ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Συνέντευξη Με Τον Ανένταχτο Εθνικιστή Κωνσταντίνο Τόνιο Της “Πατριωτικής Κίνησης Πολιτών Καβάλας”…! (Video + Photos)

%cf%80%ce%ba%cf%80%ce%ba%ce%b1%ce%b2%ce%b1%ce%bb%ce%b1%cf%83_n

Κωνσταντίνος Τόνιος, ανένταχτος Εθνικιστής από την Καβάλα. Γεννήθηκε το 1971 μέλος πολύτεκνης οικογένειας και από 12 χρονών στην μάχη για το μεροκάματο. Σήμερα, είναι πατέρας 3 παιδιών και καθημερινά παλεύει για ένα καλύτερο αύριο. Για 25 χρόνια στην μάχη της εργατιάς και στο πλευρό του έλληνα εργάτη, αφού διετέλεσε μέλος και αντιπρόεδρος εργατικού σωματείου με εκατοντάδες μέλη. Πρόεδρος της Πατριωτικής Κίνησης Πολιτών Καβάλας με έντονη ακτιβιστική δράση εντός και εκτός της πόλης.

Το «Μακεδονικό» και η ενίσχυση των ελληνικών οικογενειών, ο αποκλεισμός του Τουρκικού προξενείου στην Κομοτηνή, οι εκδηλώσεις μνήμης για τους ήρωες της πατρίδας, η αποκατάσταση ζημιών σε εθνικά μνημεία, οι παρεμβάσεις για τους λαθρομετανάστες και η εναντίωση στα σχέδια της δημοτικής αρχής σχετικά με την ανέγερση σιωνιστικού μνημείου, είναι μόνο μερικές από τις κινήσεις του ίδιου και των συμμαχητών του.

tonios-5

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Συνέντευξη με τον Ανένταχτο Εθνικιστή Κωνσταντίνο Τόνιο της «Πατριωτικής Κίνησης Πολιτών Καβάλας»

  1. Πες μας πότε εντάχθηκες στις γραμμές του πατριωτικού κινήματος.

Το 2010 με άλλους πέντε συναγωνιστές βλέποντας ότι το μέλλον προβλέπεται δυσοίωνο, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε έναν πατριωτικό σύλλογο για την ενημέρωση των πολιτών μας και για να τους αφυπνίσουμε.

  1. Ποια η δράση σας όλα αυτά τα χρόνια στην πόλη σας και ποιες οι αντιδράσεις από τους εθνομηδενιστές;

Είχαμε μεγάλη δράση κυρίως σε κοινωνικό έργο, αλλά και σε πολιτικό ακτιβισμό. Στηρίξαμε Ελληνικές οικογένειες με διανομή τροφίμων (για πρώτη φόρα στην Ελλάδα από πατριωτικό μη κομματικό φορέα) αρκετό καιρό πριν κάποιους άλλους που το έκαναν ξεκάθαρα για τους ψήφους. Και φυσικά χωρίς κάμερες και συλλογή στοιχείων από ταυτότητες. Η παρουσία μας και η δράση μας στην πόλη ήταν η εγγύηση για την σωστή διαχείριση και διανομή. Οι αντιδράσεις βεβαία από τους χρήσιμους ηλιθίους της κεφαλαιοκρατικής αριστεράς και του συστήματος  που είναι οι εκμηδενιστείς γνωστοί συμμορίτες ήταν έντονες, όμως εμείς είχαμε πάρει τις αποφάσεις μας και τις υλοποιήσαμε. Επίσης, με «καταδρομικές» αποκλείσαμε δυο φόρες τα σύνορα με τα Σκοπιά διαμαρτυρόμενοι για το κράτος μαριονέτα του Σόρος και το «Μακεδονικό» αλλά και για τα καζίνο όπου οι γραικύλοι αφήνουν τα λεφτά τους εκεί την στιγμή που η πατρίδα μας αιμορραγεί.

patriotes-gia-grizo-lyko-03

  1. Πως βλέπεις την κατάσταση ευρύτερα στην πατρίδα μας, αλλά και στην κοινωνία;

Η κατάσταση στην πατρίδα μας είναι σίγουρα άσχημη από την άποψη της οικονομίας, αλλά να μην κοιτάμε μόνο αυτό. Χάνουμε ηθικές αξίες και αρχές. Βάλλεται η πιστή μας, βάλλεται η Ορθοδοξία, κάτι που δεν είναι αποδεκτό από τον Ελληνικό λαό και προβάλλεται έντονα το Σαλαφιστικό Ισλάμ. Αν δεν ενωθούμε, νομίζω ότι ως κοινωνία δεν έχουμε καμία τύχη. Φυσικά, όταν λέω “ενωθούμε” δεν εννοώ τα κόμματα αλλά ως λαός ως Έλληνες ανεξαρτήτως ιδεολογίας.

