Το Χειρόγραφο Μήνυμα Του “Αμετανόητου” Αλέξανδρου Βέλιου – “Θεός Συγχωρέσ’ Τον”…! (Video + Photos)

beliow0900

Ο γνωστός δημοσιογράφος Αλέξανδρος Βέλιος, ο οποίος διαγνώστηκε με λίαν προχωρημένη μορφή καρκίνου εδώ και αρκετούς μήνες, έδωσε τέλος στη ζωή του, με μη υποβοηθούμενη ευθανασία. Δυστυχώς, στην ιδιόχειρη επιστολή του – την οποία παραθέτουμε κατέρω – τη βασική του επιθυμία, σε μια πρωτοφανή προπαγάνδα υπέρ της ευθανασίας από τα ΜΜΕ. Άραγε, η στάση της επίσημης ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος θα είναι ξεκάθαρη ή θα μπερδέψει την ελληνική κοινωνία με την προσφιλή της “σιωπή”;

velios-simeioma

Η τελευταία μου νοσηλεία στο νοσοκομείο πιστοποίησε τη ραγδαία επιδείνωση της υγείας μου. Είναι, πλέον, θέμα λίγων εβδομάδων.

Ο γνωστός δημοσιογράφος Αλέξανδρος Βέλιος ο οποίος διαγνώστηκε με καρκίνο εδώ και αρκετούς μήνες, έδωσε χθες τέλος στη ζωή του, με μη υποβοηθούμενη ευθανασία. Αποκάλυψε προς μεγάλη μας λύπη, στην ιδιόχειρη επιστολή του που δημοσιεύουμε, τη βασική του επιθυμία, σε μια πρωτοφανή διαφήμιση της ευθανασίας από τα ΜΜΕ. Η στάση της επίσημης Εκκλησίας θα είναι ξεκάθαρη ή θα μπερδέψει την κοινωνία με την πολυαγαπημένη της “σιωπή”.

Αναστοχαζόμενος την εμπειρία των πρόσφατων μηνών και μπροστά στο φάσμα της περαιτέρω σωματικής και πνευματικής φθοράς μου, αποφάσισα απόψε να δώσω μόνος μου, ενώπιος ενωπίω με τον εαυτό μου, το τέλος που μου ταιριάζει. Να φύγω εν ειρήνη και εν συνειδήσει.

Έζησα με αξιοπρέπεια. Με αξιοπρέπεια επέλεξα να πεθάνω.
Αποχαιρετώ με αγάπη όλους εκείνους που δεν πρόλαβαν να με αποχαιρετίσουν, και ζητώ κατανόηση από τους δικούς μου ανθρώπους, στους οποίους δεν έδωσα την ευκαιρία να μου κλείσουν τα μάτια.
Έζησα δημιουργικά και, εν πολλοίς, ασυμβίβαστα. Φεύγω πλήρης.

Αλέξανδρος Βέλιος

Πηγή

Leave a Reply