ΑΠΟΧΗ – Η Θέση Των Εθνικοσοσιαλιστών Στο Δημοψήφισμα…!

ΑΠΟΧΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ – Η ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΉ ΘΕΣΗ

 

Η Θέση των Ελλήνων Εθνικοσοσιαλιστών είναι ΑΠΟΧΗ έναντι του δημοψηφίσματος που θα διεξαχθεί στις 5 Ιουλίου 2015 με το κίβδηλο ερώτημα Ναι ή Όχι στην συμφωνία… για τους ακόλουθους λόγους:

 

1. Το εν λόγω δημοψήσιμα το απαίτησαν οι διεθνείς Χάζαροι τοκογλύφοι τραπεζίτες, ώστε να νομιμοποιήσουν την αντισυνταγματική δανειακή σύμβαση – η οποία υπάγει το ελληνικό χρέος στο Αγγλικό δίκαιο και υποθηκεύει ολόκληρη την κινητή και ακίνητη περιουσία του δημοσίου και των ελλήνων ιδιωτών, κατλύοντας την εθνική ανεξαρτησία και κυριαρχία.

2. Το απατηλό ερώτημα του Ναι ή Όχι, είναι απολύτως ανούσιο, διότι ανεξαρτήτως αποτελέσματος, θα επέλθει νέα συμφωνία μνημονίου που θα επιφέρει επιπλέον δεινά και οικονομική εξαθλίωση στον ελληνικό λαό, επαυξάνοντας ακόμα περισσότερο το ύψος του ελληνικού χρέους που αντικειμενικά ήδη είνααι αδύνατον να εξυπηρετηθεί.

3. Το δημοψήσιμα, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, θα δώσει πολιτικό και ποινικό άλλοθι στην κατοχική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στην όποια συμφωνία υπογραφεί με τους ξένους δανειστές, ενώ παράλληλα θα ξεπλύνει τις ευθύνες των προηγουμένων κατοχικών κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ.

4. Η δήθεν αυτόβουλη επιλογή για προσφυγή στο δημοψήφισμα, θα προσδώσει αυξημένο πολιτικό κύρος στον Τσίπρα και θα στηρίξει το διεφθαρμένο υπάρχον κατοχικό καθεστώς της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

5. Το δημοψήφισμα και η μεγαλύτερη οικονομική καταστροφή που θα επέλθει με την νέα επαίσχυντη συμφωνία με τους δανειστές, θα δημιουρήσει υπόβαθρο για εμφυλιοπολεμική προπαγάνδα και διχασμό του Ελληνικούλαού.

6. Καμμία κυβέρνηση, κανένα κοινοβούλιο ή λαϊκή πλειοψηφία δεν έχει το δικαίωμα αφαίρεσης οποιουδήποτε εθνικού κυριαρχικού δικαιώματος.

 

ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ!

Leave a Reply