Συνέντευξη Στρατηγού Leon Degrelle Στο Περιοδικό “Το Αντίδοτο”, 1989 – General Leon Degrelle’s Interview To “To Antidoto” Magazine, 1989…! (Photo)

Leon_degrelle

ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ: Κύριε Ντεγκρέλ, γνωρίσατε από πολύ κοντά τον Αδόλφο Χίτλερ. Τί ήταν και τί αντιπροσώπευε για σας ο Αδόλφος Χίτ­λερ ;

ΛΕΟΝ ΝΤΕΓΚΡΕΛ: Την Επανάσταση στην καθαρή της μορφή! Πολλοί λένε διάφο­ρες «ιστορίες» γύρω από τον Χίτλερ, αλλά εγώ τον γνώρισα από πολύ κοντά. Ο Αδόλφος Χίτλερ, ήταν ένας ηγέτης ταγμένος στην υπηρεσία, όχι μόνο του λαού του, αλλά και όλης της Ευρωπαϊκής Φυλής. Πολέμησε όλες τις αντι-ε­θνικές δυνάμεις. Τσάκισε όλα τα στη­ρίγματα του Καπιταλιστικού συστήματος. Φεουδάρχες , βιομήχανοι έπεσαν κάτω από την σοσιαλιστική αντεπίθεση του NSDAP.

Ο Αδόλφος Χίτλερ, είτε θέλουν να το παραδεχτούν είτε όχι, ε­φήρμοσε το πιο σοσιαλιστικό πρόγραμ­μα σ’ όλη την Ευρώπη. Σας βλέπω που γελάτε κύριε Σορώτο, διότι ξέρω την ι­δεολογική σας τοποθέτηση. Αλλά, ότι είπα δεν είναι για να σας ευχαριστήσω, αλλά η πραγματικότητα.

Ο Χίτλερ μου μιλούσε με τα χειρότερα λόγια για τον Καπιταλισμό και τους μικροαστούς. Μάλιστα, μου είχε πει κάποτε πως «δεν πολεμάμε τον Μπολσεβικισμό για να σώσουμε τα κεφάλια της αστικής τάξης, αλλά για να σώσουμε το μέλλον της πα­τρίδας μας». Ο Χίτλερ επίσης, ήτανε αντι-Αποικιοκράτης.

Πάντα συμπαθούσε τους Άραβες , τον πολιτισμό τους και τους αγώνες τους. Ο φυλετισμός του δεν είχε να κάνει με το να σκλαβώνει άλλες φυλές, όπως λένε οι άσχετοι , αλ­λά με το η κάθε φυλή να ζήσει σύμφωνα με τους δικούς της νόμους. Μία λοιπόν νίκη του Χίτλερ, θα ήταν προς το συμ­φέρον όχι μόνο της Λευκής φυλής, αλ­λά κι όλου του κόσμου. Ο Εθνικοσοσιαλισμός δεν θα εκ­μεταλλευόταν καμμιά φυλή. Ο Καπιταλι­σμός τις έχει εκμεταλλευτεί όλες. Κύ­ριε Σορώτο, όλοι μας είμαστε σκλάβοι. Ζούμε σε πατρίδες που δεν μας ανή­κουν. Ανήκουν στους Αμερικάνους , στους Σοβιετικούς, αλλά όχι , σ’ εμάς.

Ποιό το κέρδος από τη νίκη των Συμμάχων στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο;

Κανένα. Σήμερα, έχουμε τα Αμερικανικά τραστ να μας διευθύνουν και τους Ρώσους να καταδυναστεύουν την Ανατολική Ευρώπη. Ο Εθνικοσοσιαλισμός, έσπαγε όλες αυτές τις αλυσίδες για όλους τους λαούς. Το σύνθημά μας, «ποτέ πια σκλαβωμένες πατρίδες, ποτέ πια σκλαβωμένοι λαοί». Αυτός ήταν ο δικός μας αγώνας. Δυστυχώς, αυτός ο αγώνας συκοφαντήθηκε, όσο κανείς άλλος.

