Άρης Αρίων: Η Έκτη Καραμέλα…! [Η Μεγάλη Απάτη Του Χρηματοπιστωτικού Συστήματος] (Photo + PDF)

Banker_wekslarze2

Ο συναγωνιστής Άρης Αρίων είναι ιδιαίτερα γνωστός στους αναγνώστες του «Μαύρου Κρίνου» αλλά και στον ευρύτερο κύκλο των Ελλήνων Εθνικοσοσιαλιστών. Από την εποχή της δεκαετίας του ’80 όταν και αρθρογραφούσε σε ιδεολογικά έντυπα μέχρι σήμερα, διακρίνεται για τον δυναμικό τρόπο γραφής του. 

Μετά την πρόσφατη δημοσίευση δυο αναρτήσεων μας σχετικά με παλαιότερες συνεντεύξεις του – οι οποίες και διεγράφησαν στο παρελθόν λόγω των λυσσαλέων αντιδράσεων της ακροδεξιάς αντίδρασης, διαβάστε σχετικά εδώ και εδώ – κρίναμε σκόπιμο να έρθουμε σε επαφή μαζί του και να του ζητήσουμε την άποψη του σχετικά με το διεθνές τραπεζικό σιωνιστικό τοκογλυφικό σύστημα.

 

 Γράφει ο ΑΡΗΣ ΑΡΙΩΝ

Οποιοδήποτε 5χρονο παιδί, γνωρίζει ότι εάν βάλεις πέντε καραμέλες μέσα σε ένα άδειο βάζο, μπορείς να πάρεις πίσω μόνον πέντε καραμέλες μέσα από το συγκεκριμένο βάζο. Κανένας ευσεβής πόθος, όνειρο, φαντασίωση ή προσευχή δεν θα μπορέσει να σου δώσει μία επιπλέον καραμέλα, δηλαδή έξι καραμέλες μέσα από αυτό το βάζο. Ο λόγος, είναι απλούστατος: αυτή η έκτη καραμέλα δεν υπάρχει. Ουδέποτε υπήρξε και ποτέ δεν θα υπάρξει. Κάθε συζήτηση για την έκτη καραμέλα, είναι ανούσια και προϊόν φαντασίας. Η έκτη καραμέλα, είναι μία φαντασία.

Οι Ιδιωτικές Κεντρικές Τράπεζες, οι οποίες υπάγονται στην “B.I.S.”1 – όπως η “Τράπεζα της Ελλάδος” και η “Κεντρική Ευρωπαϊκή Τράπεζα” – εκδίδουν, από «κοπανιστό αέρα», το δημόσιο νόμισμα ως έντοκο δάνειο, λειτουργώντας στην βάση της πεποίθησης ότι μπορούν να βάλουν πέντε καραμέλες (Ευρώ, δολάρια ή οποιοδήποτε άλλο νόμισμα) μέσα σε ένα βάζο (στην παγκόσμια αγορά) και ως διά μαγείας να λάβουν έξι καραμέλες πίσω από το βάζο. Κατά συνέπεια, ίσως συμπεράνουμε ότι οι Τραπεζίτες είναι πιο ηλίθιοι από πεντάχρονα παιδιά! Αλλά, σε αντίθεση με τα πεντάχρονα παιδιά, οι Σιωνιστές Χάζαροι Τραπεζίτες θα πάρουν το αυτοκίνητο σου, το σπίτι σου, τα υπάρχοντα σου, τα χρυσαφικά σου, το οικόπεδο σου, την επιχείρησή σου, την αξιοπρέπεια σου, την ελευθερία σου, την ζωή σου και ολόκληρο το έθνος σου, όταν δεν πάρουν εκείνη την έκτη καραμέλα!

Το κακομαθημένο παιδί, μπορεί να ξεσπάσει κλαίγοντας ή και να κάνει κάποια αταξία, όμως αυτό θα είναι το τέλος της αναστάτωσης. Ωστόσο, οι κακομαθημένοι Σιωνιστές Χάζαροι Τραπεζίτες, στην αλαζονική οργή και απληστία τους που δεν μπορούν να έχουν την έκτη φαντασιακή καραμέλα τους, θα πουν, επειδή ακόμα υπάρχει η έκτη καραμέλα στο βάζο: καιρός να επιβληθούν νέοι φόροι στον λαό σας, να μειωθούν οι μισθοί και οι συντάξεις, ώρα να πουλήσετε όσο – όσο την δημόσια και ιδιωτική σας περιουσία, να περικοπούν οι κοινωνικές παροχές, να γίνουν απολύσεις δημόσιων υπαλλήλων, να πάρουμε στην τιμή που επιθυμούμε όλους τους πλουτοπαραγωγικούς πόρους της χώρας σας, να πάτε να πολεμήσετε σε έναν πόλεμο και να χύσετε το αίμα σας για χάρη των συμφερόντων μας ή ίσως και να αρχίσουμε έναν πόλεμο εναντίον του Έθνους σας έως ότου γίνει παραδεκτό, ότι “υπάρχει” η έκτη καραμέλα ή μέχρις ότου οι Διεθνείς Τοκογλύφοι Τραπεζίτες παραδεχθούν,2 ότι ίσως να μην υπήρξε στο βάζο η έκτη καραμέλα.

