Περί Σιωνισμού – Οι Σιωνιστές, Ο Διεθνής Κομμουνισμός Και Το ΚΚΕ…! #8 (Photo)

Lyxnia_Zion

Σιωνισμός και Διεθνής Κομμουνισμός

 

DER KAMERAD: Θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε εξαρχής, ότι ουδένα αρνητικό συναίσθημα τρέφουμε προς τους Εβραίους – απλώς, παραθέτουμε ιστορικά γεγονότα.

Ήμασταν οι πρώτοι που φωνάξαμε ανάμεσα στις μάζες των ανθρώπων τις λέξεις ‘Ελευθερία, Ισότητα, Αδερφότητα’. Αυτές οι λέξεις έφεραν στις τάξεις μας, χάρη στους πράκτορες μας, ολόκληρες λεγεώνες που κρατούσαν τα πανό μας με ενθουσιασμό! Ο κόσμος συνήθιζε να αντιμετωπίζει τους βασιλιάδες στους θρόνους τους σαν μια πλήρη εκδήλωση της θέλησης του Θεού, εώς ότου εμείς διεισδύσαμε στο μυαλό τους την ιδέα των ΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ δικαιωμάτων. Επίσης, τους κλέψαμε τη πίστη τους στο Θεό.” ‘Πρωτόκολλα 1 και 5.

Υποστηρίζουμε τον Κομμουνισμό! Ο κόσμος έχει πέσει αιχμάλωτος στα χέρια ανελέητων χρηματομανών αχρείων. Τότε εμφανιζόμαστε εμείς στο σκηνικό διατεινόμενοι τους σωτήρες των εργατώνΠρωτόκολλο 3

Η αριστοκρατία, ως πολιτική δύναμη, είναι νεκρή. Όμως ως γαιοκτήμονες, οι αριστοκράτες μπορούν ακόμα να μας είναι επιβλαβείς, εξαιτίας του γεγονότος ότι είναι αυτάρκεις με τις πηγές από τις οποίες επιβιώνουν. Είναι επομένως ουσιώδες να τους στερήσουμε με κάθε μέσο από τα κτήματά τους. Ταυτόχρονα, πρέπει να πατρονάρουμε έντονα το εμπόριο και τη βιομηχανία. Πρωτόκολλο 6

Οι Eβραίοι ήταν οι γεννήτορες του Κομμουνισμού, οι ηγέτες του και ο κινητήριος μοχλός του από την αρχή μάλιστα. ‘Ενας αρκετά αναμεμειγμένος που γνώριζε το ρόλο που είχαν παίξει οι Εβραίοι στην επανάσταση των Μπολσεβίκων, και που στην αρχή της καριέρας του δε φοβήθηκε να τους εκθέσει, ήταν ο Winston Churchill. ‘Εγραψε:

Θα έμοιαζε σχεδόν σαν το Ευαγγέλιο του Χριστού και το ευαγγέλιο του Αντιχρίστου, να σχεδιάστηκαν για να κατάγονται από τον ίδιο λαό κι ότι αυτό το μυστηριώδες γένος, έχει εκλεγεί για τις μέγιστες εκδηλώσεις εξίσου του θεϊκού και του διαβολικού! Από τις ημέρες του ‘Σπάρτακου’ Weishaupt (Adam Weishaupt, επίσημος ιδρυτής των Ιλλουμινάτων) σε εκείνες του Karl Marx και μέχρι τον Trotsky, αυτή η Παγκόσμια Συνωμοσία για την έκπτωση του πολιτισμού συνεχίζει να αναπτύσσεται σταθερά. ‘Έχει υπάρξει η κυριότερη πηγή κάθε ανατρεπτικού κινήματος στη διάρκεια του 19ου αιώνα και τώρα αυτή η ιδιόμορφη ομάδα προσωπικοτήτων από τον υπόκοσμο των μεγαλουπόλεων Αμερικής και Ευρώπης έχουν γραπώσει το Ρωσικό λαό από τα μαλλιά και πρακτικά, έχουν καταστεί οι αδιαφιλονίκητοι ηγέτες αυτής της γιγαντιαίας αυτοκρατορίας. Δεν είναι ανάγκη να υπερβάλλουμε για το ρόλο που παίχτηκε για τη δημιουργία του κινήματος των Μπολσεβίκων και της Οκτωβριανής Επανάστασης από αυτούς τους διεθνείς, και κατά κύριο λόγο, άθεους Εβραίους. Είναι σίγουρα πολύ σημαντικός. Ενδεχομένως να υποσκελίζει και όλους τους υπολοίπους.(“Illustrated Sunday Herald”, 8 Φεβρουαρίου 1920)