Στις μάχιμες γραμμές του Εθνικοσοσιαλισμού, πολέμησαν οι νέοι από τα Βαλκάνια και από την Κεντρική Ευρώπη, από την Σκανδιναβία και τις Βαλτικές χώρες, από την Ινδία έως τα Μουσουλμανικά SS – αυτούς τους πιστούς Άραβες συντρόφους, πολεμήσαμε για μια ΝΕΑ ΕΥΡΩΠΗ ενάντια στην εκμετάλλευση του κεφαλαίου και την κόκκινη παρακμή.

ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ: Κύριε Ντεγκρέλ από την πρώτη μας ερώτηση, κατακρίνατε το Κεφαλαιοκρατικό οικονομικό Σύστημα. Για σας πώς πρέπει να είναι διαρθρωμένη η οικονομία σ’ ένα έθνος ;

ΛΕΟΝ ΝΤΕΓΚΡΕΛ: Το οικονομικό σύστημα, πρέπει να είναι πάντα προς όφελος του λαού και του έθνους, να εξασφαλίζει μία σχετική εθνική αυτάρκεια και να μη βασίζεται στην εκμετάλλευση της εργατικής τάξεως και του κάθε εργαζομένου. Εμείς, φτιάξαμε μια εθνικολαϊκή οικονομία, μία οικονομία για όλο το λαό. Γνωρίζετε πως στην Εθνικοσοσιαλιστική Γερμανία στο κάθε δάνειιο που έπαιρνε ο εργάτης για αγοράσει σπίτι, είχε το δικαίωμα να το εξοφλήσει σε δέκα χρόνια. Για κάθε παιδί τώρα που θα έκανε του αφαιρείτο το 25% της αξίας του δανείου. Δηλαδή, με 4 παιδιά εξοφλούσε το δάνειο του σπιτιού του.

Αυτός ήταν ο σοσιαλισμός, και αυτός ήταν ο Χίτλερ. Έχετε δει κανένα σημερινό καθεστώς, να εφαρμόζει τέτοια πολιτική; Ο Εθνικοσοσιαλισμό, όμως την εφήρμοσε πριν από 50 χρόνια.

ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ: Κύριε Ντεγκρέλ, είστε σο­σιαλιστής;

ΛΕΟΝ ΝΤΕΓΚΡΕΛ: Μα φυσικά, αφού ο σοσιαλισμός είναι το σπουδαιότερο σημείο της πολιτικής του Χίτλερ. Είναι βλακεία να ταυτίζεται ο σοσιαλισμός με τον Μαρξισμό. Για μας τους Εθνικοσοσιαλιστές, είναι αντίθετα πράγματα. Επειδή θεωρώ, ότι απευθύνομαι σε συνειδητοποιημένους αναγνώστες, δεν χρειάζεται να αναφερθώ στις τεράστιες διαφορές σοσιαλισμού – Μπολσεβικισμού.

ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ: Κύριε Ντεγκρέλ, πιστεύετε ότι ο Μπολσεβικισμός έχει να προσφέρει τίποτα στο λαό ;

ΛΕΟΝ ΝΤΕΓΚΡΕΛ: Ούτε έχει και ούτε είχε ποτέ να προσφέρει. Από την εποχή των Λαϊκών Μετώπων, που ήταν περισσότερο αντι λαϊκά παρά λαϊκά, έως σήμερα ο Μπολσεβικισμός το μόνο που έχει «δώσει» στους εργάτες, είναι μιζέρια, ανέχεια, εργασιακές σχέσεις χειρότερες και από αυτές τις Φεουδαρχίας και τίποτα περισσότερο. Ο Εθνικοσοσιαλισμός, ανέβηκε στην εξουσία έχοντας στο πλευρό του την πλειοψηφία του λαού, με όλους τους κανόνες της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας. Ο Μπολσεβικισμός όμως παρέμεινε μια ισχνή μειοψηφία κομματικών κομισάριων, η οποία ζει παρασιτικά στις πλάτες του λαού. Ο Γκορμπατσώφ, το μόνο που μπορεί να κάνει και το κάνει με μέγιστη επιτυχία, είναι να διορθώσει τη βιτρίνα του Σοβιετικού καθεστώτος. Το «αρχιπέλαγος» των Γκουλάγκ, όπως έλεγε ο Σολζενίτσυν δεν είναι δυνατόν να ξεχαστεί. Τα εκατομμύρια των ψυχιατρείων, οι εκτοπίσεις , έχουν δείξει στον κόσμο τι σημαίνει «δικτατορία του προλεταριάτου».

ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ: Κύριε Ντεγκρέλ, εκτός από ένας πολύ μεγάλος πολιτικός είστε και στρατηγός του μοναδικού Ευρωπαϊκού στρατού – των Waffen SS. Τι ήταν τα Waffen SS;

ΛΕΟΝ ΝΤΕΓΚΡΕΛ: Οι αριστοκράτες του ηρωισμού, η αφρόκρεμα της Ευρωπαϊκής νεολαίας, που πολέμησε στις στέπες του Ανατολικού Μετώπου κάτω από την καθοδήγηση του Μεγάλου μας Αρχηγού, θυσιαζόμενοι για την Ζωή, για τον Πολιτισμό και την Νέα Ευρωπαϊκή Τάξη. Μας απο­κάλεσαν «μισθοφόρους» και «δολοφό­νους», ταπεινά άτομα αστικής νοοτρο­πίας. Θεέ μου, πόσο έχουν σφάλλει σ’ αυτούς τους χαρακτηρισμούς. Αυτό που μας καθοδηγούσε, ήταν η αντίδρα­σή μας στον Μπολσεβικισμό και στις Μα­σωνόδoυλες Δυτικές δημοκρατίες. Αυ­τά τα παιδιά που πολέμησαν στα WAF­FEN SS, 18 – 22 χρόνων από διαφορετικές χώρες και κοινωνικές τάξεις, οι πε­ρισσότεροι αγροτόπαιδα και φοιτητές, ήταν Ιδεαλιστές.

Πολεμούσαν και πέ­θαιναν για την ιδεολογία και την πατρί­δα μας, την Ευρώπη. Οι Γερμανοί, πέθαι­ναν στο ίδιο χαράκωμα με τους Σουη­δούς, τους Γάλλους, τους Ισπανούς και ας μην ξεχνάμε τους 60.000 SS Μου­σουλμάνους. Στα WAFFEN-8S δεν υ­πήρχαν μόνο Γερμανοί. Θυμάμαι τώρα, ότι την πρωτοχρονιά του 1944, όλοι οι Μουσουλμάνοι SS, πήραν ως δώρο από τον Χίτλερ μια χρυσή αλυσίδα, που κρε­μασμένο στην άκρη της, είχε ένα μικρό Κοράνι, ύστατη προσφορά του Χίτλερ προς αυτούς τους ηρωικούς άνδρες, που είχαν συνδέσει το μέλλον της πατρίδας τους με τη νίκη των Ευρωπαϊκών Επαναστατικών δυνάμεων. Στα WAF­FEN SS, όλη αυτή την περίοδο πολέμησε ότι πιο αγνό, ότι πιο ηρωικό και ιδεαλιστικό στοιχείο υπήρχε στην Ευρωπαϊκή νεολαία. Αυτά, ήταν τα WAFFEN SS.

ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ: Θα μπορούσατε να μας πείτε τί γνωρίζετε για την πατρίδα μας;

ΛΕΟΝ ΝΤΕΓΚΡΕΛ: Την Ελλάδα την έχω γνωρίσει από τα βιβλία. Είμαι λάτρης του πολιτισμού και της φιλοσοφίας σας. Όπως θα παρατηρήσατε στο γραφείο μου, έχω το ά­γαλμα του Λεωνίδα. Το όνομά μου, είναι επίσης ελληνικό.

Ακόμα, θυμάμαι κάποτε που ρώτησα τον Χίτλερ, ποια είναι η πατρίδα μας , είχα την εντύπωση πως θα μου απαντούσε η Ευρώπη. Ξέρετε όμως τΊ μου απάντησε; Η ΕΛΛΑΣ,  Πατρίδα μας είναι η Ελλάδα!

Ελπίζω στο μέλλον, να μου δοθεί η ευκαιρία να την επισκεφθώ.

ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ: Πώς βλέπετε το Αναθεωρητικό κίνημα ;

ΛΕΟΝ ΝΤΕΓΚΡΕΛ: Ακριβώς αυτές τις ημέρες, τε­λειώνω ένα Αναθεωρητικό βιβλίο. Πριν μερικά χρόνια ήταν όπως το ευαγγέλιο, ο μύθος για τα 6 εκατομμύρια. Ήταν ένα δόγμα. Σήμερα, όμως δεν το πιστεύει ο κόσμος. Ακόμα και οι Εβραίοι, τα έχουν μπερδέψει και δίνει ο καθένας απ’ αυτούς, ότι νούμερα θέλει! Λίγη ώρα πριν έρθετε στο σπίτι μου, διάβαζα ένα κείμενο του Βίζενταλ, πως πέθαναν 10 εκατομμύρια (!!) απ’ τα οποία το 1 εκατομμύριο ήταν μικρά παιδιά, σε θαλάμους αερίων. Ο Ερυθρός Σταυ­ρός, όμως λέει ότι πέθαναν μόνο 350 χιλιάδες κατά τη διάρκεια του πολέμου και φυσικά όχι στους ανύπαρκτους θαλάμους αερίων.

Είναι φυσικό, όταν υπάρχουν αρρώστιες, τύφος. Δεν ξέρω αν γνωρίζετε την μελέτη του Αμερικανού μηχανι­κού, Lester, σχετικά με τους «θαλάμους αε­ρίων». Διότι στις Αμερικανικές φυλακές υπάρ­χουν θάλαμοι αερίων. Εκτελούνται ποινικοί κρατoύμενoι σ’ αυτές. Τον Lester, τον είχε παραξενεύσει η ιστορία των Γερμανικών «θαλάμων αερίων». Αυτός ο κύριος παρουσίασε μια εργασία 192 σελίδων, καθαρά επιστημονική, χωρίς τίποτα το πολιτι­κό, που αποδεικνύει ότι ήταν αδύνατον να γίνονταν τέτοια πράγματα. Εμείς, ως στρατιώτες, όταν περνούσαμε στα μετόπισθεν, πηγαίναμε σε ορισμένες, «σάλες» για να σκοτώσουμε τα μι­κρόβια, που πιθανόν να είχαμε, μετά από τόσες κακουχίες. Υπήρχαν «σάλες» για αξιωματικούς και για οπλίτες. Πηγαίναμε μέσα γυμνοί και πε­ριμέναμε μέσα στην αίθουσα για 2 – 3 ώρες χω­ρίς κανένα κίνδυνο.

ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ: Δηλαδή, δεν υπήρχαν στην πραγ­ματικότητα «θάλαμοι αερίων»;

ΛΕΟΝ ΝΤΕΓΚΡΕΛ: Πού να βρεθούν; Μεταφέρθηκαν 31 τ.μ.2  στις ΗΠΑ, από τούς υποτιθέμενους «θαλάμους αερίων», για χημική ανάλυση. Διότι τα αέρια, εεάν υπήρχαν, θα έπρεπε να «ποτίσουν» τα τοι­χώματα. Όλες οι αναλύσεις ήταν αρνητικές! Οι διάφοροι «μάρτυρες» των «θαλάμων» τρέμουν, μπροστά στις επιστημονικές αποδείξεις. Εάν πράγματι, ας το δεχθούμε έστω για μια στιγμή, υπήρχαν, τότε θα πέθαιναν στην Πολωνία (Άου­σβιτς) 106 χιλιάδες άνθρωποι. Επομένως, τα 4 ή 10 εκατομμύρια του Βίζενταλ ή τα 17 (!!) του Parwueriwue, είναι αδιανόητα. Προπαντός, τα 17 εκατομμύρια του Parwueriwue, ξεπερνούν κατά 2 εκατομμύρια τον πληθυσμό των Ε8ραίων σ’ ολόκληρο τον κόσμο!

