“ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ” #5 (Photo)

David Dees_text-5

Εξεγερθείτε πριν είναι πολύ αργά…

 1. Συνεχίζεται το απόλυτο χάος στην Ειδωμένη.
 2. Ζήτημα χρόνου να ξεσπάσει σοβαρότατο επιδημιολογικό πρόβλημα στην Ειδωμένη.
 3. Επίφοβη διαδικτυακή μηχανή αναζήτησης, σου επιτρέπει να κατασκοπεύεις μέσω των webcams τρίτων.
 4. Το Ισραήλ επιστράτευσε 30.000 άνδρες και εοιμάζεται να διαπράξει νέα γενοκτονία εναντίον του Παλαιστινιακού λαού στην Γάζα.
 5. Ρωσία — Η Ρωσική μυστική υπηρεσία FSB, έχει διοχετεύσει φήμες στα Ρωσικά ΜΜΕ και όχι μόνο, ότι το Αμερικανικό δολάριο θα καταρρεύσει στις 28 Μαΐου 2016.
 6. Ποιός είχε οργανώσει την στημένη ιστορία με την μεταφορά μουσουλμάνων λαθρομεταναστών εισβολέων από την Κρήτη στην Αθήνα και το στήσιμο του όλου σκηνικού στην Υπατία πριν από λίγα χρόνια; Ο σημερινός υφυπουργός παιδείας. Τίποτα δεν γίνεται τυχαία.
 7. Μία μκρή γεύση από αυτά που θα βιώσει ο ελληνικός λαός στο μέλλον. Μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες εισβολείς καταδιώκουν τις ελληνικές ειδικές αστυνομικές δυνάμεις.
 8. Αυστρία — Μία επιχειρηματίας, προειδοποιεί τις άλλες γυναίκες της Αυστρίας καταγράφοντας την εμπειρία της, όταν ένας λαθρομετανάστης εισβολέας άρπαξε την τσάντα της στη συνέχεια άρπαξε τα στήθη της…, ενώ χρειάστηκε να παλέψει με επίδοξους εισβολείς στο αυτοκίνητό της που δέχθηκε τρεις επιθέσεις σε ταξίδι που είχε στην Βιέννη.
 9. Τα hot spot, το πως θα εγκατασταθούν στην Ελλάδα, καθώς επίσης και το πως θα ενταχθούν στο εργατικό δυναμικό της χώρας μας οι μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες εισβολείς, τα είχαν ψηφίσει οι προδότες πολιτικοί από το 2011: ΦΕΚ 7Α/26/1/2011 άρθρο 13, 14 και 15     και ΦΕΚ 35Α/4/3/2011 άρθρο 25. Όλα προμελετημένα και προσχεδιασμένα. Η Σύνοδος κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, απλώς είναι μία επικοινωνιακή μεθόδευση παροχής προσχήματος στην κατοχική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ για δήθεν εγκλωβισμό των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών εισβολέων στην πατρίδα μας.
 10. ΗΠΑ — Νέα έρευνα δείχνει, ότι στους Αμερικανούς δεν αρέσει η λαθρομετανάστευση.
 11. Σουηδία — Η αστυνομία, λόγω της εγκληματικής έξαρσης από τους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες εισβολείς, προειδοποιεί τις Σουηδέζες να κυκλοφορούν μόνες τους έξω και ειδικά το βράδυ.
 12. ΗΠΑ — Ο Σιωνιστής Εβραίος πολυεκατομμυριούχος Sanders, δήλωσε ότι “εάν είσαι Λευκός δεν γνωρίζεις πως είναι να είσαι φτωχός.”
 13. Έκλεισαν τα σύνορά τους για διέλευση λαθρομεταναστών, η Σερβία, η Σλοβενία και η Κροατία.
 14. Εντυπωσιακή είσοδος των Εθνικοσοσιαλιστών για πρώτη φορά στην Βουλή της Σλοβακίας, όπου το “Λαϊκό Κόμμα – Η Σλοβαία Μας” του Marian Kotleba έλαβε το 8% των ωήφων του εκογικού σώματος και εξέλεξε 14  βουλευτές.
 15. Σουηδία — Επιβλήθηκε πρόστιμο σε Σουηδό για “χιτλερικό χαιρετισμό”.
 16. Το Ισραήλ ψήφισε ξανά κατά των “δικαιωμάτων” των ομοφυλοφίλων.
 17. Το πολιτιστικό μαρξιστικό MTV, μισεί τους άνδρες.
 18. Χάος στην Ειδωμένη.

Leave a Reply