Το Λευκό Έγγραφο της Βρεταννικής Κυβερνήσεως, του 1919 (“Russia, No.1, A Collection of Reports on Bolshevism”), μνημόνευε την αναφορά που στάλθηκε στον κύριο Balfoyr στο Λονδίνο το 1918 από τον Πρέσβυ της Ολλανδίας στην Αγία Πετρούπολη, τον Μ. Oudendyke :

Το Κίνημα των Μπολσεβίκων οργανώνεται και απεργάζεται από Εβραίους, που δεν έχουν εθνικότητα και που ο μόνος τους σκοπός, είναι να καταστρέψουν προς δικό τους όφελος την ισχύουσα τάξη πραγμάτων.

Ο Πρέσβυς των Ηνωμένων Πολιτειών στη Ρωσία. ο David R. Francis, ανέφερε παρομοίως :

Οι Μπολσεβίκοι ηγέτες εδώ, οι περισσότεροι από τους οποίους είναι Εβραίοι και το 90% των οποίων είναι εξόριστοι που έχουν επιστρέψει, ελάχιστα ενδιαφέρονται για τη Ρωσία ή για οποιαδήποτε άλλη χώρα. Είναι όμως διεθνιστές, και προσπαθούν να ξεκινήσουν μια παγκόσμια κοινωνική επανάσταση.

Ταυτόχρονα, οι ίδιοι οι Εβραίοι περηφανεύονταν για ότι είχαν καταφέρει στη Ρωσία. Το 1917, οι “New York Times”, ανέφεραν από το διάσημο Εβραίο ηγέτη της Αμερικής, Rabbi Stephen Wise :

Πιστεύω ότι από όλα τα κατορθώματα του λαού μου, κανένα δεν είναι ευγενέστερο από το ρόλο που οι υιοί και οι κόρες του Ισραήλ έχουν αποκορυφώσει στην ελεύθερη Ρωσία.

‘Ενας άλλος εξέχων Εβραίος της Αμερικής, που κόμπαζε για την Ρωσική Επανάσταση, ήταν ο Jacob H. Schiff, κύριος συνεργάτης της πλουσιότατης Τραπεζικής φίρμας Kuhn, Loeb & Co. Διακήρυξε δημοσίως, ότι χάρη στη δική του οικονομική βοήθεια, είχε επιτύχει η Επανάσταση. Σύμφωνα με το “New York Journal-American” της 3ης Φεβρουαρίου 1949 :

Υπολογίζεται σήμερα από τον εγγονό του Jacob, John Schiff, ότι ο παππούς του, ξόδεψε περίπου 20.000.000 δολλάρια για τον τελικό θρίαμβο των Μπολσεβίκων στη Ρωσία.

Η Εβραϊκή φύση του νέου καθεστώτος αποκαλυπτόταν από επίσημες πληροφορίες, που αναδύονταν από τη Ρωσία και που πληροφορούσαν τον κόσμο, ότι ο ‘περίφημος’ Κομμουνισμός, ενώ αντιτίθετο με βαρβαρικό μένος σε κάθε μορφή Χριστιανισμού, μετέτρεψε σε ποινικό αδίκημα για κάθε σύντροφο το να προφέρει έστω και μια λέξη ψέγους ενάντια στους Εβραίους! Η ανατίναξη Ορθόδοξων εκκλησιών με δυναμίτη, η διάλυση του Χριστιανικού κλήρου και η εγκατάσταση άθεου και αντίθεου μουσείου στον καθεδρικό του Αγίου Βασιλείου απεκάλυψε πόσο αντίχριστη, ήταν αυτή η διοικούμενη  και υποστηριζόμενη από Εβραίους επανάσταση.