Ούτε φυσικά, ο μύθος των 6 εκατομμυρίων στέκει, αφού στην Ευρώπη τότέ ζούσαν 5,5 εκατομμύρια Εβραίοι. Πιθα­νόν κάποιοι Εβραίοι να πέθαναν από δ­ύο φορές!! Άλλο επίσης, οι «θάλαμοι αερίων» κι άλλο οι φούρνοι. Πόσοι μπορούν να καούν σ’ ένα φούρνο απ’ τη στιγμή που χωράει έναν άνθρωπο; Μέσα σε μια νύκτα στη Δρέσδη σκοτώθn­καν τόσες Γερμανίδες και παιδιά όσοι σε στρατόπεδα συγκεντρώσεων κατά τη διάρκεια όλου… του πολέμου. Πόσες ώρες λειτουργούσαν οι φούρνοι; Την νύκτα δεν μπορούσαν, γιατί φαινόντουσαν από την αεροπορία. Άλλο ντοκουμέντο, είναι οι φωτογραφίες της Αμερικανικής Αεροπορίας. Οι Αμερικανοί κατά την διάρκεια του πολέμου, φωτογράφησαν τετρά­γωνο ανά τετράγωνο όλη τη Γερμανία. Σ’ αυτές τις φωτογραφίες, που είναι γύρω στις 200 και τις έχω εδώ και δύο χρόνια, διότι δεν αποτελούν πλέον στρατιωτικό μυστικό, φαίνονται κα­θαρά οι φούρνοι.

Σήμερα υπάρχουν κατάλογοι με τους ανθρώπους, που επειδή πέθαναν από τύφο ή άλλη αρρώστια, «κάηκαν» στους φούρνους. Στο Νταχάου στην είσοδο ο, υπήρχε μια τεράστια πλάκα «στη μνήμη των 286 χιλ. μαρτύρων από την Γερμανική βαρβαρότητα». Σήμερα δεν υπάρχει. Έχει αφαιρεθεί από τον επίσκοπο του Μονάχου, ο οποίος ήταν επίσκοπος στο Νταχάου και φυσικά, ήξερε ότι αυτό το νούμερο είναι ψεύτικο. Τώρα, έχει δημοσιευτεί στην Κομμουνιστική Διεθνή, κατάλογος μήνα – μήνα, στην θέση των 286 χιλ. υπάρχει ο αριθμός 27 χιλ. (Τι διαφορά!) από τους οποίους οι 13 χιλιάδες πέθαναν τις τελευταίες εβδομάδες του πολέμου. Όταν χιλιάδες άνθρωποι ήρθαν στην Γερμανία, για να ξεφύγουν από τους Σοβιετικούς μετέφεραν τον τύφο.

Πώς να ζήσει κάποιος χωρίς νερό και τροφή, μέσα στο κρύο με κατεστραμμένα τα πάντα γύρω του;

Το καλοκαίρι του 1944, οι Γερμανοί αποδέχθηκαν ν’ ανταλλάξουν 2 εκατομμύρια Εβραίους με 10 χιλιάδες στρατιωτικά φορτηγά. Κάτι που δεν δέχθηκαν οι Σύμμαχοι.

Πώς λοιπόν, οι Γερμανοί αφάνιζαν τους Εβραίους;

Άλλη απόδειξη, είναι το παράνομο κράτος του Ισραήλ. Από ποιούς κατοικήθηκε;

Από τα 2,5 εκατομμύρια Εβραίους της Κεντρικής Ευρώπης. Για αυτό, πολεμούν λυσσαλέα οποιονδήποτε μελετά, γράφει και αρνείται το «Ολοκαύτωμα». Στην Γαλλία, απαγορεύεται να αρνηθείς το Ολοκαύτωμα® και τιμωρείσαι με 1 χρόνο φυλακή και 200 χιλ. φράγκα πρόστιμο, όποιος αρνείται τους «θαλάμους αερίων». Φυσικά, από πίσω κρύβονται αυτοί που κυβερνούν την Γαλλία. … Στον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο, όταν εγώ ήμουν μικρό παιδί, έλεγαν ότι οι Γερμανοί έκοβαν τα χέρια των μικρών παιδιών…!  Όταν ο πόλεμος τελείωσε, δεν παρουσιάσθηκε ούτε ένα παιδί με κομμένα χέρια.

