“ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ” #7 (Photo)

David Dees_text-5

Εξεγερθείτε πριν είναι πολύ αργά…

 1. Η Ρωσία θα παροπλίσει ένα από τα μεγαλύτερα στον κόσμο πυρηνικά υποβρύχιά της που φέρουν βαλιστικούς πυραύλους με πυρηνικές κεφαλές.
 2. Το Ισραήλ σχεδιάζει νέο πόλεμο στο Λίβανο.
 3. Απίστευτος ο πολυπολιτισμικός Σουηδός Πρωθυπουργός: “οι μουσουλμάνοι μετανάστες δεν θα πρέπει να κατηγορούνται για τις σεξουαλικές επιθέσεις Μουσουλμάνων μεταναστών στις γυναίκες”.
 4. Λιθουανία — Πορεία χιλιάδων εθνικιστών στο Βίλνιους για την 25η επέτειο αποκατάστασης της ανεξαρτησίας της χώρας.
 5. Ο Edward Snowden αποκαλύπττει: “Η Υπερθέρμανση του Πλανήτη, είναι μία επινόηση της CIA”.
 6. Η Τουρκία ενέκρινε νέο εξοπλιστικό πρόγραμμα δισεκατομμυρίων δολαρίων για τις Τουρκικές ένοπλες δυνάμεις.
 7. Φιλήσυχη πόλη της Σουηδίας, τις τελευταίες εβδομάδες, συγκλονίζεται από τις σεξουαλικές επιθέσεις των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών εισβολέων.
 8. Η Ουγγαρία κήρυξε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης την χώρα λόγω κλιμάκωσης της βίας των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών εισβολέων, ενώ παράλληλα διετάχθη εμπλοκή χιλιάδων στρατιωτών για την καλύτερη περιφρούρηση των συνόρων. Στην Ελλάδα, τί πράττουν οι εθνοπροδότες; Ακριβώς, το αντίθετο.
 9. Ο κατοχικός πρωθυπουργός Τσίπρας συνάντησε τον εγκληματία Έρντογαν, την ίδια στιγμή που ο Τουρκικός στρατός ισοπεδώνει Κουρδικές πόλεις διεξάγοντας οργανωμένη γενοκτονία κατά του Κουρδικού πληθυσμού.
 10. Πώς η Σουηδία από την επιτυχία οδηγήθηκε στην καταστροφή μέσω της λαθρομετανάστευσης;
 11. Κάνουν πλυση εγκεφάλου στα μέσω του νέου παιχνιδιού Monopoly, ώστε να αποδεχθούν την αχρήματη κοινωνία.
 12. Γερμανία — Το συστημικό ακροδεξιό κόμμα “Εναλλακτική για την Γερμανία”(Alternative für Deutschland) ή AfD που δημιουργήθηκε πριν από τρία έτη, χρησιμοποιώντας έξυπνα συνθήματα, όπως “ΑΡΚΕΤΑ!” και “Ασφαλή σύνορα έναντι εγκληματικότητας χωρίς σύνορα”, αναμένεται να πάει πολύ καλά σε τρία κρατίδια της Γερμανίας.
 13. Λετονία — Νομοθέτες, θα συμμετάσχουν στην ετήσια πορεία των συντρόφων βετεράνων Waffen SS στην Ρίγα.
 14. Το γεγονός ότι τα hot-spot στα νησιά του Αιγαίου, έχουν δημιουργεί εντός στρατιωτικών μονάδων που “υπολειτουργούν”, δηλαδή στις οποίες φυλάσσεται στρατιωτικός οπλισμός και πυρομαχικά ή σε απόσταση μόλις 300 μέτρων από κομβικά στρατόπεδα, όπως στην Ρόδο, οφείλεται σε εγκληματική αβλεψία ή σε εθνοπροδοτικό προσχεδιασμό;
 15. Τί είναι αυτό που η παγκόσμια ελίτ δεν θέλει να γνωρίζεις;
 16. Γιατί θέλουν να ξεπουλήσουν την Ελλάδα;

 

Leave a Reply