Κι Όμως Η “Ένωση” Με Τους Αιρετικούς Έγινε – Αποδείξεις Σε Βίντεο Με Αδιάψευστα Ντοκουμέντα…! (Video + Photos)

1a%2bjpg
[Ομάδα Εκπαιδευτικών “Ο Παιδαγωγός”]
14 Σεπτεμβρίου Της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού. Πιστοί στην υπόσχεση μας (εδώ), ετοιμάσαμε ένα βίντεο 10 λεπτών με ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΑ ντοκουμέντα που αποδεικνύουν ότι η ΕΝΩΣΗ με τους αιρετικούς ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΓΙΝΕΙ.

Α. Το σύντομο βίντεο (που επιμεληθήκαμε) δείχνει την “ορθόδοξη” Θεία Λειτουργία και την ακολουθία του Αγιασμού των Υδάτων στην Αγγλία (παρουσία του ορθόδοξου Αρχιεπισκόπου Γρηγορίου) μαζί με ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ που φοράνε τα άμφια τους.
(ολόκληρο το βίντεο από ρεπορτάζ ελληνικού καναλιού (της Αγγλίας), εδώ και εδώ, συνολικής διάρκειας 2 περίπου ωρών. Επιλέξαμε επίμαχα αποσπάσματα διάρκειας 10 περίπου λεπτών)
Στο βίντεο μας, βλέπετε και ακούτε τον αιρετικό (ψευδο)επίσκοπο να διαβάζει το Πιστεύω μέσα στην Εκκλησία (κατά την Θεία Λειτουργία!)
Λίγο αργότερα, στην τελετή του Αγιασμού των Υδάτων, ο “ορθόδοξος” αρχιεπίσκοπος Γρηγόριος, δίνει στον αιρετικό (ψευδο)επίσκοπο το χαρτί για να διαβάσει και την προφητεία!
Απίστευτα ντοκουμέντα.
Μερικές σχετικές φωτογραφίες:
2%2bjpg
3%2bjpg
Αυτός είναι ο αιρετικός (ψευδο)επίσκοπος που παραβρέθηκε στην Θεία Λειτουργία και συμπροσευχήθηκε μαζί τους:
bishop%2bdover1
 