Ο ίδιος ο Lenin, όπως επισημαίνει η “Der Tog” (Νέα Υόρκη), εξύμνησε τον παγκόσμιο Εβραϊσμό για την οικονομική του συνεισφορά στην επανάστασή του, αλλά επίσης και για το γεγονός, ότι παρείχε οργανωτικά μυαλά που εγκαθίδρυσαν το πρώτο Κομμουνιστικό Κράτος :

Στον ιστορικό του μέλλοντος, θα ανατεθεί το έργο να εκτιμήσει κατάλληλα τον ειδικό ρόλο των Εβραίων στη νίκη του Οκτώβρη (1917). Είναι πολύ απίθανο να ήμασταν ικανοί να καταφέρουμε αυτή τη νίκη, αν δεν είχαμε βοηθηθεί από Εβραίους που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό σε πνευματικό επίπεδο, καθιστώντας δυνατό για εμάς, να κατασκευάσουμε ένα διοικητικό όργανο τη στιγμή που οι άνθρωποι των γραμμάτων μας, έκαναν σαμποτάζ. Ο μεγάλος αριθμός Ιουδαίων διανοητών μας παρείχε μια ανεκτίμητη πηγή από την οποία μπορούσαμε να αντλήσουμε ικανούς και αξιόπιστους λειτουργούς.

Αν και το καθεστώς ήταν ανοικτά και απόλυτα αντιχριστιανικό, ο Dr. Chaim Weizmann, εξυμνούσε την επανάσταση λέγοντας: “Δεν υπάρχει επίσημος αντισημιτισμός στη Σοβιετική Ρωσία. Ο αντισημιτισμός εκεί, θεωρείται ως έγκλημα κατά του κράτους.

25 χρόνια μετά την επανάσταση, ο αμερικανικός Εβραϊσμός, συνέχιζε να εκφράζει την ευγνωμοσύνη του στους Μπολσεβίκους δηλώνοντας:

Ο Εβραϊκός λαός δε θα ξεχάσει ποτέ, ότι η Σοβιετική Ένωση ήταν η ΠΡΩΤΗ χώρα – και ακόμα η ΜΟΝΗ χώρα στον κόσμο – στην οποίο, ο αντισημιτισμός είναι έγκλημα.” — “The Jewish Voice”, Nέα Υόρκη, Ιανουάριος 1942.

Κατά τη Σταλινική Περίοδο, οι Εβραίοι επικεφαλής μειώθηκαν σημαντικά στη στήλη των κορυφαίων διοικούντων που βρίσκονταν αναγεγραμμένοι στον τοίχο του Κρεμλίνου στις μεγάλες λαϊκές εκδηλώσεις. Πολλοί Εβραίοι, ενοχοποιήθηκαν επίσης σε διάφορες δίκες, ενώ άλλοι εξαφανίστηκαν αδικαιολόγητα από το πολιτικό προσκήνιο. Αυτό οδήγησε πολλούς παρατηρητές στο να πιστέψουν ότι οι Εβραίοι κατά κάποιο τρόπο, έχασαν την εύνοια των Ρώσων, οι οποίοι προφανώς επαναδιεκδικούσαν την εθνική τους ανεξαρτησία. Σημαντικά όμως στοι υπάρχουν που υποδεικνύουν ότι οι Εβραίοι ακόμα βρίσκονται εκεί σε θέση απόλυτης ισχύος και ελέγχου, αν και κρυμμένοι στο παρασκήνιο. Ας αναλογιστούμε τα ακόλουθα:

  1. To 1933, το αμερικανοεβραϊκο Opinion Journal δήλωσε, ότι οι Εβραίοι καταλάμβαναν σχεδόν όλα τα σημαντικά πρεσβευτικά πόστα της Ρωσίας και ότι στη Λευκορωσία, το 61% όλων των διοικούντων ήταν Εβραίοι! Επίσης, το 1933, τα “Ιουδαϊκά Χρονικά”, δήλωναν ότι το 1/3 των Εβραίων της Ρωσίας είχαν γίνει αξιωματούχοι. Αν όντως συνέβη έτσι, τότε απλά είχαν διατηρήσει τις θέσεις τους στην κομμουνιστική κοινωνία και μορφοποίησαν μια νέα κυβερνώσα τάξη.

