“ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ” #1 (Photo)

David Dees_text-5

Εξεγερθείτε πριν είναι πολύ αργά…

 1. Απόρρητο έγγραφο, αναφέρεται σε εισβολή 3 εκατομμυρίων μουσουλμάνων λαθρομεταναστών.
 2. Γενετικά μεταλλαγμένα προϊόντα, σημαίνει πρόγραμματισμένη στείρωση του πληθυσμού.
 3. Συνεχίζεται η ροή των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών εισβολέων στην Ειδωμένη.
 4. Αυτό που συμβαίνει στο Καλαί της Γαλλίας, σύντομα θα γίνει και στην Ελλάδα.
 5. Η κατοχική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ, θα δίνει φακελάκια με χρήματα στους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες εισβολείς, την στιγμή που ελληνικές οικογένειες δεν έχουν χρήματα για να αγοράσουν ούτε ένα κομμάτι ψωμί.
 6. Ο Καναδάς πούλησε όλα τα αποθέματα χρυσού του στην Ρωσία, κατόπιν εντολής των διεθνών τραπεζιτών, ώστε να κρατηθεί κατά το δυνατόν οικονομικά το διεφθαρμένο καθεστώς του Εβραίου Σιωνιστή ολιγάρχη Πούτιν, ο οποίος έχει λάβει πράσινο φως από τους διεθνείς τραπεζίτες για εισβολή εναντίον της Τουρκίας. Δυστυχώς, υπάρχουν ρωσόδουλοι εθνοπροδότες στην πατρίδα μας, οι οποίοι παίζουν το μοχθηρό παιχνίδι του διεθνούς σιωνισμού για να εξισλαμιστεί και να εκτουρκιστεί πλήρως η Ελλάδα από τα εκατομμύρια των μελλοντικών πραγματικών προσφύγων Τούρκων που θα εισρεύσουν στην χώρα μας, αν ξεσπάσει ένας αιματηρός και εκτενής πόλεμος στην Τουρκία.
 7. Στην κατεχόμενη Ελλάδα, αν είσαι αριστερός, φυγόστρατος, αντιρρησίας συνείδησης, ανθέλληνας και κοπρόσκυλο του κομματισμού (βλ. Καρανίκας), τότε λαμβάνεις θέση-κλειδί στον κρατικό μηχανισμό και ζεις πλουσιοπάροχα σε βάρος του ελληνικού λαπύ.
 8. Τουρκια — Τουρκικό στρατιωτικό ελικόπτερο κατερρίφθη από τους Κούρδους.
 9. Γελά το πανελλήνιο με την δήλωση που έκανε ο Κατρούγκαλος: “κι εγώ προσωπικά κομμουνιστής είμαι“.
 10. Τραγικό, η ελληνική αστυνομία προστατεύει τα Σκοπιανά σύνορα.
 11. Συνεχίζεται η απαράδεκτη ακροδεξιά σιωνιστική πολιτική “εναντίον όλων” και η γενική εμφύλια αλληλοφαγωμάρα στον “χώρο” προς τέρψιν του συστήματος. Η ανυπαρξία, έστω και ελάχιστης ωριμότητας, ειδικά την στιγμή που η κατεχόμενη πατρίδα μας, καταστρέφεται ενώπιόν μας…, ισοδυναμεί με εσχάτη προδοσία.
 12. Στην Γερμανία, η Εβραϊκή κοινότητα προωθεί από την μία πλευρά την πολιτική της πολυπολιτισμικότητας για τους Γερμανούς και την αποδοχής περισσότερων μουσουλμάνων λαθρομεταναστών εισβολέων στην Γερμανία, ενώ από την άλλη πλευρά προωθεί την πολιτική φυλετικής καθαρότητας για τα μέλη της Εβραϊκής κοινότητας και ξεκινά σεμινάρια αυτοάνυμας για τους Εβραίους σε ολόκληρη την Γερμανική επικράτεια για την αντιμετώπιση της Ισλαμικής αντισημιτικής επιθετικότητας.
 13. Ουκρανία, Χάρκοβο — Συμμετοχή φιλάθλων τοπικής ποδοσφαιρικής ομάδας στην πορεία ενότητας του Συντάγματος Αζόβ στην Πολτάβα.
 14. Συνεχίζεται ταχύτατα, ο μαρξιστικός μετασχηματισμός της ελληνικής κοινωνίας, ενώ παράλληλα η κατοχική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ, προωθεί την αχρήματη κοινωνία, ώστε στη συνέχεια οι διεθνείς Χάζαροι τραπεζίτες να ληστέψουν τα χρήματα του ελληνικού λαού μέσω αρνητικών τραπεζικών επιτοκίων.
 15. Διασκορπισμός των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών εισβολέων σε ολόκληρη την Ελληνική επικράτεια για επιτάχυση της δημογραφικής και πολιτιστικής αλλοίωσης του ελληνικού πληθυσμού χωρίς να υπάρχει καμμία δυναμική αντίδραση.
 16. Εκτός νόμου η διεθνής διαδικτυακή πλατφόρμα του Altermedia. Στρατηγικό λάθος του κεντρικού διαχειριστή του Altermedia, ήταν η μεταφορά του κεντρικού server στην σιωνιστοκρατούμενη Ρωσιά.
 17. Έκλεισε – πριν από δύο εβδομάδες – άλλη μία σοβαρή αντισιωνιστική ιστοσελίδα. Αναφερόμαστε στην ιστοσελίδα The French Connection (iamthewittness.com), η εν λόγω ιστοσελίδα, αν και ήταν αρνητική στην ιδεολογία του Εθνικοσοσιαλισμού, ήταν πολύ σημαντική, διότι εμπεριείχε ένα πολύ εκτεταμένο και σπάνιο αρχείο αναφορικά με την δράση των Ιουδαιοσιωνιστών. Ο διαχειριστής της εν λόγω ιστοσελίδα Daryl Bradford Smith, τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και οικονομική δυσχέρεια.

Leave a Reply