  1. Πες μας για τα παρασκήνια της παρέμβασης σας σχετικά με την παλαιότερη ανέγερση ενός σιωνιστικού μνημείου στην πόλη σας.

Για το σιωνιστικό μνημείο, έχω να πω μόνο ότι προσκυνημένοι είναι όλοι οι θεσμικοί παράγοντες στα εβραϊκά λόμπυ. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι ζήσαμε εκείνες τις μέρες. Ο τρόμος ήταν έντονος στα μάτια τους. Εμείς ως Πατριωτική Κίνηση Πολιτών Καβαλάς, κάναμε την παρέμβαση μας στο δημοτικό συμβούλιο, αλλά όπως καταλαβαίνεται όταν δεν ξεσηκώνεται ο κόσμος διότι φοβάται και δεν ακολουθεί, το αποτέλεσμα θα είναι το αναμενόμενο.

  1. Με ποιες αυτόνομες/ανένταχτες ομάδες και κινήσεις, έχετε συνεργασία;

Με όλες τις αυτόνομες εξωκοινοβουλευτικές κινήσεις, που προασπίζονται τα ιδανικά του Ελληνισμού και δεν έχουν σχέση με παρακράτος και ρουφιάνους.

  1. Ποια τα σχέδια σας για το μέλλον;

Αυτή τη στιγμή ο σύλλογος βρίσκεται “εν υπνώσει” και απλώς παρακολουθούμε τα γεγονότα. Βεβαία, δικαιωνόμαστε για τα όσα φωνάζαμε όλα αυτά τα χρονιά. Ο σύλλογος, θα ενεργοποιηθεί πάλι σύντομα. Βρίσκεται σε κάποια διεργασία με τα μέλη του ως προς τον επαναπροσδιορισμό του  στόχου του. Υπάρχει θέληση και αυτό θα το δείτε τον επόμενο καιρό, που θα ακολουθήσει.

  1. Μίλησε μας για την εμπειρία σου σχετικά με την υπεράσπιση της ελληνικής εργατικής τάξης, αφού είναι γνωστό ότι βρέθηκες στην πρώτη γραμμή σε χώρους εργασίας.

Τα χρόνια οπού βρισκόμουν στην εργασία μου, ασχολήθηκα με το σωματείο εργαζομένων (500 εργαζόμενοι) από την θέση του μέλους αρχικά και αργότερα ως αντιπρόεδρος. Υπήρχε δυναμική και φυσικά δεν δίνουμε εργολαβία τα εργασιακά μας δικαιώματα σε κανέναν να  καπηλεύεται τους αγώνες των εργατών και εννοώ την αριστερά αλλά και τα μαντρόσκυλα της καπιταλιστικής συμμορίας.

patriot-k-kavalas-1

  1. Ποιο το μήνυμα σου σε όλους αυτούς που προσπάθησαν να σας συκοφαντήσουν ενώ εμφανίζονταν την ίδια στιγμή ως «συναγωνιστές»;

Αυτό είναι μια μεγάλη κουβέντα. “Συναγωνιστές”. Δυστυχώς, ο χώρος μας έχει πολλά πρακτοράκια και αν δεν ελέγχουν ήδη κάποιους συλλόγους, οργανώσεις, ομάδες υπάρχει σχέδιο να τις διαλύουν για να μπορούν να τους χειραγωγήσουν. Το ίδιο συνέβη και σε εμάς αλλά και σε άλλους συλλόγους. Το ίδιο συμβαίνει και σήμερα. Εδώ θέλω να τονίσω να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί οι συναγωνιστές ποιον δέχονται στις τάξεις τους … να μην δέχονται τον κάθε «μούτσο» του πολιτικαντισμού. Αυτή είναι και η γάγγραινα στον χώρο μας. Φυσικά, έντονο είναι και το ενδιαφέρον των ξένων αλλά και Ελληνικών μυστικών υπηρεσιών, ώστε να μπορούν μέσω κάποιων να ελέγχουν τα πάντα. Να σημειώσουμε εδώ και να δώσουν προσοχή οι συναγωνιστές ότι όλοι φοβούνται το μη ελεγχόμενο. Όταν κάνουμε μια δράση και δεν το έχει μάθει κάνεις εκ των πρότερων. Αυτό ενοχλεί τις υπηρεσίες. 

  1. Τέλος και αφού σε ευχαριστήσουμε για τον χρόνο σου, ένα μήνυμα για τους αναγνώστες του ιστολογίου μας.

 

Θα ήθελα να πω για τους αναγνώστες και συναγωνιστές, να μην σταματήσουν να αγωνίζονται για την ιδεολογία μας. Είμαστε λίγοι αλλά όλα τα καλά ξεκίνησαν από τους λίγους. Αυτούς θυμάται ο λαός. Αγώνας, δύναμη, πειθαρχεία, αγάπη μεταξύ μας και ένωση! Σας ευχαριστώ πολύ για την φιλοξενία σας. 

Πηγή

Leave a Reply