ΗΠΑ: «Για Εμας Η Έκτρωση Είναι Ένα “Ιερό Μυστήριο”», Λένε Οι Σατανιστές…! (Video + Photo)

satanist_abortion

Κομητεία Cole, Μισσούρι, ΗΠΑ (LifeSiteNews) – Ο «Σατανικός Ναός» μηνύει τόσο την πολιτεία του Μιζούρι όσο και την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών, υποστηρίζοντας ότι οι νόμοι που περιορίζουν την άμβλωση παραβιάζουν την «ελεύθερη άσκηση» της θρησκείας των μελών του. Στην μήνυσή τους οι Σατανιστές αναφέρουν ότι για αυτούς η άμβλωση είναι «ουσιώδες θρησκευτικό καθήκον». Με πρότασή τους, αυτή την εβδομάδα, ο κυβερνήτης του Μισούρι και ο γενικός εισαγγελέας απόρριψαν την μήνυσή τους.

Ο ιδρυτής του σατανικού ναού Doug Mesner (ψευδώνυμο), που εμφανίζεται με το όνομα «Lucien Greaves», μήνυσε τον κυβερνήτη του Μιζούρι, τον Γενικό Εισαγγελέα και την Πολιτεία, λέγοντας ότι ο νόμος παραβιάζει τον ομοσπονδιακό νόμο Αποκατάστασης της Θρησκευτικής Ελευθερίας (RFRA). «Το ζήτημα του πότε αρχίζει η ζωή είναι απολύτως μια θρησκευτική άποψη», ισχυρίζεται.

Οι νόμοι για την «εν επιγνώσει συναίνεση» προορίζονται να εκπαιδεύσουν μια γυναίκα για τα γεγονότα της άμβλωσης και τι συμβαίνει μέσα στο σώμα της, και μια περίοδο 72 ωρών μεταξύ της αρχικής επαφής με τον γιατρό και της μείζονος χειρουργικής επέμβασης και αποβλέπουν να δώσουν στις γυναίκες που περιμένουν να προβούν σε άμβλωση τον χρόνο να σκεφτούν τις πληροφορίες πριν την μη αναστρέψιμη χειρουργική επέμβαση.

Ο Mesner υποστηρίζει ότι οι περιορισμοί στην άμβλωση παραβιάζουν το Σύνταγμα. Οι δικηγόροι του «σατανικού ναού», υποστήριξαν ότι η πράξη (έκτρωση) δεν πρέπει κατ’ ανάγκη να είναι διαποτισμένη με εγγενή θρησκευτική έννοια … Εάν η πράξη – ή η αποχή από αυτή – έχει ως κίνητρο την θρησκευτική πίστη, αποτελεί «άσκηση της θρησκείας».

Η “θρησκεία” του Mesner είναι ένα αντι-θρησκευτικό κίνημα, που ιδρύθηκε μόλις πριν από τρία χρόνια και όπως ένα αριστερό δημοσίευμα παραδέχεται, σε γενικές γραμμές, «ο σατανικός ναός θέλει να επιβάλει τις πεποιθήσεις του ώστε να ‘εξισορροπηθεί’(sic) η κλίμακα στην πολιτική των ΗΠΑ μακριά από την κυρίαρχη χριστιανική ιδεολογία».

Ξεκίνησε το 2012 ως μια σελίδα στο Facebook, από τους Βοστωνέζους Mesner και “Malcolm Jarry” (ψευδώνυμο), από μια ιδέα που εκκολάφθηκε χρόνια πριν από τον Jarry, ο οποίος είναι εβραϊκής καταγωγής. Και οι δύο ισχυρίζονται ότι πράγματιπιστεύουν ότι υπάρχει ο διάβολος. Η λατρεία της ομάδας επικεντρώνεται σε χορευτική μουσική, πορνό δωμάτια, φαλλικές εικόνες, σαδομαζοχιστικές συμπεριφορές και γυμνό. Οι μόνες προϋποθέσεις για να είναι κάποιος μέλος της ομάδας είναι να συμφωνήσει με τα «δόγματα» της.

Η ομάδα των Mesner και Jarry έχει τραβήξει την μεγαλύτερη προσοχή για τον σατανά από τότε που ο (εβραϊκής καταγωγής)Anton LaVey, έγραψε την «Σατανική Βίβλο» το 1969.

 

Τον Ιούλιο, το παράρτημα της ομάδας στο Ντιτρόιτ παρουσίασε στο κοινό ένα άγαλμα του Σατανά. Τα μέλη του ακροατηρίου(φώτο πάνω) ήταν υποχρεωμένα να πουλήσουν την ψυχή τους στον Σατανά, προκειμένου να παραστούν εκεί.

Πηγή

Source

Πηγή

Leave a Reply