Η Γερμανία Στέλνει Πίσω Στην Ελλάδα Πάνω Από 3.000 Μουσουλμάνους Λαθρομετανάστες Εισβολείς, Τους Ο Οποίους Η Κατοχική Κυβέρνηση Του ΣΥΡΙΖΑ Εγκαθιστά Στην Κρήτη…! (Photo)

Lathro prosf1_0

Η κατεχόμεν Γερμανία, αποφάσισε να στείλει πίσω στην Ελλάδα πάνω από 3.000 μουσουλμάνους λαθρομετανάστες εισβολείς σε πρώτη φάση, που κρίνει ως υπεράριθμους στο έδαφός της και τους οποίους η κατοχική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ απεφάσισε συγκεκριμένα να τους στείλει στην Κρήτη.

Σύμφωνα με το Δουβλίνο 3, κάθε κράτος μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει το δικαίωμα να στείλει «μετατοπίσει» σε άλλη χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όσους πρόσφυγες κρίνει ως υπεράριθμους στο έδαφός του.AdTech Ad

Την απόφαση της Γερμανίας, υιοθέτησε με ιδιαίτερη χαρά η κατοχική κυβέρνηση και ξεκίνησε η εφαρμογή του ανθελληνικού σχεδίου με επικεφαλής τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Μουζάλα, ο οποίος προήδρευσε της  σύσκεψης στο Ηράκλειο σύμφωνα με το ekriti και προανήγγειλε τη μεταφορά χιλιάδων μουσουλμάνων λαθρομεταναστών εισβολέων στην Κρήτη.

Οι μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες εισβολείς, θα αρχίσουν να έρχονται αεροπορικώς στην Κρήτη (αρχικά στο Ηράκλειο και τα Χανιά) τον προσεχή Δεκέμβριο.

Τα παραπάνω επιβεβαίωσε σε συνέντευξή του του, στο Ράδιο Κρήτη, ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής κ. Νότης Μαριάς, μεταδίδει επίσης το ekriti.

Θα πρέπει να σημειωθεί, ότι ο Μουζάλας διέψευσε κατηγοριματικά την εγκυρότητα της πληροφορίας περί επιστροφής λαθρομεταναστών από Γερμανία. Ο χρόνος θα δείξει, τελικά τι πραγματικά ισχύει…

Πηγή

Leave a Reply