Γαλλία: «Κρυμμένος» Πίσω Από Τους Σωματοφύλακές Του, Μεταλαμβάνει Τους Πιστούς, Ο Ρώος Οικουμενιστής Πατριάρχης Μόσχας Κύριλος…! (Video + Photos)

bodyguard3-jpg-fit1838%2c962

 
Όχι ένας ούτε δύο αλλά πέντε ένοπλοι άνδρες των μυστικών υπηρεσιών της Ρωσίας προστάτευαν τον Πατριάρχη Μόσχας Κύριλλο κατά την στιγμή που ο ίδιος Κοινωνούσε τους πιστούς που παρακολούθησαν την Θεία Λειτουργία των εγκαινίων του νέου ρωσικού ναού των Παρισίων.

Οι άνδρες της προσωπικής φρουράς του Ρώσου Πατριάρχη ήταν ακριβώς δίπλα του την στιγμή της σημαντικότερης στιγμής της Θείας Λειτουργίας ενώ οι δυο εξ αυτών όπως φαίνεται και στο σχετικό βίντεο έλεγχαν «διακριτικά» τους πιστούς που πλησίαζαν τον Πατριάρχη για να λάβουν το Σώμα και το Αίμα του Χριστού.

Τα μέτρα ασφαλείας κατά την διάρκεια της παρουσίας του κ. Κυρίλλου στο Παρίσι ήταν ασφυκτικά προφανώς εξαιτίας των επιθέσεων ισλαμιστών που έχουν αιματοκυλίσει το Παρίσι τους τελευταίους μήνες.
Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για μια θλιβερή εικόνα η οποία σημειολογικά προκαλεί τεράστιες αντιθέσεις. Ένας ορθόδοξος προκαθήμενος κρατά στο χέρι του το σώμα και το αίμα του πρώτου μάρτυρα της πίστης, του Ιησού Χριστού, περιστοιχισμένος από πάνοπλους πράκτορες που περνούν τους πιστούς από face control!

Αντίστοιχες εικόνες δεν έχουμε δει ούτε στο Πατριαρχείο Αντιοχείας όπου συνεχώς δολοφονούνται κληρικοί και οι ναοί πλήτονται από ρουκέτες εν ώρα λειτουργίας!
Το βίντεο από την μετάδοση της Θ Λειτουργίας είναι χαρακτηριστικό των όσων συνέβησαν στο Παρίσι. Δείτε τις σκηνές μετά το 1:44:05.

bodyguard2-jpg-fit1767%2c963
bodyguard1-jpg-fit1836%2c967

Leave a Reply