Οι οικονομίες, είναι σαν τα βάζα. Προτού μπορέσεις να βγάλεις μία καραμέλα, θα πρέπει προηγουμένως να έχεις βάλει μία καραμέλα μέσα στο βάζο. Ουδείς δύναται να σου δώσει μία καραμέλα που δεν υπάρχει – ωστόσο, αυτή η απλούστατη πραγματικότητα χάθηκε από τους ιερείς-οικονομολόγους εκείνης της φαντασιακής θρησκείας που αποκαλείται “οικονομία” εντός εκείνων των ανίερων ναών που αποκαλούνται “Ιδιωτικές Κεντρικές Τράπεζες”. Προφανώς, το θρησκευτικό τους δόγμα, είναι ότι πάντοτε πρέπει να υπάρχει μία έκτη καραμέλα στο εσωτερικό του βάζου, και ότι είναι άδικο να ισχυρίζεσαι ότι δεν υπάρχει η έκτη καραμέλα και συνεπώς εξαπατάς τους Διεθνείς Σιωνιστές Τοκογλύφους Τραπεζίτες και τους αποστερείς από το “θεϊκό δικαίωμά” τους στην έκτη καραμέλα, καθαρά από φθόνο. Αυτή η παράδοξη πίστη στην ύπαρξη της έκτης καραμέλας – αόρατης και αναπόδεικτης – είναι το άρθρο της πίστης της θρησκείας των Χαζάρων Σιωνιστών επί του οποίου οι Τραπεζίτες εδράζουν την χρηματοπιστωτική Απάτη τους. Είναι πολύ πιο εύκολο να οδηγηθούν στην πυρά οι αιρετικοί – όπως συνέβη ιστορικά με την περίπτωση των Εθνικοσοσιαλιστών – παρά να αμφισβητηθεί το νοσηρό θρησκευτικό δόγμα των Σιωνιστών Κεντρικών Τραπεζιτών.

Σήμερα βλέπουμε τους Διεθνείς Σιωνιστές Τοκογλύφους Τραπεζίτες, να έχουν πάρει πίσω τις πέντε καραμέλες τους από το βάζο και να μαστιγώνουν ανηλεώς τον κόσμο για την έκτη καραμέλα που λείπει. Φυσικά, η πατρίδα μας δεν έχει αυτή την έκτη καραμέλα, έτσι οι Διεθνείς Τοκογλύφοι Τραπεζίτες έβαλαν την Τρόικα και ειδικότερα την κατοχική κυβέρνηση της Γερμανίας, “να απαιτήσει την έκτη καραμέλα και συγχρόνως να κερδοσκοπήσει τοκογλυφικά κατά της Ελλάδος”. Η ελληνική κυβέρνηση – η οποία έχει απεμπολήσει την εθνική ανεξαρτησία και την λαϊκή κυριαρχία – ακολουθεί πιστά τις επιταγές της κατοχικής Γερμανικής κυβέρνησης, δηλαδή, τις επιθυμίες των Διεθνών Χαζάρων Σιωνιστών Τραπεζιτών και ψάχνει υποκριτικά να ανακαλύψει την έκτη καραμέλα κάτω από το κάθισμα, ενώ τα αντιπολιτευόμενα κόμματα “κακαρίζουν” επιδεικτικά – εντός και εκτός κοινοβουλίου – όμως, χωρίς να επιθυμούν πτώση της κυβέρνησης…,3 εξαθλιώνοντας οικονομικά όλο κα περισσότερο τον ελληνικό λαό, ξεπουλώντας σε ευτελείς τιμές την δημόσια περιουσία, εκχωρώντας, υποθηκεύοντας τους πλουτοπαραγωγικούς πόρους της πατρίδας μας, οδηγώντας χιλιάδες ανθρώπους σε απόγνωση και στην αυτοκτονία, και αναγκάζοντας δεκάδες χιλιάδες νέων Ελλήνων να εγκαταλείψουν την χώρα προς ανέρευση εργασίας και ενός καλύτερου μέλλοντος.

