Νέο Διαβολικό Μέτρο Της Αντίχριστης Κατοχικής Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ Για Ηλεκτρονικό Εισιτήριο Στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς…! (Photo)

e-ticket
Με πρόφαση την καταπολέμηση των λαθρεπιβαστών στα μέσα μαζικής μεταφοράς, κατοχική κυβέρνηση Τσίπρα καταργεί το συνήθες εισιτήριο, το οποίο θα μετατραπεί σε ηλεκτρονική κάρτα, την οποία θα πρέπει οι επιβάτες στο μετρό ή τον προαστιακό να την έχουν μαζί τους όχι μόνο κατά την είσοδο αλλά και την έξοδο από το σταθμό.


Ας σημειωθεί, ότι χωρίς την ηλεκτρονική κάρτα η πόρτα δεν θα ανοίγει, ούτε κατά την είσοδο, ούτε κατά την έξοδο καθότι θα τοποθετηθούν μπάρες.
Συν τοις άλλοις όμως θσ ισχύει η αναλογική χρέωση.

Ωστόσο, ο πραγματικός λόγος που η άθεη κατοχική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, επιβάλει την ηλεκτρονική προσωπική κάρτα επιβίβασης, είναι:

– Οι επιβάτες, θα είναι αναγκασμένοι να φέρουν μία ηλεκτρονική κάρτα στην οποία θα ενυπάρχει ο δυσώνυμος αριθμός του αντίχριστου 666.

– Η συγκεκριμένη κάρτα θα είναι RFID, που πρακτικά σημαίνει ότι το κράτος θα δύναται να γνωρίζει όχι μόνον ποια μέσα μαζικής μεταφοράς χρησιμοποίησε ένας επιβάτης (σε ποιές στάσεις μπήκε ή εξήλθε), αλλά επιπλέον θα έχει την δυνατότητα ανά πάσα στιγμή — εφόσον κάποιος φέρει πάνω του την συγκεκριμένη ηλεκτρονική κάρτα-εισιτήριο — να εντοπίζει το που επακριβώς βρίσκεται! 

Η ακτινοβολία από την RFID ηλεκτρονική κάρτα-εισιτήριο, θα επιβαρύνει επιπροσθέτως την υγεία του επιβατικού κοινού.

Comments are closed.