bishop%2bdover2
 
bishop%2bdover3
bishop%2bdover4
bishop%2bdover5
Β. Και για να μην νομίζουν ότι μοναδική πηγή πληροφόρησης μας είναι το διαδίκτυο, πέσαμε “τυχαία” σε μια φωτογραφία (πάντα με τον αρχιεπίσκοπο Θυατείρων), εδώ
1%2bjpg
Ποιος λέτε να είναι ο γεματούλης αρχιμανδρίτης που επισημαίνουμε στην φώτο; Που να ήταν πριν, που να ήταν πριν πάει στην Αγγλία …
Δεν μπορεί, κάπου τον ξέρουμε!! Τον είδαμε στην τηλεόραση παλαιότερα; Μήπως στο ΑΛΤΕΡ;!! Πως να τον λένε; Μήπως Βησσαρίων;!!!
Τα λέμε σε μια επόμενη ανάρτηση! Αν δεν καταλαβαίνετε, μην στεναχωριέστε. Αυτοί καταλαβαίνουν τι εννοούμε!
Γ. Με μια απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο, θα διαπιστώσετε ότι η συμμετοχή αιρετικών (ψευδο)επισκόπων στην “ορθόδοξη” ακολουθία των Θεοφανείων, έχει καθιερωθεί στην Μεγάλη Βρετανία.
Δείτε πχ εδώ, από το 2011:
2011
MARGATE, ENGLAND – JANUARY 09: The Bishop of Dover, Rt Rev Trevor Willmott (left) and His Eminence Gregorios, Greek Orthodox Archbishop of Thyateira and Great Britain (right) pose on the beach for photographs after the traditional Feast of the Epiphany celebrations onJanuary 9, 2011 in Margate, England.
2011b
Τα ίδια δεν έγιναν και τα περασμένα Θεοφάνεια στην Σμύρνη;; “Αγιασμός με συμμετοχή του “Αρχιεπισκόπου” των Παπικών στη Σμύρνη κ. Lorenzo Piretto.
smyrni%2b2016%2bag%2bfoteini2
2016%2btheofaneia%2bsmyrni%2b2%2bjpg
2016%2btheofaneia%2bsmyrni%2bjpg
έδωσαν μάλιστα στον Παπικό να κρατήσει το περιστέρι και τον σταυρό..:
2016%2btheofaneia%2bsmyrni%2b3%2bjpg
Δείτε κι άλλα αίσχη την ημέρα των Θεοφανείων, σε Φανάρι, Γερμανία, Σύρο κλπ, εδώ.
Είπαμε, η ΕΝΩΣΗ με τους αιρετικούς ΕΓΙΝΕ. Τώρα, σιγά σιγά προσπαθούν να μας κάνουν να το αποδεχτούμε.
Δ. Ας θυμηθούμε και μια παλιότερη ενδιαφέρουσα “ιστορία” που διαβάσαμε εδώ:
Με ανέκφραστη οδύνη διαβάσαμε στο επίσημο όργανο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας «Ορθόδοξος Κήρυξ» (…)
«Εν τω οίκω των Θυατείρων επραγματώθησαν ευάριθμοι τιμητικαί εκδηλώσεις, περιλαμβάνουσαι δεξιώσεις και φιλοξενίας.
Εν τοις πλουσίοις τούτοις η Ιερά Αρχιεπισκοπή προσέφερε φιλοξενίαντη Αυτού Χάριτι τω Αγγλικανώ Κυρίω Rowan Williams μετά της συμβίας αυτού, έτι δε και τω Αγγλικανώ Επισκόπω Dover Κυρίω Stephen Venner μετά της ανδρίδος αυτού, αμφοτέρας τας φιλοξενίας ταύτας κατά μήνα Απρίλιον».
Διερωτώμεθα:
1. Κατ΄ αρχήν, πόσο συνάδει με την Ορθόδοξη Παράδοση και τη διδασκαλία των Αγίων Πατέρων η φιλοξενία «Αγγλικανού Αρχιεπισκόπου μετά της συμβίας αυτού».
Αμνηστεύονται οι αιρετικοί;
Τι είδους «συμβία επισκόπου» είναι η φιλοξενηθείσα;
2. Το τραγικότατον, όμως, είναι η φιλοξενία ετέρου «αγγλικανού επισκόπου» μετά της ( άκουσον, άκουσον!!!) ανδρίδος αυτού.
(…) μάλιστα φιλοξενία να προβάλλεται με καμάρι μέσα από τις σελίδες του επισήμου εντύπου εκφραστικού οργάνου της Αρχιεπισκοπής Θυατείρων, αυτό ούτε στο εφιαλτικότερο όνειρό μας δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε!….
Σχόλιο (ο παιδαγωγός):
Δεν ξέρουμε τι θέλουν να πουν με τις λέξεις “συμβίας” και “ανδρίδος” οι υπεύθυνοι του ορθόδοξου περιοδικού της αρχιεπισκοπής Θυατείρων.