Οι Σιωνιστές Χάζαροι Τοκογλύφοι Τραπεζίτες, απαιτούν διαρκώς μεγαλύτερες θυσίες και επαύξηση της προσπάθειας των Ελλήνων να βρουν την έκτη καραμέλα. Ωστόσο, οι Έλληνες ήδη παρέδωσαν και την τελευταία μοναδική τους καραμέλα και ψάχνουν να βρουν κάτι που προφανώς ουδείς έχει την δυνατότητα να ανακαλύψει. Η έκτη καραμέλα, ουδέποτε θα ανευρεθεί, εφόσον, δεν υπάρχει έκτη καραμέλα μέσα στο βάζο. Είναι ανύπαρκτη, δεν υπήρξε ποτέ και δεν θα υπάρξει ποτέ.

Το πρόβλημα με το σύγχρονο χρηματοπιστωτικό αποθεματικό Τραπεζικό Σύστημα, αρχίζει από την στιγμή που το πρώτο τραπεζογραμμάτιο/νόμισμα εισέρχεται στην κυκλοφορία ως διαδικασία έντοκου δανείου, τούτο πρακτικά σημαίνει ότι οφείλονται περισσότερα χρήματα στους τραπεζίτες από όσα υπάρχουν στην πραγματικότητα. Ακόμα και εάν κάποιος αποπλήρωνε, διέγραφε ή εξαφάνιζε με κάποιον τρόπο το χρέος της Ελλάδος, μέσα σε λίγα χρόνια θα ξαναδημιουργείτο, γιατί ενώ έχουν τοποθετηθεί πέντε καραμέλες μέσα στο βάζο, οι τραπεζίτες θέλουν και απαιτούν να πάρουν πίσω έξι καραμέλες. Συνεπώς, εάν δεν επιλυθεί αυτό το πρόβλημα από την ρίζα του, τότε, οι Διεθνείς Σιωνιστές Τραπεζίτες, θα συνεχίσουν να έχουν αέναη παγκόσμια επικυριαρχία σε όλα τα κράτη της υφηλίου και φυσικά, θα συνεχίσουν να απομυζούν τον μόχθο, το αίμα, την περιουσία και τον φυσικό πλούτο λαών και εθνών. Μάλιστα, όταν οι Διεθνείς Χάζαροι Τραπεζίτες, περάσουν στο λεγόμενο ψηφιακό χρήμα/νόμισμα, η ισχύς τους θα επαυξηθεί στο έπακρον.

Αργά ή γρήγορα, η ανύπαρκτη έκτη καραμέλα, θα επιφέρει κρίση της πίστης. Ο κόσμος, θα σταματήσει να πιστεύει στη θρησκεία που ονομάζεται Σύστημα “Ιδιωτικών Κεντρικών Τραπεζών” και αυτή η κρίση της πίστης, θα οδηγήσει αυτό το Σύστημα της Παγκόσμιας Απάτης στην κατάρρευση, όπως ακριβώς συνέβη με τον Ναό του Βάαλ στους αρχαίους χρόνους, όταν οι Σύριοι αντιλήφθηκαν τα απατηλά δόλια τεχνάσματα των ιερέων. Αυτή η “σατανική μαγεία” της δημιουργίας χρήματος – από κοπανιστό αέρα – είναι η Μεγαλύτερη Απάτη της ανθρώπινης ιστορίαςεναντίον όλων των λαών του πλανήτη. Μία απάτη που στηρίζεται στην ανόητη ιδέα ότι κάποιος μπορεί να βάζει πέντε καραμέλες σε ένα άδειο βάζο και στη συνέχεια να βγάζει από αυτό το βάζο έξι καραμέλες! Εάν δεν καταργηθούν οι Ιδιωτικές Κεντρικές Τράπεζες, εάν δεν εκδίδεται το χρήμα άτοκα από τα κράτη με αντίκρισμα την ανθρώπινη εργατοώρα, εάν δεν καταργηθούν τα έντοκα δάνεια και οι έντοκες καταθέσεις, θα υπάρχουν πάντα λαοί και έθνη που θα υποφέρουν και θα πεθαίνουν από φτώχεια, λιμοκτονία και πολέμους.

