“ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ” #3 (Photo)

David Dees_text-5

Εξεγερθείτε πριν είναι πολύ αργά…

 1. Νόμος του κράτους, η αντικατάσταση των Ελλήνων με λαθρομετανάστες εισβολείς.
 2. Λεφτά υπάρχουν από την κατοχική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ για τους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες εισβολείς αλλά ΟΧΙ για τους Έλληνες, οι οποίοι αν θέλουν μπορούν να φύγουν από την χώρα.
 3. Για πρώτη φορά στην παγκόσμια ιστορία, το να μην βοηθά κάποιος πατριώτης τους κατακτητές του, αποκαλείται “ρατσιστής”. Αποτέλεσμα μιας δόλιας πολεμικής ψυχροτροπικής προπαγάνδας των διεφθαρμένων ΜΜΕ εναντίον του ελληνικού λαού με σκοπό όχι μόνον την εξουδετέρωση οποιασδήποτε αντίδρασης, αλλά και την βοήθεια των αποχαυνωμένων νεοελλήνων προς τους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες εισβολείς.
 4. Ουκρανοί εθνικιστές στην Ρωσική πρεσβεία του Κιέβου, έριξαν αυγά και κόκκινο χρώμα, κατέβασαν, ποδοπάτησαν την Ρωσική σημαία και ύψωσαν την Ουκρανική σημαία. Η διαμαρτυρία έγινε για την παράνομη κράτηση της Ουκρανού πολιτικού και πρώην πιλότου Nadezhda Savchenko στην Μόσχα, όπου κατηγορείται για τον θάνατο Ρώσων δημοσιογράφων.
 5. Η Βουλγαρία διενεργεί εκτενείς στρατιωτικές ασκήσεις στα σύνορα με την Ελλάδα, ώστε να αποφύγει είσοδο λαθρομεταναστών από την Ελλάδα.
 6. Αγγλια — Ακροδεξιοί Πολωνοί στο βόρειο Λονδίνο, τίμησαν τους πεσόντες Πολωνούς στρατιώτες στη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέου.
 7. Η Γαλλία τίμησε τον εστεμένο Εβραίο Σιωνιστή Σαουδάραβα πρίγκηπα για την “καταπολέμηση της τρομοκρατίας και του εξτρεμισμού”. Άλλο ένα κακοπαιγμένο κωμικοτραγικό σιωνιστικό θέατρο δημοσιότητας.
 8. Και η Ιταλική ακτοφυλακή βοηθά στην αποβίβαση μουσουλμάνων λαθρομεταναστών εισβολέων στα ελληνικά νησιά του Αιγαίου. Μήπως, πρέπει να κάνουμ και εμείς το ίδιο εντός των χωρικών υδάτων της Ιταλίας για όσους λαθρομετανάστες θέλουν να μεταβούν από την Αφρική στην Ιταλία; Ξεχνάμε ότι τα Δωδεκάννησα, μόλις πριν από λίγες δεκαετίες ήταν υπό Ιταλική κατοχή;
 9. Ο ΣΥΡΙΖΑ προετοιμάζει αλλαγές για νέο σύνταγμα στο οποίο η εκπαίδευση θα καθορίζεται από τις ΜΚΟ και όχι από κράτος, ενώ όπου υπάρχει η λέξη “Έλληνες” στο σύνταγμα και στους νόμους, θα αντικατασταθεί με την φράση “μόνιμοι και νόμιμοι κάτοικοι της Ελλάδος”.
 10. Το 89% όλων των εγκλημάτων στην Νέα Υόρκη διαπράττετει από μη-λευκούς. Λέτε η άλγεβρα να είναι ρατσιστική ή φταίει κάτι άλλο;
 11. Διαμαρτυρία μουσουλμάνων Αλβανών για την ανέγερση σταυρού ύψους 55 μέτρων στα Σκόπια.
 12. Εκδήλωση της Ι.Μ. Θεσσαλονίκη και του Τρίτου Σώματος Στρατού, “Μέγας Κωνσταντίνος, ο ιδρυτής της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας και Ιωάννης Καποδίστριας, ο ιδρυτής του Ελληνικού κράτους”.

Leave a Reply