Καθηγητής Δρ. Νικόλαος Χαρακάκος: Ελληνοουκρανική Εθνικιστική Συμμαχία Και Άρης Αρίων ~ Professor Dr. Nikolaos Charakakos: Greek-Ukrainian Nationalist Alliance And Aris Arion…! (Photo)

Azov_f1df1e4aaf122355592839fadc390921

Του Καθηγητή Δρος Νικολάου Χ. Χαρακάκου

Ο Ηρωικός Εθνικιστής Συναγωνιστής και Συμπολεμιστής Άρης Αρίων, με την τεράστια ανυστερόβουλη προσφορά του στο Ελληνικό Εθνικιστικό Κίνημα, μας οδηγεί σε γόνιμα συμπεράσματα και σε εποικοδομητικές εθνοπολιτικές φιλοσοφικές σκέψεις σχετικά με την αναγκαιότητα μιας Ελληνοουκρανικής Εθνικιστικής Συμμαχίας.

 

Οι Ουκρανοί Ριζοσπάστες Εθνικιστές Συμμαχητές μας, που συμμετείχαν στον ”Δεξιου Τομεα”, επέδειξαν όχι μόνο στην εξέγερση της Μαϊντάν, αλλά και συνεχίζουν να μας δείχνουν την συγκλονιστική επιτυχία της Αδάμαστης Πατριωτικής Ορμής.

Οι εθνικιστές εθελοντές μαχητές, αντιστρατεύονται στα πεδία της μάχης και της τιμής, τον άθλιο ιμπεριαλισμό του σιωνιστοκρατούμενου Κρεμλίνου και κατοχυρωνουν έμπρακτα με τη στάση τους, έμφορτη από γενναιότητα, ζήλο και αυταπάρνηση, την Ανεξαρτησία και την Εθνική Ακεραιότητα του Ουκρανικού Έθνους. 

Είναι και αυτοί Ορθόδοξοι Χριστιανοί, όπως εμείς. Μα δεν καπηλεύονται την θρησκεία, όπως συστηματικά και δόλια πράττει η Ρωσία, το ”ομόδοξον” για να προσεταιρίζονται καιροσκοπικά ορθόδοξες χώρες, όπως η Ελλάδα, καθιστώντας τες βαθμηδόν ”δορυφορικά” υποχείριά τους. Είναι Ουκρανορθόδοξοι Εθνικιστές για την Πατρίδα τους, όπως ακριβώς είμαστε εμείς Ελληνορθόδοξοι Εθνικιστές για τη δική μας Πατρίδα.

Στα Βαλκάνια και στη Μεσόγειο μία Ελληνοουκρανικη Εθνικιστική Συμμαχία, ειναι απόλυτα επιβεβλημένη. Γεωστρατηγικά απαραίτητη. Ιδεολογικά αναγκαία. Ένα μελλοντικό Εθνικιστικό Καθεστώς στο Κίεβο, θα αποτελέσει Πρότυπη Μορφή Διακυβέρνησης, και ως εκ τούτου, θα δημιουργήσει Ιστορικό Γίγνεσθαι στον ασαφώς περιδινούμενο μεταψυχροπολεμικό κόσμο. Είναι μία πηγαία Δυναμική Κινηματική Διαδικασία μιας Διαρκούς Εθνοκρατικής Επανάστασης. Και όσον η Ουκρανια πάλλεται από τον ανιδιοτελή αγώνα των εθνικιστών συντρόφων της Αζώβ, που απελευθέρωσαν την χώρα απο τον ρωσικο επεκτατικο δεσποτισμο, υπάρχει λαμπρή προοπτική.

Οι Ήρωες μαχητές του εθελοντικού εθνικιστικού Συντάγματος Αζώβ, αποτελούν εγγύηση ότι η Ουκρανία δεν θα καταντησει επαρχία του Πουτιν. Παρά το σημερινό διεφθαρμένο καθεστώς του ολιγάρχη Ποροσένκο, η Ουκρανία πορεύεται στην ορθή οδό απο τωρα και προσβλέπουμε ότι θα ειναι Ελευθερο Εθνος, υποδειγματικο Εθνικο Κρατος, αδιαίρετο Κοινωνικό Εθνοσύνολο. Ανεπηρέαστο απο τον διαπλεκόμενο με άνομα συμφέροντα ”φιλελεύθερο” κοινοβουλευτισμό. Δυναμικό στην αντιμετώπιση του Εξωτερικού Εχθρού, αντιπροσωπευόμενου από την απειλή του Ρωσικού Νεομπολσεβικισμού. Εξίσου δυναμικό στην κονιορτοποίηση του Εσωτερικού Εχθρού, που εκπροσωπείται από τους ελαχίστους ”Ουκρανούς” ρωσόφιλους/ρωσόδουλους κομμουνιστές, οι οποίοι εξακολουθούν να υπηρετούν τον Σιωνιστικό Διεθνιστικο Μπολσεβικισμο, καθώς επίσης, να συντρίψει τη διαφθορά και την σάπια οικονομική ολιγαρχία που λυμαίνεται την Ουκρανία.

Τι ειρωνεία! Η Ουκρανια καταδυναστεύτηκε απο τη Ρωσία υπό τη μορφή της Κομμουνιστικής Σοβιετικής Ένωσης και εποφθαλμιάται πάλι από τη Ρωσία υπο τη μορφή της Πουτινικής Νεομπολσεβικικής Ψευδοκοσμοκράτειρας… Όμως, το Ουκρανικό Εθνικιστικό Κίνημα της Αζώβ, ακλόνητο και αποφασιστικό, εχει εδραιώσει την αμόλυντη Αξιοπρέπεια των Ουκρανών!

Ενα τετοιο Αξιοπρεπες Εθνικιστικο Κίνημα, οπως των Ουκρανων Συμμαχητων μας, εχουμε αδηριτη αναγκη στην Πατριδα μας. Ειναι η πρωτη κινηση για τη θεμελιωση της Μοναδικης στην Ευρωπη Ελληνοουκρανικης Εθνικιστικης Συμμαχιας. Εναντιον της κοινοβουλευτικης διαφθορας. Εναντιον του ρωσοπουτινικου ιμπεριαλισμου. Εναντιον της τζιχαντιστικης και της ενοπλης κομμουνιστικης τρομοκρατιας. 

Την ανατροπή της αντεθνικής μαρξιστικής κατοχικής κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να διαδεχτεί στην Ελλάδα ένα υγιές Εθνοστρατιωτικό Λαϊκό Καθεστώς, ανάλογο του Ουκρανικού ιδεώδους που αναφύεται μέσα από τις αιματοβαμένες Επαναστατικές Εθνικιστικές τάξεις του Σώματος Αζώβ…

Είθε ο πανάξιος συμμαχητής Άρης Αρίων, να επιτελέσει τον ρόλο καταλύτη για μία Ελληνο-Ουκρανική Συμμαχία και για μια αληθινή Εθνικιστική Επανάσταση στην πατρίδα μας!

Comments are closed.