Μέγα Αίσχος: Οι Αντίχριστοι, Άθεοι, Προδότες, Παραπέμπουν Τον Μητροπολίτη Χίου, Επειδή Άσκησε Κριτική Στην Κατοχική Κυβέρνηση Τσίπρα…! (Photo)

Mitropolitis Chiou

Για απίστευτη πρόκληση, η οποία ποινικοποιεί την άποψη και ανοίγει τον δρόμο και για άλλες παραπομπές στη Δικαιοσύνη όσων εκφέρουν αντίθετη άποψη για το προσφυγικό ζήτημα κάνουν λόγο κύκλοι της Ελλαδικής Εκκλησίας, μετά την παραπομπή εκ μέρους του γ.γ. “Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων”, Κωστής Παπαϊωάννου στην Εισαγγελέα κατά του “ρατσισμού” στην Εισαγγελία Χίου του Έλληνα Μητροπολίτη Χίου Μάρκου.

Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις του Μητροπολίτη Χιου, «Δεν υπάρχουν πρόσφυγες, είναι όλοι λαθρομετανάστες», ενώ είχε εξαπολύσει επίθεση κατά των εθνοπροδοτών πολιτικών λέγοντας, «έχουν κατεβάσει τα παντελόνια και προσκυνούν, έχουν παραδώσει τη χώρα».

Ο Μητροπολίτης Χίου, εξαπέλυσε “πυρά” κριτικής κατά της Κατοχικής Κυβέρνησης και των βουλευτών που στήριξαν τη δημιουργία μουσουλμανικού τεμένους στην Αθήνα…, και εναντίον του συμφώνου συμβίωσης των ομοφυλόφιλων… Τέλος, επέκρινε σφοδρά τον από 30ετίας θεσμοθετημένο πολιτικό γάμο, λέγοντας για τους δημάρχους ότι «δεν είναι δυνατόν να παντρεύουν ζευγάρια, εκείνοι που μαζεύουν τα σκουπίδια μας».

Leave a Reply