“ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ” #2 (Photo)

David Dees_text-5

Εξεγερθείτε πριν είναι πολύ αργά…

 1. Ουκρανία — άλλο ένα βίντεο από την εθνικιστική πορεία του Συντάγματος Αζώβ στην Πολτάβα, όπου συμμετείχαν εθνικιστές φίλαθλοι τοπικών ποδοσφαιρικών ομάδων.
 2. Τα δάνεια είναι διεγραμμένα! Διαβάστε πληροφορίες, αποδεικτικά στοιχεία, πληροφορίες και τηλέφωνα.
 3. Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα στην Σουηδία, το 60% των γυναικών φοβούνται να εξέλθουν της οικίας τους μόλις σκοτεινιάσει, λόγω της εγκληματικής δράσης των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών εισβολέων.
 4. Ουκρανία — Φίλαθλοι τοπικών ποδοσφαιρικών ομάδων, πραγματοποίησαν εθνικιστική πορεία στην Οδησσό.
 5. Η Εβραία Natali Cohen Vaxberg, η οποία αφοδεύει πάνω σε μία Ισραηλινή σημαία, απαγορεύτηκε στο διαδίκτυο.
 6. Σε πλήρη εφαρμογή το ειδεχθές δολοφονικό ανθελληνικό σχέδιο του πολιτιστικού μαρξισμού από τους άθεους αριστερούς ψυχοπαθείς που μας κυβερνούν.
 7. Ο σιωνιστής Mark Zuckerberg του Facebook, είναι ο πλουσιότερος Εβραίος του κόσμου (φυσικά, μετά τους Ιουδαιο-Χαζάρους διεθνείς τραπεζίτες).
 8. Συνεχίζονται οι διαδηλώσεις διαμαρτυρίας των Κούρδων στην Τουρκία και φυσικά μετά την φίμωση της αντιπολιτευτικής εφημερίδας Ζαμάν, η κτηνώδης αστυνομική βία.
 9. Στην εκδήλωση κατά της κάρτας του πολίτη στην Θεσσαλονίκη (28/2/2016), ο Νικόλαος Κωνσταντινίδης εκστόμισε αλήθειες και διετύπωσε σοβαρότατες καταγγελίες.
 10. Ένα ζευγάρι μανικετόκουμπα του Αδόλφου Χίτλερ με το σύμβολα της σβάστικας, τα οποία ήταν προσωπικό δώρο του Ιταλού φασίστα Benito Mussolini, πουλήθηκαν σε δημοπρασία στην Αγγλία προς £1,600 λίρες.
 11. Η Hezbollah έχει αποκτήσει οργανωμένη στρατιωτική δομή και εκπαίδσυση. Ίσως είναι η πιο σοβαρή δύναμη αντίστασης ενάντια στο σιωνιστικό εγκληματικό καθεστώς του Ισραήλ.
 12. Πολωνός εθνικιστής ακτιβιστής συνελήφθη και αντιμετωπίζει φυλάκιση για το κάψιμο ομοιώματος του Ιούδα.
 13. Για ποιό κράτος τις τελευταίες δεκαετίες οι ΗΠΑ χρησιμοποίησαν το δικαίωμα αρνησικυρίας, δηλαδή άσκησαν veto – 41 φορές – προκειμένου να το προστατεύψουν από κυρώσεις για εγκλήματα πολέμου, εθνοκάθαρση, γενοκτονία και συστηματική παραβίαση των δικαιωμάτων του ανθρώπου; Εφόσον οι ΗΠΑ τελούν υπό τον απόλυτο έλεγχο του Εβραιοσιωνιστικού λόμπυ, η απάντηση είναι απλή: για το Ισραήλ.
 14. Η διεθνής ολιγαρχική σιωνιστική τραπεζική ελίτ δεν επιθυμεί απλά και μόνον να αντικατασταθεί πλήρως ο ελληνικός χριστιανικός πληθυσμός από τους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες εισβολείς, αλλά επιπλέον επιδιώκει να ξεσπάσει λίαν αιματηρός και θηριώδης εμφύλιος πόλεμος.
 15. Ο Tony Blair κατηγορείται για συνωμοσία πάνω στο θέμα της μαζικής λαθρομετανάστευσης.
 16. Συγκρίνοντας τα προσόντα Μητροπολίτη Μεσογαίας Νικολάου και του αριστερού αθέου Υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη.
 17. Η Μουσουλμάνα που δολοφόνησε ένα Χριστιανόπουλο 4χρονο κοριτσάκι στην Μόσχα, το αποκεφάλισε και στη συνέχεια κούναγε επιδεικτικά το κεφάλι του δολοφονηθέντος παιδιού έξω από ένα σταθμό του μετρό της Μόσχας…, εμφανίσθηκε χαμογελώντας στο δικαστήριο και δήλωσε: “ο Αλλάχ με διέταξε να το κάνω”.

Leave a Reply