Άρχισαν Πλέον Οι Επιθέσεις Ομαδικού Βιασμού Στην Αθήνα Από Τους Μουσουλμάνους Λαθρομετανάστες Εισβολείς – Ζήτημα Χρόνου Τα Πρώτα Θύματα…! (Video)

1-1

Του Στρατή Μαζίδη

Η υποψήφια βουλευτής των ΑΝΕΛ, Όλγα Γιάννη καταγγέλλει πως την περικύκλωσαν εννέα αλλοδαποί, της έσκισαν το σακάκι, της έβγαλαν τη ζώνη και πήγαν να τη βιάσουν. Η αφήγηση των όσων έζησε τα δραματικά λεπτά είναι απλά ανατριχιαστική. Την έπιαναν, την άγγιζαν, της έλεγαν πόσο πιο ωραία είναι κάθε φορά που την…ξαλάφρωναν από κάτι.

Ποιος θα το έλεγε πριν κάποια χρόνια; Μια κοπέλα να περικυκλώνεται Σάββατο απόγευμα από…9 (!) μουσουλμάνους, πιθανότατα παράνομους μετανάστες (διότι πως μπήκαν στη χώρα;) με άγριες διαθέσεις.

Αυτά που διαβάζαμε να συμβαίνουν στη Σουηδία και τη Γερμανία πριν ένα περίπου χρόνο, τώρα τα βλέπουμε στην Ελλάδα.

Η Γιάννη μπορεί για μια σειρά από συγκυρίες και δικές της εύστοχες κινήσεις να γλύτωσε το χειρότερο εφιάλτη της ζωής της, να πέσει δηλαδή στα πεινασμένα χέρια μιας στερημένης αγέλης που ζητούσε ικανοποίηση εδώ και τώρα.

Αυτό είναι το αποτέλεσμα της πολιτικής των ανοικτών συνόρων των τελευταίων 15 ετών που οδήγησε στη συγκέντρωση πολλών εκατοντάδων χιλιάδων μουσουλμάνων στην Ελλάδα, οι οποίοι πέρασαν παράνομα τα σύνορα.
Αυτή είναι η κατάληξη όταν ορισμένοι Ελληναράδες εκμεταλλεύονται εξαθλιωμένους δίνοντας τους δουλειά για ένα κομμάτι ψωμί (ή και όχι) στριμώχνοντάς τους κατά δεκάδες σε κάτι τρώγλες.
Αυτό είναι το τέλος της οδού μιας χώρας με ανύπαρκτο κράτος το οποίο ποτέ δεν ενδιαφέρθηκε για το αύριο.

Χτυπήσαμε πολλές φορές τα καμπανάκια κινδύνου, όμως δε μας άκουγε κανείς. Ακόμη και αυτή η Γιάννη ανήκει σε ένα κόμμα που άνοιξε παρέα τα σύνορα, κατάλαβε η ίδια πια από πρώτο χέρι τι σημαίνει αυτό κι ειλικρινά φθηνά τη γλύτωσε. Η επόμενη κοπέλα όμως; Ίσως να μην σταθεί τόσο τυχερή. Άλλωστε και αυτοί οι 9 κυκλοφορούν ελεύθεροι, έκαναν μια επίθεση, άλλο ήθελαν αλλά τους…χαρίστηκε ένα πορτοφόλι.

Το Ισλάμ δεν μπορεί να ενσωματωθεί ή να ενταχθεί. Ένα μόνο έχει τη δυνανότητα να πράξει, να καθυποτάξει και να επιβληθεί. Για αυτό μπορεί μόνο να νικήσει ή να ηττηθεί.

Οι άνθρωποι αυτοί βλέπουν πως έχουν έρθει σε μια χώρα όπου τίποτε δε λειτουργεί. Κατάλαβαν πως μπορούν να κάνουν ότι θέλουν. Να λεηλατήσουν (Ειδομένη), να στήνουν μπλόκα ελέγχου (Εθνικές οδοί), να βάζουν φωτιές (Λέρος, Χίος), να βιαιοπραγούν σε ελληνόπουλα (Σάμος), να προκαλούν επεισόδια (Λέσβος, Πειραιάς) και να μην τρέχει τίποτε. Αντίθετα αυτοί τρέφονται με κέτερινγκ, ορισμένοι διαμένουν ακόμη και σε bungalows όταν γηγενείς που προσέφεραν φόρους σε αυτόν τον τόπο, περιφέρονται στους δρόμους.

Ήρθε η ώρα να διεκδικήσουν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες τους με όποιο τρόπο. Το κακό ξεκίνησε. Είναι ζήτημα χρόνου οι εκάστοτε εννιά ή δέκα να επιβληθούν στο αβοήθητο θύμα τους. Και τότε ο ασκός του Αιόλου με τις ακρότητες στην Ελλάδα θα ανοίξει…

Πηγή

Comments are closed.