ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Γιατί Κήρυξαν Πόλεμο Στον Αδόλφο Χίτλερ…; (Animated Photo)

Tumblr_m6ldekL9zT1r7k8l2o1_500

ΓΙΑΤΙ ΚΗΡΥΞΑΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΝ ΑΔΟΛΦΟ ΧΙΤΛΕΡ;

Τα συμπεράσματα δύναται να τα εξάγει ο καθένας εξ ημών, διαβάζοντας τα κατωτέρω χαρακτηριστικά αποσπάσματα κυνικών ομολογιών επιφανών προσωπικοτήτων που συνετέλεσαν στο ξέσπασμα του εγκληματικού Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου αποκλειστικά για λογαριασμό της ολιγάριθμης συμμορίας των αδίστακτων αιμοσταγών διεθνών Σιωνιστών Χαζάρων Τραπεζιτών.

Εάν η Γερμανία ενεργοποιήσει το εμπόριό της[1] και πάλι στα επόμενα 50 χρόνια, τότε την οδηγήσαμε σε αυτόν τον πόλεμο[2] ματαίως” — Ουίνστον Τσόρτσιλ στους Times (1919)

Θα εξαναγκάσουμε σε πόλεμο τον Χίτλερ, είτε το θέλει ή όχι.” — Ουίνστον Τσόρτσιλ (1936 ραδιοφωνική συνέντευξη)

Η Γερμανία γίνεται πολύ ισχυρή. Πρέπει να την συντρίψουμε.” — Ουίνστον Τσόρτσιλ (Νοέμβριος του 1936, ομιλώντας στον Στρατηγό Robert E. Wood των ΗΠΑ.)

Αυτός ο πόλεμος είναι ένας Αγγλικός πόλεμος και στόχος του είναι η καταστροφή της Γερμανίας.” — Ουίνστον Τσόρτσιλ (Φθινόπωρο του 1939 — ραδιοφωνική ομιλία)

Ο πόλεμος δεν ήταν για την κατάργηση του φασισμού, αλλά για να κατακτήσουμε τις πωλήσεις στις αγορές. Θα μπορούσαμε να έχουμε, εάν είχαμε την πρόθεση, αποτρέψει τον πόλεμο να ξεσπάσει χωρίς να πέσει ούτε ένας πυροβολισμός, αλλά εμείς δεν το θέλαμε.” — Ουίνστον Τσόρτσιλ προς τον Τρούμαν (Φούλτουν, ΗΠΑ, Μάρτιος του 1946.)

Το ασυγχώρητο έγκλημα της Γερμανίας πριν από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο ήταν η προσπάθειά της να χαλαρώσει την οικονομία της έξω από το σύστημα παγκοσμίου εμπορίου και να δημιουργήσει ένα ανεξάρτητο συναλλακτικό σύστημα από το οποίο οι παγκόσμιοι χρηματοδότες δεν μπορούσαν πλέον να κερδοσκοπούν…. Εμείς σφαγιάσαμε το λάθος γουρούνι.” — Ουίνστον Τσόρτσιλ (Ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος — Βέρνη, 1960.)

Κατασκευάσαμε ένα εικονικό τέρας, ένα διάβολο από τον Χίτλερ. Γι ‘αυτό, δεν θα μπορούσαμε να αποκηρύξουμε αυτό το ψεύδος μετά τον πόλεμο. Εξάλλου, κινητοποιήσαμε τις μάζες εναντίον του ίδιου του διαβόλου. Έτσι ήμασταν εξαναγκασμένοι να παίξουμε το ρόλο μας σε αυτό το διαβολικό σενάριο μετά το πέρας του πολέμου. Σε καμμία περίπτωση δεν θα μπορούσαμε να είχαμε επισημάνει στο λαό μας ότι ο πόλεμος ήταν μόνον ένα οικονομικό προληπτικό μέτρο.” — Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Τζέιμς Μπέικερ (1992)

Δεν μας έριξε σε τούτο τον πόλεμο η πολιτική θεωρία του Χίτλερ. Ο λόγος ήταν η επιτυχία του στην αύξηση της οικοδόμησης μίας νέας οικονομίας. Οι ρίζες του πολέμου ήταν ο φθόνος, η απληστία και ο φόβος.” — Υποστράτηγος Τξ.Φ.Κ. Φούλλερ, ιστορικός, Αγγλία.

Εμείς δεν πήγαμε σε πόλεμο το 1939 για να σώσουμε τη Γερμανία από τον Χίτλερ… ή την ήπειρο από τον φασισμό. Όπως και το 1914, πήγαμε σε πόλεμο για την όχι λιγότερο ευγενή αιτία, ότι δεν μπορούσαμε να αποδεχθούμε μία Γερμανική ηγεμονία πάνω από την Ευρώπη.” — Sunday Correspondent, Λονδίνο (09/17/1989)

Ο εχθρός είναι το Γερμανικό Κράτος και όχι ο Ναζισμός, και εκείνοι που ακόμα δεν το κατάλαβαν αυτό, δεν αντελήφθηκαν τίποτα.” — Ρόμπερτ Λόρδος Βάνσιταρτ διευθύνων σύμβουλος του Ουίνστον Τσόρτσιλ (Σεπτέμβριος του 1940 προς τον υπουργό Εξωτερικών Λόρδο Χάλιφαξ.)

Η πραγματική αλήθεια του θέματος είναι, όπως εσύ και εγώ γνωρίζω, ότι είναι μία οικονομική παράμετρος στα κέντρα που έχουν καταλάβει την κυβέρνηση των ΗΠΑ από την εποχή του Άντριου Τζάκσον.” — Πρόεδρος Φρανκλίν Ντ. Ρούσβελτ (σε μία επιστολή με ημερομηνία 21 Νοεμβρίου 1933.)

Μπορείς εύκολα να κατανοήσεις πώς μέσα σε λίγα χρόνια ο Χίτλερ θα αναδυθεί από το μίσος που τον περιβάλλει τώρα, ως μία από τις πιο σημαντικές προσωπικότητες που έζησαν ποτέ.” — Πρόεδρος Τζον Φ. Κέννεντυ, δηλώσεις που έκανε μετά την επίσκεψή του σε αυτές τις δύο τοποθεσίες,[3] (Πρελούδιο στην Ηγεσία, το Ευρωπαϊκό Ημερολόγιο του Τζον Φ. Κέννεντυ, καλοκαίρι του 1945, σελίδα 74.).

Υποσημειώσεις:

1. Κυρίαρχα ενεργό εμπόριο…
2. Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο.
3. Στο Μπέρχτεσγκαρντεν και στη Φωλιά του Αετού στο Ομπερσάλζμπουργκ.

Comments are closed.