Στο μέλλον, οι οικονομολόγοι θα εξαναγκασθούν να ρίξουν στην χωματερή της ιστορίας, αυτό το εγκληματικό χρηματοπιστωτικό τοκογλυφικό πείραμα και να απορρίψουν οριστικά αυτή την Παγκόσμια Απάτη, όπως συνέβη και με άλλες Σιωνιστικές απάτες στο παρελθόν, όπως η “Μανία της Τουλίπας”,4 “Η Χώρα των Πογιά”,5 το “Crédit Mobilier”,6 η “Εταιρεία Νοτίων Θαλασσών”,7τα “Ενυπόθηκες Ασφάλειες”8 κλπ. – ειδάλλως, σε κάθε άλλη περίπτωση, τα έθνη θα υποστούν πλήρη δουλεία, αφαίμαξη, ταπείνωση, εξαθλίωση, οικονομική καταστροφή, υπέρμετρη εγκληματικότητα, δυσθεώρητη ανεργία, λεηλασία της ιδιωτικής και δημόσιας περιουσίας, αρπαγή των πλουτοπαραγωγικών πόρων, οικολογική καταστροφή, λιμοκτονία, δραματική αύξηση της θνησιμότητας, διαμελισμό της χώρας, εμφύλιο πόλεμο, πόλεμο με γειτονικά κράτη, απώλεια εθνικών εδαφών – όλεθρο και θάνατο!

 

Υποσημειώσεις:

  1. “Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών” – Bank for International Settlements (BIS), είναι ένας Ιδιωτικός διεθνής οργανισμός των απανταχού Κεντρικών Τραπεζών, ιδιοκτησίας της Εβραϊκής Σιωνιστικής οικογένειας των Ρότσιλντ, που “υποστηρίζει τη διεθνή νομισματική και χρηματοπιστωτική συνεργασία και χρησιμεύει ως η Κεντρική Τράπεζα για τις Κεντρικές Τράπεζες της υφηλίου”. Με άλλα λόγια, είναι η Κεντρική Τράπεζα των Κεντρικών Τραπεζών της υφηλίου. Παγκοσμίως, μόνον δύο κεντρικές Τράπεζες, ευρίσκονται εκτός αυτού του Συστήματος, η Κεντρική Τράπεζα του Ιράν και η Κεντρική Τράπεζα της Βορείου Κορέας. Παρά το γεγονός ότι η “BIS”, είναι μία Ιδιωτική Τράπεζα, εκλαμβάνεται ως ένας Διεθνής Θεσμός, ο οποίος δεν είναι υπόλογος για τις όποιες ενέργειες και πράξεις του σε οποιαδήποτε μεμονωμένη εθνική κυβέρνηση ή σε οποιονδήποτε διεθνή οργανισμό! Η “B.I.S.”, εδρεύει στην Βασιλεία της Ελβετίας σε μία περιοχή που αποτελεί “Ελεύθερη Οικονομική Ζώνη”  – ιδιοκτησίας της οικογένειας Ρότσιλντ – η οποία φυλάσσεται από ιδιωτικό στρατό και ο πρόεδρος αυτής της ιδιωτικής τράπεζας, είναι ο Εβραίος Σιωνιστής Ιάκωβος Ρότσιλντ (Jacob Rothschild).

  1. Ιστορικά, οι Διεθνείς Σιωνιστές Τραπεζίτες, ουδέποτε παραδέχτηκαν ότι ουδέποτε υπήρξε η έκτη καραμέλα στο βάζο.

  1. Όσα πολιτικά κόμματα, έχουν έστω και έναν βουλευτή επικρατείας στο Κοινοβούλιο, μπορούν να προκαλέσουν πτώση της κυβέρνησης και γενικές εκλογές ανά πάσα στιγμή.

  1. “Μανία της Τουλίπας” ή “Κραχ της Τουλίπας”, βλ. εδώεδώ και επίσης βλ. εδώ

  1. Βλ. εδώ

  1. Βλ. εδώ

  1. Βλ. εδώ και επίσης βλ. εδώ

  1. “Ενυπόθηκες Ασφάλειες” Mortgage – Backed Securities (MBS), είναι ασφάλειες που στηρίζονται σε ενυπόθηκα ακίνητα – περιουσιακά στοιχεία και που αντιπροσωπεύουν απαίτηση για τις χρηματικές ροές από τα ενυπόθηκα δάνεια, μέσω μιας διαδικασίας που είναι γνωστή ως “τιτλοποίηση”.

Πηγή: Μαύρος Κρίνος

Leave a Reply