  2. ‘Επειτα από τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο, όταν το 1945 η επανάσταση άρχιζε να εξαπλώνεται σε περιοχές εγκαταλειμμένες από τη Δύση, η ιστορία της Ρωσίας του 1917-8, επαναλαμβανόταν. Μια Ταλμουδική εκδίκηση, ξέσπασε ενάντια στα γκόϋμ και εβραϊκές κυβερνήσεις με προφανείς διαθέσεις ξεκίνησαν να στήνονται σχεδόν παντού, επιβεβαιώνοντας, έτσι για άλλη μια φορά την Εβραϊκή φύση, σκοπό και διευθύνουσα δύναμη της επανάστασης.

Μια ξεκάθαρη απόδειξη του παραπάνω μπορεί να φανεί στην κομμουνιστική Ουγγαρία όπου 8 χρόνια αργότερα, το 1953, το Associated Press ανέφερε ότι :

90% των υψηλών αξιοματούχων στο Ουγγρικό Κομμουνιστικό καθεστώς, είναι Eβραίοι, συμπεριλαμβανομένου του προέδρου Matyas Rakoski.

Οι “Times” του Λονδίνου έγραψαν το ίδιο έτος, ότι “το υπουργικό συμβούλιο του κυρίου Rakoski ήταν “Eβραϊκό – 90% στα υψηλά κυβερνητικά κλιμάκια του Κομμουνιστή Προέδρου Matyas Rakoski, ο οποίος είναι και ο ίδιος Eβραίος.” Στην Ουγγαρία, όπως και στις υπόλοιπες κομμουνιστικές χώρες, η επίθεση στη θρησκεία ξεκίνησε αμέσως με τη φυλάκιση όλων των υψηλόβαθμων εκκλησιαστικών αξιωματούχων.

Για την κομμουνιστική Τσεχοσλοβακία, ο Λονδρέζικος  “New Statesman” έγραψε 7 χρόνια έπειτα από το τέλος του πολέμου :

Στην Τσεχοσλοβακία, όπως και αλλού στην Κεντρική και Νοτιανατολική Ευρώπη, τόσο οι διανοούμενοι του κόμματος όσο και οι άνθρωποι-κλειδιά της μυστικής αστυνομίας, είναι κατά κύριο λόγο Eβραίοι στην καταγωγή.

Για τη Ρουμανία, η “New York Herald-Tribune”, ανέφερε το 1953 :

Η Ρουμανία, μαζί με την Ουγγαρία, διαθέτουν πιθανόν το μεγαλύτερο αριθμό Eβραίων στη διοίκησή τους.”

Το περιοδικό “Jewish Life” της Νέας Υόρκης, σημείωνε το 1957 ότι :

“Στην επιστροφή του από μια επίσκεψη στη Σοβιετική Ένωση, ο S. Mikunis, Γραμματέας του Ισραηλινού Κομμουνιστικού Κόμματος, δήλωσε στις 18 Ιανουαρίου του 1956 στο Tel Aviv, ότι υπήρχαν 260000 Eβραίοι, που συμμετείχαν στην Σοβιετική κρατική μηχανή. Προσέθεσε επίσης, ότι το 40% όλων των Σοβιετικών καθηγητών ήταν Eβραίοι.”

