Νέα Μορφή Πολέμου Από Την Μόσχα Εναντίον Της Ουκρανίας: Δεκάδες Χιλιάδες Ουκρανοί Ορθόδοξοι Χριστιανοί Που Υπάγονται Στο Πατριαρχείο Της Μόσχας Πραγματοποιούν Πορείες Ειρήνης Πεζοί Προς Το Κίεβο Για Να Συμμετάσχουν Στον Εορτασμό Εκχριστιανισμού Του Κιέβου Στις 26 Ιουλίου…, Ενώ Εκφράζονται Σοβαρότατες Ανησυχίες Για Προβοκάτσια Από Πράκτορες Του Κρεμλίνου…! (Videos + Photo)

MARATHONIOS EIRHNHS UKRANIA

Πολλοί από τους ορθοδόξους χριστιανούς που συμμετέχουν στις οδοιπορείες ειρήνης, διανύουν απόσταση πάνω από 450 χιλιόμετρα.

Η Μόσχα που υποκινεί τις εν λόγω εκδηλώσεις – μέχρι στιγμής υποβαθμίζει επικοινωνιακά το γεγονός – κι έτσι δεν έχει δοθεί ιδιαίτερη δημοσιότητα στα Ρωσικά ΜΜΕ, σε αντίθεση με το Κίεβο, όπου όλα τα Ουκρανικά ΜΜΕ προσδίδουν ιδιαίτερη δημοσιότητα και προβολή.

Είναι βέβαιον, ότι ανάμεσα στους καλοπροαίρετους Ουκρανούς που συμμετέχουν στις εν λόγω πορείες, υπάρχουν και προβοκάτορες πράκτορες του Κρεμλίνου και μισθοφόροι φιλορώσοι αποσχιστές… Ευελπιστούμε να μην σημειωθούν σοβαρά επεισόδια στο Κίεβο.Leave a Reply