Η «Φιγκαρό», του 1940, έλεγε ότι έδιναν στους μικρούς Εβραίους δηλητηριασμένες καραμέλες (!!). Μάλιστα, έδινε και το μέγεθος. Αλλά, ποτέ δεν βρέθηκε ούτε μια καραμέλα. Πώς να βρεθεί άλλωστε, αφού ήταν ψέμα. Οι Εβραίοι, δίνουν αυτά τα νούμερα για να παίρνουν λεφτά από το Γερμανικό κράτος. Είναι σπεσιαλίστες στις πλαστογραφίες. Επίσης, ο Πωλ Ρασινιέρ, σοσιαλιστής βουλευτής με πέντε χρόνια σε στρατόπεδα συγκεντρώσεων, αρνείται το «ολοκαύτωμα». Αγανάκτησε όταν διάβασε όλα αυτά τα ψέματα γύρω από τα στρατόπεδα , κι έγραψε το βιβλίο, «Το Ψέμα του Οδυσσέα». Είμαι σίγουρος ότι κανένας από τους δημοσιογράφους που αναφέρεται στο «ολοκαύτωμα» , δεν έχει διαβάσει έστω και ένα αναθεωρητικό βιβλίο !

Κατηγορούν τους Αναθεωρητές. Μα γιατ ;

Ο Φωρισσόν, είναι ένας φιλήσυχος καθηγητής Πανεπιστημίου, που δεν είχε τίποτα κοινό με τους Εθνικοσοσιαλιστές. Το αντίθετο. Ήταν αντι–ναζί. Η μητέρα του, ήταν Αγγλίδα. Το κυνηγητό του Φωρισσόν, γίνεται από σκοτεινές δυνάμεις. Παρόλα αυτά, συνεχίζει.

Ο Rise, πρόεδρος της Ιατρικής Ακαδημίας, ήταν στο Μπούχενβαλντ. Μετά τον πόλεμο, έγραψε ένα βιβλίο, για το ποιοι ήταν σε αυτό το στρατόπεδο. Ένα μεγάλο μέρος, ήταν ποινικοί κρατούμενοι, άλλοι ήταν ομοφυλόφιλοι και κομμουνιστές. Αναφέρει επίσης, ότι έπαιρναν φαγητό 2 χιλιάδες θερμίδων την ημέρα, συν την βοήθεια του Ερυθρού Σταυρού.

Δηλαδή, ζούσαν άνετα, την στιγμή που εμείς στο Ανατολικό Μέ­τωπο τρώγαμε ψωμί σαν πέτρα, λειώνοντας το χιόνι για να πιούμε νερό! Επίσης, θα σας πω κάτι, που θα κάνει πoλλούς από εσάς να γελάσουν, αλλά δείχνει, πόσο καλά λειτουργούσαν τα στρατόπεδα συγκεντρώσεων. Σε κάθε στρατόπεδο, υπήρχε το «σπίτι με τη ροζ λάμπα». Τί ήταν; Πορνείο για τους φυλακισμένους. Με τιμή δύο μάρκα για είκοσι λεπτά! Όταν βαρούσε η σάλπιγγα, όλοι αυτοί οι «σκε­λετωμένοι», έτρεχαν για να πάρουν θέση… Δεν νομίζω σε πολλές φυλακές σήμερα, να δέχονται τέτοια πράγματα. Όλοι περνούν άσχημα σ’ έναν πόλεμο. Σ ένα βαγόνι, βρέθη­καν 146 παιδιά της Χιτλερικής Νεολαίας, νεκρά από το κρύο. Πολλές φωτογραφίες, που μας δείχνουν για «εγκλήματα», είναι από την Δρέσδη!!!

ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ: Για να ξεφύγουμε κύριε Ντεγκρέλ απ ‘ αυτά τα θέματα, τα οποία μας αναπτύξατε με πολλά επιχειρήματα.

Όπως θα είδατε στο 15ο τεύχος μας, είχαμε γράψει για τον Μάο. Πολλοί, ακροδεξιοί και Ναζί, μας κατηγόρησαν ως αιρετικούς. Πέστε μας την γνώμη σας για τον Μάο.

ΛΕΟΝ ΝΤΕΓΚΡΕΛ : Ο Μάο, ήταν Επαναστάτης. Πάρα πολλά χρόνια προετοίμαζε την Μεγάλη Πορεία.

Οι Άγγλοι ήταν χειρότεροι από τους Κομμουνιστές. Ήταν Αποικιοκράτες. Ο Μάο αγωνίσθηκε για την ελευθερία της Κίνας. Έδωσε ψωμί στον λαό του. Αν δεν αρέσει σε πολλούς, επειδή ήταν Κομμουνιστής δικαίωμα τους. Εγώ πάντως, τον θαυμάζω.

ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ: Για τον Τσε Γκεβάρα, τί έχετε να πείτε ;

ΛΕΟΝ ΝΤΕΓΚΡΕΛ: ο Γκεβάρα, είναι μια άλλη μεγάλη μορφή. Η δεξιά δεν έχει προσωπικότητες σαν τον Τσε. Εμείς, έχουμε.

Είναι η αδυναμία της δεξιάς, διότι είναι πολύ μαλθακή. Εμείς, δεν θα μπορέσουμε να βγάλουμε επαναστάτες σαν τον Τσε Γκεβάρα , διότι δεν είμαστε προετοιμασμένοι. Οι δεξιοί, είναι δειλοί , δεν κάνουν για τίποτε.

ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ: Κάπου γράψαμε, «Κομμαντάτε Ερνέστο Τσε Γκεβάρα: ΠΑΡΩΝ»! Εσείς ως ηγέτης Εθνικοσοσιαλιστής, πώς το κρίνετε:

ΛΕΟΝ ΝΤΕΓΚΡΕΛ : Δυστυχώς, αυτό εννοούσαν προηγουμένως δεν υπάρχουν Άνδρες (με άλφα κεφαλαίο) σαν τον Τσε Γκεβάρα. Τσε βγάζει μόνο μια ιδεαλιστική εποχή. Σήμερα, όλοι είναι υλιστές.

ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ: Πώς βλέπετε το ΝΑΤΟ;

ΛΕΟΝ ΝΤΕΓΚΡΕΛ: Μα, όπως ακριβώς είναι. Το πατρονάρισμα της Ευρώπης από τις ΗΠΑ. Δεν είναι συμμαχία , είναι υποδούλωση.

ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ: Την ΕΟΚ ;

ΛΕΟΝ ΝΤΕΓΚΡΕΛ: Αυτοί οι ηλίθιοι δημοκράτες, οδηγούν την Ευρώπη στην οικονομική αναρχία και στην αμερικανοποίηση κάθε ημέρα, 2 – 3 επιχειρήσεις πέφτουν σε Αμερικανικά χέρια. Όλα τα super market στην Ισπανία, είναι ξένα. Η ΕΟΚ, υπερασπίζεται μόνο τα συμφέροντα του κεφαλαίου. Οι πατρίδες , οι λαοί και οι εργαζόμενοι δεν την απασχολούν. Εμείς, πρέπει να την πολεμήσουμε.

ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ: Δεν σας «φοβίζει» το γεγονός, ότι μετά τις απαντήσεις σας, κυρίως για τον Μάο και τον Τσέ, θα σας χαρακτηρίσουν και εσάς «αιρετικό»;

ΛΕΟΝ ΝΤΕΓΚΡΕΛ: Εγώ πάντα έβλεπα με συμπάθεια τους «αιρετικούς». Έχουν κάτι το ηρωικό μέσα τους.

ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ: Τί θα συμβουλεύατε τους Έλληνες Εθνικοσοσιαλιστές ;

ΛΕΟΝ ΝΤΕΓΚΡΕΛ: Προσοχή στην δεξιά. Για μένα, η δεξιά είναι πιο επικίνδυνη από την αριστερά. Η δεξιά, είναι ένας εχθρός που έχει το πρόσωπο του «φίλου».

Είναι ένας αντίπαλος σε αυτά που πιστεύουμε. Είναι δειλοί, που συμμαχούν με τους πάντες, ακόμη και με τους Κομμουνιστές , προκειμένου να μας χτυπήσουν. Αυτοί θέλουν την εξουσία για να κλέβουν και να τρώνε. Εμείς, όταν εισήλθαμε με το REX στο κοινοβούλιο, μπήκαμε για να το διαλύσουμε. Όχι για να παίξουμε το κοινοβουλευτικό παιχνίδι… Ο κ. Μπλας Πινιάρ, τί θα κάνει κι αν βγει βουλευτής;

ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ: Ο κ. Πινιάρ, είναι της «εθνικής δεξιάς».

ΛΕΟΝ ΝΤΕΓΚΡΕΛ: Τόσο το χειρότερο. ΤΊ θα κάνει και αν πάει στις Βρυξέλλες; ΤΙΠΟΤΑ! Παρουσία; Αρνητική. Όλα του θα είναι ένα τίποτα …

Leave a Reply