδιο για έναν ενωμένο κόσμο

Κήρυκας υπέρ της ομοφυλοφιλίας σύμβουλος του Βατικανού

ΑΤΖΕΝΤΑ 21 (ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ) – ΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ ΚΑΙ Η ΛΕΣΧΗ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ

Η ΑΤΖΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΣΩΤΗΡΙΑ» ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ

ΟΙ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΓΕΙΤΟΝΙΑ: «ΣΤΕΓΗ ΤΟΥ ΟΗΕ» ΑΝΟΙΓΕΙ ΣΤΟ ΕΔΙΜΒΟΥΡΓΟ

ΟΙΚΟΚΤΟΝΙΑ: Η Ώθηση Ποινικοποίησης της Ανθρωπότητας για τη Σωτηρία του Πλανήτη

H νεοταξίτικη συνοροφοβία στον ΟΗΕ

Απάτη των Ηνωμένων Εθνών η αλλαγή του κλίματος για να δημιουργήσουν τη ‘νέα τάξη πραγμάτων’ – σύμβουλος του Αυστραλού Πρωθυπουργού

Τα Θαυμαστά Επιτεύγματα της Οικο – Προπαγάνδας

Comments are closed.