Αποκλειστικό: Ο “Εθνάρχης” Κωνσταντίνος Καραμανλής Ήταν Επίσημος Συνεργάτης Των Γερμανικών Μυστικών Υπηρεσιών Στην Περίοδο Του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου…! (PDF + Photos)

karamanlisag1

Σύμφωνα με αναρτημένο σχετικό έγγραφο στην επίσημη ιστοσελίδα της CIA, ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας, πρωθυπουργός και ιδρυτής της “Νέας Δημοκρατίας”, Κωνσταντίνος Καραμανλής, ήταν συνεργάτης του Τρίτου Ράιχ και είχε συνδράμει τις Γερμανικές δυνάμεις, την περίοδο του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου στην Θεσσαλονίκη στην “εξόντωση των Εβραίων” της πόλης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το έγγραφο της CIA, στην περιβόητη δικογραφία που οδήγησε στην καταδίκη του Άντολφ Άιχμαν ως εγκληματία πολέμου, υπήρχε πίνακας Ελλήνων πρακτόρων που συνεργάστηκαν με τους Γερμανούς “κατακτητές” και συγκεκριμένα τον αξιωματικό Μαξ Μέρτεν, που πρωτοστάτησε στην “εξόντωση” των Εβραίων της Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρει το έγγραφο, στα ονόματα των πρακτόρων περιλαμβανόταν το όνομα του τότε Έλληνα πρωθυπουργού και επικεφαλής της ΕΡΕ, Κωνσταντίνου Καραμανλή, του πρώην πρωθυπουργού και αρχηγού του Λαϊκού Κόμματος, Κωνσταντίνου Τσαλδάρη, καθώς και ενός καθηγητή Πανεπιστημίου ονόματι Πετρόπουλου.

Όπως γίνεται πλέον αντιληπτό, το Σύστημα είχε άλλο ένα επιπλέον χαρτί για να κρατά στο χέρι τον αρχιμασόνο και εθνοπροδότη Κωνσταντίνο Καραμανλή.

karamanlis_ag1

 

Στο έγγραφο αναφέρεται ότι υπάλληλος του ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών με καταγωγή από το Ισραήλ παρακολούθησε τη δίκη και έλαβε γνώση «ιδίοις όμμασι», όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο έγγραφο, των ευαίσθητων πληροφοριών που περιείχε ο πίνακας. Στη συνέχεια ειδοποίησε αρμοδίως την τότε ελληνική κυβέρνηση.

Σύμφωνα με το εν λόγω έγγραφο, από εκείνο το σημείο και ύστερα, η ελληνική κυβέρνηση μέσω της πρεσβείας στο Ισραήλ προέβη σε επίμονα διαβήματα ώστε να μη δημοσιοποιηθεί με κανέναν τρόπο, ο επίμαχος πίνακας και αποκαλυφθεί το όνομα του πρωθυπουργού.

Πράγματι, όπως αναφέρει το έγγραφο, ο εισαγγελέας της δίκης, Χάουσνερ, δεν χρησιμοποίησε τα στοιχεία του πίνακα στη δίκη.

Σημειώνεται ωστόσο ότι εδώ και δεκαετίες έχουν εκφραστεί σοβαρές ενστάσεις για τα γεγονότα αλλά και τα πρόσωπα που εμπλέκει με τις μαρτυρίες του ο Μέρτεν.

Δείτε το σχετικό έγγραφο όπως βρίσκεται αναρτημένο στην επίσημη ιστοσελίδα της CIA:

karamanlis_ag2
karamanlis_ag3
karamanlis_ag4
karamanlis_ag5

Κατεβάστε το έγγραφο, απευθείας από τον ιστότοπο της CIA, εδώ:  

ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΡΑΪΧ Ο ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ

Leave a Reply