Τι αποδεικνύουν λοιπόν όλα αυτά; Ο Ρωσικός Κομμουνισμός, ξεκίνησε ως Eβραϊκός και συνεχίζει να βρίσκεται κάτω από Eβραϊκή επιρροή και έλεγχο. Αποτελεί κοινή γνώση, ότι ο Σοβιετικός ηγέτης Yuri Andropov είχε Eβραία σύζυγο. Μάλιστα, αποδίδεται στον Leonid Brezhnev να έχει πει ότι “Πως θα μπορούσαν οι Σοβιετικοί ηγέτες να είναι αντισημιτιστές, όταν τόσοι πολλοί από αυτούς έχουν Eβραίες γυναίκες; – Συμπεριλαμβανομένων των Marshal Voroshilov και τον Πρόεδρο Podgorny.

Οι παγκόσμιες συνωμοτικές δυνάμεις (Ιλλουμινάτοι, Σιωνισμός, Μασονία) αναμφίβολα υποστήριζαν εξίσου τον Κομμουνισμό και τον Καπιταλισμό, ακόμη και τη φαινομενική εχθρότητα και μεταξύ τους σύγκρουση προκειμένου να τρομοκρατήσουν τον κόσμο με την απειλή ενός πυρηνικού ολοκαυτώματος και να τους στρέψουν σταδιακά στην ιδέα της Παγκόσμιας Κυβερνήσεως, αρχής γενομένης με την προσφάτως εναρχθείσα αμερικανική πλανηταρχία.

ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ


Ο διεθνής Σιωνισμός, άλωσε καίρια την πολιτική ζωή της Ελλάδας, εγκαθιδρύοντας το κοινοβουλευτικό πλαίσιο. Συνακόλουθα, δημιούργησε κόμματα – μαριονέτες, τα οποία ήταν φαινομενικά αυτόνομα, αλλά στην ουσία εξαρτώνταν οικονομικά και εργάζονταν για σκοπούς του ιουδαϊσμού.

Ένα από τα κόμματα – δημιουργήματα των τοποτηρητών της ξενοκρατίας στον τόπο μας, αποτελεί και το ΚΚΕ, ένα κόμμα που δημιουργήθηκε από Εβραίους και εξωμότες, διαδραματίζοντας έναν άθλιο και προδοτικό ρόλο σε όλες τις φάσεις της Ελληνικής Ιστορίας.

Ο ρόλος του ΚΚΕ και οι σκοποί της συστάσεώς του, είχαν ήδη διαφανεί από το 1918, όταν οι γνήσιοι σοσιαλιστές (Έλληνες στη συνείδηση), είχαν καταγγείλει το Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα Ελλάδας (Σ.Ε.Κ.Ε.), σαν Εβραϊκό δημιούργημα, αποχωρώντας ομαδικά από αυτό.

Το κόμμα αυτό, έπειτα μετονομάσθηκε σε ΚΚΕ. Τη δημιουργία του ΚΚΕ από Σιωνιστικούς κύκλους την παραδέχονται και οι ίδιοι οι Εβραίοι. Στο περιοδικό «Χρονικά» – επίσημο όργανο του Κ.Ι.Σ.- (τεύχος Σεπτ. – Οκτ. 1992, σελ. 13 – 14), διαβάζουμε, μεταξύ των άλλων, και τα ακόλουθα αποκαλυπτικά: “...Ευθύς μετά τη νεοτουρκική επανάσταση, δραστηριοποιείται στη Θεσσαλονίκη, το Σιωνιστικό κίνημα με την ίδρυση της Λέσχης «Μπενέ Σιών» και του αθλητικού συλλόγου «Μακαμπή» (Μακκαβαίοι). Ο Σιωνισμός, είχε πρωτοεμφανισθεί στην πόλη από το 1899, καλυπτόμενος αρχικά κάτω από τον μανδύα σωματείων όπως η «Καδίμα» που προέβαλε σαν κύριο σκοπό την διάδοση της Εβραϊκής γλώσσας. Σχεδόν ταυτόχρονα, το 1909, μέσα από την πολυάριθμη Εβραϊκή εργατική (…) τάξη της Θεσσαλονίκης, γεννιέται και η σοσιαλιστική εργατική ομοσπονδία, περισσότερο γνωστή με τον στην ισπανοεβραϊκή γλώσσα τίτλο της «Φεντερασσιόν», που θα λειτουργήσει αυτόνομα μέχρι το 1918, όταν μαζί με άλλες ελληνικές αριστερές οργανώσεις, έγινε συνιδρύτρια του Σοσιαλιστικού Εργατικού Κόμματος Ελλάδας (ΣΕΚΕ), που αργότερα μετονομάσθηκε σε Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας (ΚΚΕ). Ιδρυτής και ηγέτης της Φεντερασιόν, ήταν ο Αβραάμ Μπεναρόγια…

