“ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ” #8 (Photo)

David Dees_text-5

Εξεγερθείτε πριν είναι πολύ αργά…

  1. “Το Μεγαλύτερο Ψέμα Στη Γη”;
  2. Οι αλήτες εθνοπροδότες πολιτικοί και ο ελληνισμός της Κωνσταντινούπολης.
  3. Αγανακτισμένοι οι κάτοικοι της Ειδωμένης από τα αγαθά του πολυπολιτισμικού εμπλουτισμού που έφεραν οι μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες εισβολείς.
  4. Ο Εβραίος δισεκατομμυριούχος σιωνιστής George Soros (στην περίοδο του Εθνικοσοσιαλιστικού καθεστώτος στην Ουγγαρία), δηλώνει: “ήταν η ευτυχέστερη χρονική περίοδος της ζωής μου”. Ας σημειωθεί ότι ο πατέρας του George Soros, ήταν επίσημος συνεργάτης του Τρίτου Ράιχ στην Ουγγαρία.
  5. Το “χαμένο υποβρύχιο” της Βορείου Κορέας και σταδιακή αύξηση της έντασης μεταξύ Βορείου Κορέας-ΗΠΑ με αμφίβιες στρατιωτικές ασκήσεις και από τις δύο πλευρές.
  6. Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα μειώνει τα επιτόκια και εκδίδει νέες ποσότητες χρήματος (Ευρώ), ώστ ε να δημιουργήσει πληθωρισμό και να διαλύσει οικονομικά τα κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
  7. 62 άνθρωποι στον κόσμο (όλως τυχαίως Εβραϊκής καταγωγής) , έχουν περισσότερα χρήματα από το 50% του συνόλου του παγκόσμιου πληθυσμού.
  8. Δείτε πως τα διεφθαρμένα ΜΜΕ, εξαπατούν τον ελληνικό λαό για να αποδεχθεί τους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες εισβολείς.
  9. Η κατοχική κυβέρνηση Τσίπρα – υπό τις διαταγές των διεθνών τοκογλύφων Χαζάρων τραπεζιτών –  από το Bailout (δηλαδή, δημόσιος δανεισμός για την ανακεφαλαίωση των ιδιωτικών τραπεζών) μεθοδεύουν μετάβαση στο Bailin, δηλαδή στην καταλήστευση των τραπεζικών αποταμιεύσεων του ελληνικού λαού.
  10. “Κατατρομαγμένα προσφυγόπουλα” ληστεύουν ευαίσθητη αντιρατσίστρια.
  11. Το Πουέρτο Ρίκο, απέρριψε τους γάμους ομοφυλοφίλων.
  12. Τούρκοι λιμενικοί χτυπούν μουσουλμάνους “πρόσφυγες” μέσα στην βάρκα τους, δείχνοντας έμπρακτα την Οθωμανική αλληλεγγύη τους.
  13. Μετά την κατάληψη της Κύπρου από την Τουρκία…, ακολουθεί το Αιγαίο.
  14. Νέα εθνική προδοσία: Τούρκοι πράκτορες της ΜΙΤ, πάτησαν επίσημα τα ελληνικά νησιά ως “παρατηρητές”.
  15. Υπάρχει χθόνιο σχέδιο μελλοντικού αποκλεισμού της Αθήνας.
  16. ΗΠΑ — Ο George Soros ξοδεύει εκατομμύρια δολάρια για να ανακόψει την ανοδική πορεία του Donald Trump.
  17. Ο Netanyahu καλεί τους παγκόσμιους ηγέτες να τιμωρήσουν το Ιράν για τις δοκιμές πυραύλων.

Comments are closed.