Η Ελληνίδα Άννα Κορακάκη, Χρυσή Και Χάλκινη Ολυμπιονίκης Και Οι Κυβερνητικοί Ξεφτίλες Της Κατοχικής Κυβέρνησης Των Αθηνών…! (Photo)

Anna Korakaki

Η Ελληνιίδα Άννα Κορακάκη, 20 ετών από την Δράμα, κατάκτησε επάξια το Χρυσό Μετάλλιο – στις 9 Αυγούστου 2016 – στην σκοποβολή με πιστόλι στα 25 μέτρα. Πριν δύο ημέρες, είχε κατακτήσσει και το Χάλκινο Μετάλλιο με αεροβόλο στα 10 μέτρα, στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο της Βραζιλίας.

Η δήλωσή της Άννας Κορακάκης: «Έκλαψα (στην απονομή), αν και προσπάθησα να συγκρατηθώ. Δεν τα κατάφερα, γιατί εκείνη την ώρα πέρασαν από το μυαλό μου πάρα πολλά πράγματα, και κυρίως όλες αυτές οι θυσίες, που έχω κάνει με τον πατέρα μου και οι δυσκολίες που περάσαμε μαζί για να φτάσουμε σε αυτό το (χρυσό) μετάλλιο».

Οι φαιδροί “πολιτικοί ηγέτες” της κατεχόμενης Ελλάδας, βρήκαν αφορμή και άρχισαν τις πολιτικάντικες “δηλώσεις” και τα υποκριτικά “συγχαρητήρια” μετά την νίκη της ‘Αννας, Και όλα αυτά, την ώρα που γνώριζαν, ότι προετοιμαζόταν υπό τριτοκοσμικές συνθήκες μέσα σε μια παράγκα, την οποία φρόντισαν δολίως να κατεδάφισαν την επόμενη ημέρα! Από κοντά, ο άθλιος αρμόδιος υπουργός και τα θεατρινίστικα ΜΜΕ, που μέχρι χθες αγνοούσαν πλήρως την ύπαρξή της…

Leave a Reply