Δεν είναι τυχαίο λοιπόν το γεγονός, ότι το ΚΚΕ, πιστό στον διεθνισμό του Εβραϊκού ιδεολογικού εμπνευστή του Μαρδοχάι Κεσιλί (Καρλ Μαρξ), όχι μόνο αντιτάχθηκε, αλλά και  υπονόμευσε  όλες ανεξαιρέτως τις Ελληνικές προσπάθειες που κατά καιρούς καταβλήθηκαν, αποσκοπώντας στην Εθνική Αναγέννηση και στην πραγμάτωση της Μεγάλης Ιδέας, επικαλούμενο πάντοτε ως πρόσχημα, την ιδεολογική του δήθεν αντίθεση προς τα αίτια διεξαγωγής των Εθνικών Αγώνων. Αυτή η υπονόμευση όμως, κατά την Εκστρατεία του 1922 έφθασε στο αποκορύφωμά της…

Κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, τον εν Ελλάδι Eβραϊκό στοιχείο, χρηματοδότησε το ΕΑΜ-ΕΛΑΣ. Αποκαλυπτική των σχέσεων κομμουνιστών-εβραίων, είναι το τηλεγράφημα που απηύθυνε αμέσως μετά την αποχώρηση των Γερμανών από την Ελλάδα, ο μέγας Ραββίνος Ηλίας Μπαρτζιλάι, προς τον Γ. Παπανδρέου, στο οποίο αναφέρει μεταξύ των άλλων και τα ακόλουθα: «η σωτηρία των – εννοείται των Εβραίων- οφείλεται στο ΕΑΜ, τον ΕΛΑΣ και την αλληλεγγύην του λαού.»

Εξ’ άλλου, το Ε.Α.Μ. κατά το 1945 έπλεκε το εγκώμιο των Εβραίων, διότι όπως τόνιζε σε ανακοίνωσή του (Υπ. Αριθμ. Πρωτ. 356, 9ης Οκτωβρίου 1945) «…είναι γνωστόν ότι πολλοί Ισραηλίτες, πήραν μέρος στην Εθνική Αντίσταση όχι μόνον από τις τάξεις του Ε.Α.Μ. αλλά και του Ε.Λ.Α.Σ. δίνοντας παλικαρίσια το αίμα τους

Και σήμερα το ΚΚΕ, πλαισιώνεται από Εβραίους. Πρωτοστατούν οι Α. Κανελίδης, Ι. Καρέρας, Η. Καμχής, Μ. Μπενάκης, Σ. Σολμών, Α. Αβραμίδης, Χ. Ροζάκης, Δ. Τσάτσος και άλλοι πολλοί. Φημολογείται ακόμη ότι ο «αριστερός» Μίκης Θεοδωράκης, ο γνωστός πολιτικά περιπλανώμενος μουσικοσυνθέτης, έχει νυμφευθεί Εβραία σύζυγο.

Γνωρίζοντας πλέον την προέλευση των «ιθυνόντων νοών» που συγκρότησαν το ΚΚΕ, κατανοούνται πολλά για τη στάση του επί πολλών γεγονότων που σημάδεψαν την Ελληνική Ιστορία και ζωή.

ΔΗΜΟΘΟΙΝΙΑ

Δείτε επίσης: 

Μπολσεβικισμός: Ένα Εβραϊκό Κίνημα

Η Εβραϊκή Επανάσταση Του Μπολσεβικισμού Και Οι Διεθνείς Τραπεζίτες

Leave a Reply