Με μια απλή αναζήτηση, διαβάσαμε στο bbc news (εδώ) ότι ο 65χρονος “αρχιεπίσκοπος” Stephen Venner θα αποσυρόταν στο Rochester, με την γυναίκα του (Judy, έτσι την λένε!) και θα συνέχιζε να ποιμένει επισκοπικά μόνο στα Falkland Islands!
Δείτε το (φαίνεται και η γυναίκα του!):
bishop%2bwife
Μια ακόμη φωτογραφία του, από εδώ:
bishop%2bwife2
Όσο για τον “επίσκοπο” Rowan Williams, τον έχουμε δει σε ΑΦΘΟΝΑ οικουμενιστικά συνέδρια, να συμπροσεύχεται με δικούς μας.. (ορθοδόξους)
bishop%2browan
Δείτε (από την Ασσίζη):
assizi1
assizi3
Στην παρακάτω φωτογραφία (την είδαμε εδώ)
bishop%2bwife3
τον βλέπετε νεότερο, με την γυναίκα του, όπως διαβάζουμε έχει μία κόρη και έναν γιό!!! Να τους χαίρονται τους φιλοξενουμένους τους εκεί στην αρχιεπισκοπή Θυατείρων! Μόνον να προσέχουν να τους φιλοξενούν σε χωριστά δωμάτια και όχι ταυτόχρονα, μην έχουμε καμιά παρεξήγηση! Μην ψάχνουν μετά να βρούνε ποιανού “επισκόπου” είναι το παιδί!! (αχ … για γέλια και για κλάματα!)
Δεν έχουμε τον λογαριασμό, να τους στείλουμε καμιά δωρεά! Θα συμφωνήσετε ότι ωραία αποστολή επιτελεί η ορθόδοξη Αρχιεπισκοπή στην Αγγλία (φιλοξενεί αγγλικανούς “επισκόπους” με τις συμβίες τους!)
Ε. Επίλογος
Αφιερώνουμε την σημερινή μας αποκάλυψη στον μητροπολίτη Φλωρίνης Θεόκλητο 
Πριν λίγες μέρες, ο μητροπολίτης Φλωρίνης Θεόκλητος, (και με κάλυψη βίντεο), ανακοίνωνε όλος χαρά από την Ωραία Πύλη ότι στέλνει τον ιερομόναχο π.Παϊσιο Παπαδόπουλο σε Συνοδικό δικαστήριο (έγινε με διαδικασίες express!), επειδή έπαψε να τον μνημονεύει λόγω της συγκοινωνίας του με τον αιρετικό οικουμενιστή Βαρθολομαίο-μάλιστα, παρά τις αποφάσεις της (ψευδο)συνόδου της Κρήτης που αποδέχθηκε τους αιρετικούς ως “εκκλησίες” ο Θεόκλητος υποδέχθηκε αμέσως μετά τον Βαρθολομαίο στην Βέροια και συλλειτούργησε μαζί του, δείτε εδώ
15
καθώς και επειδή ο Θεόκλητος προσκάλεσε 2 φορές τον Πάπα στην Ελλάδα.
(ο λαός μας λέει: “τα σιγανά ποταμάκια να φοβάσαι”. Τα ίδια μας δείχνει και η Ελληνική ιστορία. Ποιος να πίστευε ότι ένας “καχεκτικός Εφιάλτης”, θα τους προδώσει;).
Αντί να διώκονται οι ανήθικοι, οι οικουμενιστές, όσοι ποδοπατούν τους Ιερούς Κανόνες, αυτοί που πραγματικά πρέπει να καθαιρεθούν, διώκονται και εκτοπίζονται από τις μητροπόλεις, τις ενορίες και τα μοναστήρια τους, όσοι ιερείς και ιερομόναχοι έχουν ακόμη συνείδηση και φόβο Θεού. Του είπαμε του δεσπότη ότι δεν θα του βγει σε καλό το γέλιο αυτό. Μάλλον δεν μας πίστεψε. Πως θα δικαιολογηθεί τώρα στον αρχιεπίσκοπο Θυατείρων (Αγγλίας);!!!
Όπως έχουμε δεσμευθεί -για να κάνουμε πιο ενδιαφέρουσες τις αποκαλύψεις μας- ΣΕ ΚΑΘΕ νέα δίωξη αγωνιστή ιερέως/ιερομονάχου, εμείς θα δημοσιεύουμε και μία νέα αποκάλυψη. Για να μάθει ο πιστός λαός την αλήθεια, ποιοι διοικούν την εκκλησία μας. Να το θυμηθείτε, θα γελάσει και το “παρδαλό κατσίκι” κ.Θεόκλητε! Δείτε την προηγούμενη αποκάλυψη μας εδώ.
poster%2btoxo%2bmolon%2blabe%2bjpg
Για να μην έχετε αγωνία, σας ενημερώνουμε από τώρα ότι το επόμενο σκάνδαλο που θα αποκαλύψουμε,  θα βάψει μερικά ράσα “ροζ”.
Ομάδα Εκπαιδευτικών “Ο Παιδαγωγός”

Πηγή

Leave a Reply